Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende çok deterjan kullanan biriyim domestos..cif beyaz yeşili mutfak...mavisi banyo.. pronto mobilya için...domestosla 15 günde bir yaparım banyoyu bugün eldiven takmaya üşendim elim maffoldu...

Aynen Banyo için cifin spreyleri var mutfak içinde var onlarda güzel ben günlük onlarla temizliyorum haftada çamaşırsuyu filen
Ama uzundur bunalımdaydım iş yapmıyodum dogru dürüst acısı çıktı

İvit sen büyükmüşsün Bende 27 oldum Bebeğemde yok YYaşlanıyorum 20 den sonra bi anda zaman şakdanak diye geçiyo
hevuk daha vaktin var ben 32 yaşında anne oldum biliyorsun canım allahın izni ile olucak inşallah seninde...en büyük fobilerimden biride yaşlanmak cildimiz sarkıcak buruşucak ama yediklerimize dikkat edersek kilomuza daha güzel yaşlılık geçirebiliriz...

Ben duymadım hiç onu Olabilir Satışımı yapılıyo onunda canım Anway gibi?

İvit sen büyükmüşsün Bende 27 oldum Bebeğemde yok YYaşlanıyorum 20 den sonra bi anda zaman şakdanak diye geçiyo

olacak rabbimin izniyle ama sanada anlatayımm kediciğede geçenlerde anlattım bunu...

ilk bebeğim düştü benim sonra ben korktum tabii sonra bir daha yapmaya karar verdik ama bu kez de bebiş olmuyoo 1 seneye yakın her aya ağladım sonra dedimki benim gibi bebeği olmayan milyonlar var hem ben rabbimden daha mı iyi biliyorum belki benim bebeğimin olmamması daha hayırlı olacaksada rabbim hayırlı zamanda nasıl olsa nasip eder olmazsa da ahirette düşen bebeğimi kucağıma alırım dedim inan bana bunu kalpten tam tevekkülle söyledim ve ben ertesi ay hamileydimm.. rabbim o kadar büyük ki hevuğum kimseyi darda bırakmıyor biz sadece acle ediyoruz..

Aynen Banyo için cifin spreyleri var mutfak içinde var onlarda güzel ben günlük onlarla temizliyorum haftada çamaşırsuyu filen
Ama uzundur bunalımdaydım iş yapmıyodum dogru dürüst acısı çıktı
iyiki yaptınmeşguliyet.. bnde oğlum yokken ki 7 yıl çoğunlukla iş yapardım konu komşu muhabbetleri falan .. şimdi çok komşu edinmiyorum herkez samimi değil.. ben günü birlik arkadaşlık sevmiyorum az arkadaşım olsun öz olsun...

Ben dikkat etmiyorum yaşlanmaktan korkmuyorum ama Bebeğim olursa en güzel çağlarında bende genç olmak istiyorum
kilo almam heralde pek şuanda dogum filanda yapmadığım için büyüyemedim daha Herkesler yaşımı ögrenince şaşırıyo
Eşimin arkadaşları filan hatta birine abla diyodum 6 ytaşında kızı var bide dogum yapmıştı tekrar büyük görünüyodu 25 yaşındaymış meğer

Ben duymadım hiç onu Olabilir Satışımı yapılıyo onunda canım Anway gibi?

aynen canım oda elden satılıyor sitesine gir araştır aklına yatarsa yardımcı olurum senide üye yaparız özelden msj atarsın yada msn adresimi vereyim oraya yazarsın tmm

inşallah canım ...seninde sağlıklı bir bebeğin olur hayırlısıyla.....

İnşallah kelebeğim bende öyle diyorum tevekkül ediyorum Rabbime ama insan oglu işte bi an geliyo canım öyle acıtyoki
Bide herkeslerin bebeği var benim kucagım boş Çekiniyorum bebek severken ya bana acırlarsa Yada nazar etti derlerse Başıma geldi bunlar artık
Herkes öyle bakıyo gibi geliyo kedicikindemi olmuyoki İnşallah Rabbim görsün bizleri evlatlarımız hayırsız olucaksada hayırlı kılıp versin inşallah Çok istiyorum Kelebeğim...

olmuyo diye bişey yok çok şükür ama vakti var diyorum ben ona oda çok istiyor hemen olsun ondan başka meşguliyetler bulun kendinize bebişsiz hayaller kurun planlar yapın sonra bebiş olunca pat diye değiştirin planlarınızı çok heyecanlı oluyor...

