Ölümüne Geyik Topiği :-))

naptın flockem hedıyenı verdınmı[/QUOTE]
düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...

naptın flockem hedıyenı verdınmı
düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...[/QUOTE]nasıl floke paraların hepsi bittimi biz daha denize gitmedik eşin hediyesini beğendimi..

nasıl floke paraların hepsi bittimi biz daha denize gitmedik eşin hediyesini beğendimi..[/QUOTE]
beğendi gari,dün hade kahvaltıya deyince,baya bi şaşırdı....evden nası çıktıysak,ne yatak toplanmıştı ne de cam çerçeve kapattık....akşam 9'a geliyordu girdik eve.
kuşadası çitten süpriz oldu benim için....ben izmirde deniz kenarında çayımı yudumlamayı düşünürken,kuşadasında denizin içinde buluverdim kendimi...kendi hayatımı takip edemez oldum gari....:26:

tuğçe nelerin var bir yaz onları istersen tenscere tam set almalısın porlselen yemek takımı çatal bıçak takımı..
nevresim bir kaç tane havlu yine bornoz takımı
istersen komple karacanın setlerinden al baharat takımı.. gecelik ..iç çamaşırı
tost makinesi..mutfak robotu.. maddi durumuna göre fritöz...klozet takımı... battaniye.. yorgan 4 tane falan.. yastık.. 4 tane .. e misafir gelebilir...kayınvalide görümce elti onlarada minik maddi durumuna göre hediyeler vermeyi unutma... kenearları yapılmış havlu nevresim verebilirsin...

naptın flockem hedıyenı verdınmı
düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...[/QUOTE]

valla size imreniyorum ohhhh ne guzel geziyosununuz bende söle hafta sonunu 2 gun eşimle gceirebilsemmm:84:

hiçbir şeyim yok desem annem hala hadi kızım yapalım demiyor

Flockem söyledim ya baya bir süre önce sen de vardın hemi de:26:
kendimde bunama alametleri görüyom....kıs en son o msn'den miydi face'den miydi hatırlamıyom,ortalığı kolaçan ediyodu da yüz verme sakın filan diyodum....sonna ne vakit barıştınız?

nasıl floke paraların hepsi bittimi biz daha denize gitmedik eşin hediyesini beğendimi..
beğendi gari,dün hade kahvaltıya deyince,baya bi şaşırdı....evden nası çıktıysak,ne yatak toplanmıştı ne de cam çerçeve kapattık....akşam 9'a geliyordu girdik eve.
kuşadası çitten süpriz oldu benim için....ben izmirde deniz kenarında çayımı yudumlamayı düşünürken,kuşadasında denizin içinde buluverdim kendimi...kendi hayatımı takip edemez oldum gari....:26:[/QUOTE]ne güzelheyecan işte tek düzelikten monotonluktan sıyrılmışsınız ... eşim sevmez sürprizleri 8 haftadır pikniğe gidicez haftaya söz verdi bakalım ne olucek..

hiçbir şeyim yok desem annem hala hadi kızım yapalım demiyor
kız benim rahmetlininde almaya niyeti yoktu 18 yaşında biz kızkardeşimle almaya başlamıştık çalışırken... sen kendin başla takside gir...

valla size imreniyorum ohhhh ne guzel geziyosununuz bende söle hafta sonunu 2 gun eşimle gceirebilsemmm:84:[/QUOTE]
sen ne ettin?ne aldın gonca-ormanına?

sen ne ettin?ne aldın gonca-ormanına?

ya bu msj panllei nebiçim olmusya kotpantolon bıde cüzdan aldım akşamada yemeğe gitcez inşalah[/QUOTE]
oh süper valla....benimki de dün yemeğe götürmeye 'mecbur' kaldı...
kasap osman'ın yeri diye yol kenarında bi çöpşiş'çi.... zati fazla romantizm bünye bozar demi???

kendimde bunama alametleri görüyom....kıs en son o msn'den miydi face'den miydi hatırlamıyom,ortalığı kolaçan ediyodu da yüz verme sakın filan diyodum....sonna ne vakit barıştınız?

ohoo flockem annemi fln aradı sonram beni uykudan uyandırdı baya bir aksiyon yasadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…