selam gamze........kizlarrrrrrrr, slm:90:
burcum....flockem:82:
burcum....
düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...[/QUOTE]nasıl floke paraların hepsi bittimi biz daha denize gitmedik eşin hediyesini beğendimi..naptın flockem hedıyenı verdınmı
tuğçem,siz barıştınız mı genem?:26:
hoşgelmişsen denemesilme...kizlarrrrrrrr, slm
nasıl floke paraların hepsi bittimi biz daha denize gitmedik eşin hediyesini beğendimi..[/QUOTE]düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...
tuğçe nelerin var bir yaz onları istersen tenscere tam set almalısın porlselen yemek takımı çatal bıçak takımı..cryptıcım dün benimki annesiyle konusuyodu ne zaman gelceniz falan dedi. havalar biraz daha ısınınca gelceklermiş. temmuz ya da agustos olur cryptıcımalcam artık haklısın ama ne alcagımı bilmiom ki annem de yardımcı olmuyor siz bari yardım edin bana ona kalsa evlencegıme son hafta kalır herşey:84:
düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...[/QUOTE]naptın flockem hedıyenı verdınmı
tuğçe nelerin var bir yaz onları istersen tenscere tam set almalısın porlselen yemek takımı çatal bıçak takımı..
nevresim bir kaç tane havlu yine bornoz takımı
istersen komple karacanın setlerinden al baharat takımı.. gecelik ..iç çamaşırı
tost makinesi..mutfak robotu.. maddi durumuna göre fritöz...klozet takımı... battaniye.. yorgan 4 tane falan.. yastık.. 4 tane .. e misafir gelebilir...kayınvalide görümce elti onlarada minik maddi durumuna göre hediyeler vermeyi unutma... kenearları yapılmış havlu nevresim verebilirsin...
kendimde bunama alametleri görüyom....kıs en son o msn'den miydi face'den miydi hatırlamıyom,ortalığı kolaçan ediyodu da yüz verme sakın filan diyodum....sonna ne vakit barıştınız?Flockem söyledim ya baya bir süre önce sen de vardın hemi de:26:
beğendi gari,dün hade kahvaltıya deyince,baya bi şaşırdı....evden nası çıktıysak,ne yatak toplanmıştı ne de cam çerçeve kapattık....akşam 9'a geliyordu girdik eve.nasıl floke paraların hepsi bittimi biz daha denize gitmedik eşin hediyesini beğendimi..
kız benim rahmetlininde almaya niyeti yoktu 18 yaşında biz kızkardeşimle almaya başlamıştık çalışırken... sen kendin başla takside gir...hiçbir şeyim yok desemannem hala hadi kızım yapalım demiyor
düne çektik hepsini,babalar gününe...çiçekli köyüne kahvaltıya götürdüm onu,niyetim bornovaya inmekti ya,ufak bi plan değişikliği oldu sonna,kendimi kuşadasında buluverdim gari...deniz ısınmış millet,girebilirsiniz yani...
sen ne ettin?ne aldın gonca-ormanına?[/QUOTE]valla size imreniyorum ohhhh ne guzel geziyosununuz bende söle hafta sonunu 2 gun eşimle gceirebilsemmm:84:
sen ne ettin?ne aldın gonca-ormanına?
kendimde bunama alametleri görüyom....kıs en son o msn'den miydi face'den miydi hatırlamıyom,ortalığı kolaçan ediyodu da yüz verme sakın filan diyodum....sonna ne vakit barıştınız?
kız benim rahmetlininde almaya niyeti yoktu 18 yaşında biz kızkardeşimle almaya başlamıştık çalışırken... sen kendin başla takside gir...
enem ben baya bişey kaçırmışım....ohoo flockem annemi fln aradı sonram beni uykudan uyandırdı baya bir aksiyon yasadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?