Yok ben zaten herkesle muhabbet etmem Normalde soguk nevaleyim zor arkadaşlık kurarım
Buldummuda arkadaşımı Herşeyine önce ben koşarım Arkadaşlarım var çok inan sürekli gelmek istiyolar ama muhabbetleri bayıyo
Ben Davet ederim ama gitmem herkese nadir giderim...Benim binamda oturan 2 arkadaşım var ama onlar komşum değil arkadaştık zaten aynı binada olalım diye hepimiz taşındık aynı yerdeyiz Çok iyiler Allah razı olsun temizlik yaptım yardım ettiler yemek hazırladılar kendi evleri gibi rahattırlar birlikte hazırlar birlikte yeriz herşeyi...

arkadaşım anneliği düşünerek prolaktinini yükseltiyor olabilir misin acaba?. malum o yükselince östrojen düşüyor. o yüzden insanlar hep der ya ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım diye

yaşadıklarının aynılarını yaşadım bende 3,5 senelik evliydim ve bir bebeğimde düşmüş olmasına rağmen kayınvalidem bana senin bebeğin olmuyomu demişti nasıl üzülmüştümm anne olmasa düşen olmazdı ama demekki vakti var daha demiştim ama kahrolmuştumm en yakının bile böyle düşünüyorsa başkaları ne der.. ama ben onlarıda takmamayı çooookk zooorr başardım ve bak şimdi iki böcüğüm varrr.. ve inanıyorumm rabbim sana da senin gibi yüreğin gibi çook güzel evlatlar nasip edicek hatta kız olursa birini ben alcam onu gelinim diye dicemki biz sen gel diye ne dular ettik ....

Ben çok takmıyodum kelebeğim ama insanlar canımı çok acıttı takıntı haline geldi artık o nedenle yine takmıyorum sadece bazı anlarda
Oluyo bu takıntı inşallah süpriz yapar bize Abiminde olmuyo bebegi Tüp bebk yaptırdı onlarda bugün negatip almışlar abimin kahvesi var üzüntüden kahvenin ortasında bayılmış okdar üzüldümkii anlatamam Benden kötü durumda olanlar var Halime binlerce kere Hamd olsun Rabbime Şükür yine umudum var Ya hiç olmıycak olanlar
Napsınlar....

Canım keşke öyle olsa Tüpüm tıkalı benim onedenle olmuyo tüp denedik nisanda negatif...

bende gelemm mi sizin apartmanaaa hepinize yemek yaparım ama bulaşıkları yıkamam ba ona göre....

büyük ihtimalle ondan olabilir benim kardeşimin ve bir arkadaşımın öylee..

Köye gittik ya kelebegim Eşimin halası var konuşamıyo yaşı baya büyük 2 taneler ama konuşamıyolar
Bir yaşlı kadın var ben çıkmışım evden o gelmiş sormuşta sormuş bana anlattı kovdum onu diye bide hareketlerle anlatıyo emzirme hareketi filan yapıyo
Sonra dediki iyiki gitmiştin üzerdi seni sorularla biz seni böylede çok seviyoruz dedi sarıldı öptü beni O an hıçkırarak ağlayasım geldi çok iyiler
Kaynanam çoktan adımı kısır koydu zaten herkese öyle diyomuş..

canım yine senin bazı insanlar acıtmış benim acıtmayan kalmadı nerdeyse en yakınların en çok acıtıyor...bu gün babama evlatlrının kıymetini bilsin diye dedimki bebek olduktan sonra çok değiştik aile olarak falan ... dediki ee ozaman yapsaydınız şimdiye dek niye yapmadınız... ben nerdeyim onerde... istemekle çocuk oluyo sanki....

Canım keşke öyle olsa Tüpüm tıkalı benim onedenle olmuyo tüp denedik nisanda negatif...

canım ablamında durumu seninle aynıydı. defalarca tüp bebek denediler olmadı. onun üzerine ablam kanserle savaştı 2 yıl. atlattı çok şükür ama bebeği aklından bile geçirmiyordu artık. ve tam 12 yıl sonra bebişimizi kucağımıza aldık. önüneki engelleri düşünme hiç. Rabbim ol dedikten sonra ne durabilir ki önünde. bak göreceksin sen hamile kalacaksın biz de sana aman dikkat et kendine eğilip kalkma uzanma yükseklere diyeceğiz

boşveerr diyen desin rabbim heşeyi bilen ve görendir... bu dünyanın ahiretide var hem orada yaşam hiç bitmeyeekk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…