Valla criptic çogumuz öyle değilmiyiz konuşmalar vss değilde
Namaz açısından ben baya boşladım bugün içimi pişmanlık sardı temizliğide boşladı ellerim yandı bitene kadar namazda öyle
Kılmadığımız her namaz bize zarar İnşallah 3 aylardayız tekrar başlayıp en azından 1 hatim yapmak istiyorum
He i,nsan kendineden sorumlu...
bizim buradakilerde sütlü ekmeyi beğenmemişti hemde kıştı biliyomusunBen cam önlerine ekmek ıslatıp bırakıyorum kuşlara elimizden bişey gelmiyorsa maddi olarak en azından bunları yapmakta güzel..
Köpeklere bakan var Kuru temizleme var En alt katta hepsine köpeklerin koca koca sular mamalar koyuyo yiyolar verdiğime tenezzül etmiyo alçak köpekler
indirirsin canım . elinde olan bir şey nasılsa ya ben napiim ufacık boyum var istesemde uzatamam . eşimde 190 bu arada noktayla virgül gibiyiz. diğer topictede yazdım ya adam ondan diyo öküz gibiyim benden korkmuyusun diye :)
canım çok üzüldüm sen şevkatli bir anne olursun inşallah allahın izni ile...Ay kelebeğim şimdi orta yerimden çatlıycam ne güzel ailesiniz siz ya inşallah bende senin annen gibi Anne olurum benim Annem ayrımcılık yaptı hep şimdi gitmiyorum ama beni çok özlüyo yüzüne vurdum şlimdi sıcak davranmaya çalışıyo bana ama ben hernekadar annemi çok sevsemde yine sarılamıyorum hep yaptıkları aklıma geliyo
Kalkmadım sabah diye ütüyle bacagımı yakmıştı buhar delikleri bile çıkmıştı ütüyü sogumuş sanmış hep aklıma geliyo bunlar...
canım çok üzüldüm sen şevkatli bir anne olursun inşallah allahın izni ile...
rabbim senide eşinden ve evlatlarından güldürsün inş... bunlar imtihan annen belliki emanete çok sahip çıkamamış umarım biz sahip çıkanlardan oluruz.... ama yinede annendir sakın aramamazlık etmee .. sen görevini yap gerisi allah kerimm...
başka ibadetleri yapamasak bile namazımızı ne olursa olsun bırakmamaya gayret etmeliyiz namaz insanı bu dünydaki herşeyden soyutluyor ve TEK VE BİR olan RABBİMİN huzurunda sıfırlıyoo .. müthiş bir teslimiyet ve huzur duygusu veriyorr...
Kesinlikle canım ben herzaman kılardım ama son bir senedir hem azabını yaşayıp hemde kılmadım
Kılarken içim okadar huzurluyduki belkide böyle düşünmemizin nedeni budur hani hep salak oluyoruz ya ondandır
Benim eşimde kılar evlenirken en önemli şarttı benim için ne para ne yakışıklılık imandı oda oldu Allaha şükür
Banada çok kızıyo bu karamsarlığımın nedenide o sanırım namaz kılmamam Başlıycam inşş yarın hemide...
olucak rabbimin izniyle ben de alıcam onun kızınıııı
karışmak gibi olmasın yanlış anlama ama sakın yarına bırakma müsaitsen kalk abdest al iki rekat da olsa namaz kıl.. başlangıç olsun devamıda daimm olsun..
şimdiki gençler daha bilinçli eskiden korunma yöntemleri ve bukadar bilinçlenme yoktu sonra başa çıkamayınca şiddet çocuklardan beklentiler fazlaydı halbuki çocuk yeri gelince yaramazlıkta yapıcak herzaman başarılı olamayadabilir kabahati kandinde aramalı anne baba...annelik farklı hevuğumm ne yaparsın o onun imtihanıydı sana sahip çıkmak ama ne olursa olsun sen onu aramaya devam ettt...
Kızlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum hayırlı geceler sizlere ben kaçim artık çok yorgunum...
şimdiki gençler daha bilinçli eskiden korunma yöntemleri ve bukadar bilinçlenme yoktu sonra başa çıkamayınca şiddet çocuklardan beklentiler fazlaydı halbuki çocuk yeri gelince yaramazlıkta yapıcak herzaman başarılı olamayadabilir kabahati kandinde aramalı anne baba...
şimdiki gençler daha bilinçli eskiden korunma yöntemleri ve bukadar bilinçlenme yoktu sonra başa çıkamayınca şiddet çocuklardan beklentiler fazlaydı halbuki çocuk yeri gelince yaramazlıkta yapıcak herzaman başarılı olamayadabilir kabahati kandinde aramalı anne baba...
bende hiç kızmadım oğluma kızsam bile kendime kızıyorum çünki mutlaka bir yerde eksik yapıyorum....eveet canım çocuklarımıza bazen bende dahil olmak üzere çok yüklenioruz çocuk olduklarını unutuyoruzz çok şükür iki çocuğumada asla şiddet uygulamadım popuşa vurulan şaplaklar hariççama çok tatlı oluyolar ya sıkmadan duramıyomm ne yapayımm ama bazen yorulunca elimde olmadan kızıyorum sonrada vicdan azabından ölüyorumm hemen özür diliyorum oğlumdan benim oğluşumda çok merhemetli hemen afediyor benii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?