kıs siz altınoluk'ta değil misiniz gari?ben orda olsaydım,zati yimağa gerek duymazdım ki!bi sandal,bi piknik tüpü,bi tava,accuk yağ,bir ekmek,bir de bira mayası yeter....bi de olta hani....[/QUOTE]eşimin deniz fobisi var floke ne yapalım...biz yemeye çıkmıyoz artık ...
bilare ekleyecem gari...eşimin ispiyoncuları(kinderlerim) etrafımdabende şaşırmışmıydın floke..sen de 5 dakikalığına koysan senide görsek
koysan yine çıkarırdın kız birşeycik olmaz..bilare ekleyecem gari...eşimin ispiyoncuları(kinderlerim) etrafımda...ağızlarından filan kaçırırlar,sitres olur vallah...
eşimin deniz fobisi var floke ne yapalım...kıs siz altınoluk'ta değil misiniz gari?ben orda olsaydım,zati yimağa gerek duymazdım ki!bi sandal,bi piknik tüpü,bi tava,accuk yağ,bir ekmek,bir de bira mayası yeter....bi de olta hani....
kıs en fazla kıyıdan 1-2km uzaklaşcaksınız,yüzme bilmiyo mu ki???[/QUOTE]bilmiyo 20 yldır burada birde.. ben zorluyorum öğretiym diye kızıyo...iyi restourantlar çok pahalı 150 falan tutar diğer yerlerde kötü yemek çıkarıyo bizde evde yiyoruz...eşimin deniz fobisi var floke ne yapalım...
bilmiyo 20 yldır burada birde.. ben zorluyorum öğretiym diye kızıyo...iyi restourantlar çok pahalı 150 falan tutar diğer yerlerde kötü yemek çıkarıyo bizde evde yiyoruz...kıs en fazla kıyıdan 1-2km uzaklaşcaksınız,yüzme bilmiyo mu ki???
twocum sen de pek hossun hatuncuk ahhh bıde su danadan ayrılsan offffffffff offffffffff gercı ben senı tarıf etmıstım sen bılem şaşırmıstın hatırlarsan
boşver yaaa,150 tl verilir mi bi akşam yemeği için?bilmiyo 20 yldır burada birde.. ben zorluyorum öğretiym diye kızıyo...iyi restourantlar çok pahalı 150 falan tutar diğer yerlerde kötü yemek çıkarıyo bizde evde yiyoruz...
tuğçem ne ettin hafta sonu bizim sıradandı çok evlilik planlarınız varmı çeyiz alıyomusun bak kız beşikte çeyiz eşikte derler al bir şeyler..
yok mandalina zaten öyle kime diyebilirsinki ben yatıcam sen kahvaltı ver diye hasta olsa anlarım tabii...
cryptıcım dün benimki annesiyle konusuyodu ne zaman gelceniz falan dedi. havalar biraz daha ısınınca gelceklermiş. temmuz ya da agustos olur cryptıcımalcam artık haklısın ama ne alcagımı bilmiom ki annem de yardımcı olmuyor siz bari yardım edin bana ona kalsa evlencegıme son hafta kalır herşey:84:
tuğçem,siz barıştınız mı genem?:26:
dimi ya
alma birşey ne gerek var yapsını herşeyi seni alıyor yeter zaten iki yorgan iki uyku seeti son ayda alınır hatta son günde olur hem kusura bakma ama evlenme işi uzak geliyor bana sen acele etme
aaa flocke bizimki saf hatta başka şeylerde diycem ama kırılıyor
ağlama gari,ama bizden çok da o ağlatıyo gibi be tuğçem....ağlarım bak yinee:84::84:
ağlama gari,ama bizden çok da o ağlatıyo gibi be tuğçem....
tuğçem,çok hoş bi hatunsun vesselam...3 aşağı 5 yukarı tahminimdeki gibi çıktın,mandalinada olduğu gibi şaşırmadım açıkcası....
bende şaşırmışmıydın floke..sen de 5 dakikalığına koysan senide görsek
kırmızı kasketlininde üyeliği silinmiş..ilk cilveli topiğini kapattırdık diye bir şey yazmış bir şeyler olmuş mevzular sonra silmişler üyeliğini..
flokem burayı az çok biliyosan balık rakı olayı zaten pahalı restorantlarda diğer yerler desen aynı yağda yüz kere kızartıyo..bende piknik seviyorum zaten mangal falan ...bazen restorantta güzel oluyo fransız müziği eşliğinde falan ama gerek yok..eşim dediki dün allaha tan bazen tutumlu oluyosun...[/QUOTE]boşver yaaa,150 tl verilir mi bi akşam yemeği için?
biz babamla çıkardık balığa,ben dalar midye bulurdum,o oltaya takar balik tutardık birlikte.annem fazla topladığım midyeleri temizler,bira mayasına bular kızartırdı.balıkları da anında sandalda hallederdik....(ekmek arası)
bazen misafir de ağarlardık sandalda (kapasitesi 8 kişilikti sandalın)....gün batımında denizde kendi tuttuğumuz balıkları yerdik....bunu bana hiç bi restoran sağlayamaz....
ağlarım bak yinee:84::84:
evet floke görevlendirdi benüüücry sen de topiğin magazin ve haberler müdürüsün hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?