sen ne yaptın mandalina anlat bakim...
evet çok gerildi ama dedizden korkuyosun falan itiraf et dedi ya onları demiycekti...nihatı bilerek bıraktılar sona o olmasaydı bu kadar izlenirmiydi sırf adama gıcık olmak nasıl saçmalayacak diye bakmışlığım var amaa akşam derya çıktıkca suratı nasılda düştü
sanmıyom oy kullandıklarını....asıl bombalar bundan sonra aklıma geldi bunlar oy kullandımı ki ne yaptı
parisss annemmm geçmiş olsun
beynel ben kahve isterim gözlerimin üzerinde fil var yine akşam misafirim vardı geç saate kadar oturduk
ne güzel canım sevindim gezmenize ...evlilik yıldönümüm için mi???onu pazara çektik ya.dün sadece güsel bi yemek ardından dışarıda bi cafeye gittik bi kayfe içtik gari....
kızım,miraba diyen çıkıyo,1-2 dakka dursanız diğerleri de koşup gelcek gari...beklemiyonuz ki...sen gelince toplanıyoruz ya bize uydu mu taktınnnnn
evet çok gerildi ama dedizden korkuyosun falan itiraf et dedi ya onları demiycekti...
sanmıyom oy kullandıklarını....
kızım,miraba diyen çıkıyo,1-2 dakka dursanız diğerleri de koşup gelcek gari...beklemiyonuz ki...
buyur canım
o milyonların sevgilisi....gereken değeri gösteremedik gari,her ilde ona özel bi sandık olmalıydı.özel pusula basılmalıydı 'nihat'ın tercihi' yazmalıydı damgada....olsun emanet ettiya bize üstüme alıp onun yerinede kullandım merak eylemesin
kızım,miraba diyen çıkıyo,1-2 dakka dursanız diğerleri de koşup gelcek gari...beklemiyonuz ki...
oyy ellerine sağlık beynelim az daha kafam masaya vuruyordu tam zamanlama
o milyonların sevgilisi....gereken değeri gösteremedik gari,her ilde ona özel bi sandık olmalıydı.özel pusula basılmalıydı 'nihat'ın tercihi' yazmalıydı damgada....
yok yaw flockem sabahtan beri buradayım hayatta burada beynelinde ruhu var cry de arada var yok gibi ama yazan yok şikayetçiyimmmmmmmmm
burcu nirde?hiç gelmedi mi bugün?yok yaw flockem sabahtan beri buradayım hayatta burada beynelinde ruhu var cry de arada var yok gibi ama yazan yok şikayetçiyimmmmmmmmm
aslına bakarsan bende de durum aynı:97:
nihat elendiği için mi?ben de bu haber üzerine yıkıldım beynel-can,annıyom seni...iftira atma yazdım sona uyuya kaldım.
bu aralar beni affedin lütfen iyi değilim.
o milyonların sevgilisi....gereken değeri gösteremedik gari,her ilde ona özel bi sandık olmalıydı.özel pusula basılmalıydı 'nihat'ın tercihi' yazmalıydı damgada....
yannız var ya,benimkine aciip kırgınım...bana bi kes olsun sörvayvırı baştan sonna izlettirmedi hain....neymiş seviyesizce basit bi programmış!nihata şikayet etcem ben onu...
iftira atma yazdım sona uyuya kaldım.
bu aralar beni affedin lütfen iyi değilim.
burcu nirde?hiç gelmedi mi bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?