biz iyiyiz sen nasılsın hoş geldin ben yazıyorum tuğçem dinliyo sağolsun..
evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..
tuğçem dostlukta bile tek taraflı fedakarlık olmaamalı bence manevi açıdan diyorum...
biz iyiyiz sen nasılsın hoş geldin ben yazıyorum tuğçem dinliyo sağolsun..
deren sende çalışıyorsun dimi tuğçe gibi...Gün bitsin istiyorum.
canım bu insan psikolojisinde oluşuyor sanırım nasıl olsa yapar diye düşünüyorlar benim bebeğim olmuyordu kayınvalideme yardım ederdim biz temiz evde oturuyoruz temiz banyo temiz mutfak o yaşlı pis yerde oturmasın diye düşünürdüm sonra görümcem iki çocuğu var banada yardım et dedi bir iki kez onada yardım ettim darılmasın diye sonra görümcemin kayınvalidesi yaşlı yürüyemiyor pek o banada yardım et demeye başladı yuh artık dedim şimdi etmiyorum kimseye yardım kayınvalidemde rahmetli oldu zaten..doğru söyluyorsun bitanem. o zman da seni hep kullanıyorlar ysşsdım ben bunu çok
kizlar, bu kelime nedemek ? aşlen
aslen gerçeyi demek ama aşlen duymadım..kizlar, bu kelime nedemek ? aşlen
kızlar profil resmime resmımı koydum
sana sinir oluyorum hatta artık gıcık oluyorum
bu kadar güzel bir insan ki içi daha güzel nasıl olurda kendini ziyan eder
tuğçem tam çıtır fıstıkmışsın güzel olmanın yanında çok mütevazi bir kişiliğin var şaşırdım inanki..kızlar profil resmime resmımı koydum
tuğçem tam çıtır fıstıkmışsın güzel olmanın yanında çok mütevazi bir kişiliğin var şaşırdım inanki..
aslen gerçeyi demek ama aşlen duymadım..
sagol mandalinaminan ziyan etmek istemiyorum
tuğçem tam çıtır fıstıkmışsın güzel olmanın yanında çok mütevazi bir kişiliğin var şaşırdım inanki..
kiz cryptic senin yazindan alinti:
evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..
ne demek bu kelime?
kiz cryptic senin yazindan alinti:
ne demek bu kelime?
bir kardeşimin olmasını ve aranızı yapmayı çok isterdim fotonu görünce dahada istedim
dimi cry huyu suyuda iyide bir tanesi hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?