Ölümüne Geyik Topiği :-))

nihatı bilerek bıraktılar sona o olmasaydı bu kadar izlenirmiydi sırf adama gıcık olmak nasıl saçmalayacak diye bakmışlığım var amaa akşam derya çıktıkca suratı nasılda düştü
evet çok gerildi ama dedizden korkuyosun falan itiraf et dedi ya onları demiycekti...

evlilik yıldönümüm için mi???onu pazara çektik ya.dün sadece güsel bi yemek ardından dışarıda bi cafeye gittik bi kayfe içtik gari....
ne güzel canım sevindim gezmenize ...

o milyonların sevgilisi....gereken değeri gösteremedik gari,her ilde ona özel bi sandık olmalıydı.özel pusula basılmalıydı 'nihat'ın tercihi' yazmalıydı damgada....

evet ya evettt bu nasıl düşünemeyiz nasıl yapılmaz itraz ediyorum sonuçlara yeniden seçim yapılsın şikayetçiyimmmmmmmmmmmmm

yannız var ya,benimkine aciip kırgınım...bana bi kes olsun sörvayvırı baştan sonna izlettirmedi hain....neymiş seviyesizce basit bi programmış!nihata şikayet etcem ben onu...

yannız var ya,benimkine aciip kırgınım...bana bi kes olsun sörvayvırı baştan sonna izlettirmedi hain....neymiş seviyesizce basit bi programmış!nihata şikayet etcem ben onu...

evet flocke yaa mahkeme kuralım lütfen herkez yargılansın

iftira atma yazdım sona uyuya kaldım.
bu aralar beni affedin lütfen iyi değilim.

ne oldu sende bizi dinlemiyorsun aynı two gibi aynı konu dimi

burcu nirde?hiç gelmedi mi bugün?

geldi ama ruhu sadece sinyal çakmadan kaçtı sonra cilve topiğide kapanmış bakmak lazım nerelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…