evet flocke yaa mahkeme kuralım lütfen herkez yargılansın
ne oldu sende bizi dinlemiyorsun aynı two gibi aynı konu dimi
geldi ama ruhu sadece sinyal çakmadan kaçtı sonra cilve topiğide kapanmış bakmak lazım nerelerde
sen var ya,bittin kızım....nihat sultan uçurcak kelleni....aman o dengesize ne üzülcem ben insan karaktersiz olsun böyle olsun yuh artık
bizim türklerde var o adet dimi bende diyorum oturn biraz daha diye..evet insanlar hadi geç oldu artık kalkalım dyorlar ben yaa oturun azcık daha gitmeyin diyorum onlarda oturuyor derken köşede sızmak üzereyken ayaklandılar ayaklanmalarını görmedim görseydim yine oturturdum
minik mesaj kutun doluydu yazdım ama eşin nin belli oldumu gideceyi yer...
belki de nihat gelmiştir....
benim kız biraz önce gittim oğlana mama yediriyorum biraz yedi yarım kase sonra kilt yaptı ağzını sevdiğim :)))
onlar da yapışıp kalıyorlar demi.....bizim türklerde var o adet dimi bende diyorum oturn biraz daha diye..
paris?seni de yıkık gördüm gari....ağzını bıçak açmıyor....
beynelim deme öyle mübarek adam o hele o kadar kişiyi elediya kesin inandım var onda birşeyler acaba üç harflilermi ziyaret ediyor onu
bugün belli olabilir gari.....ümitlendirmiim de,ööle olabilir diyom sadece...hayırlısı inşallah.olmadı canım ya . ya da olduysa da eşim aramadı daha
saol mandalina... dimi adada bıraksaylardı alıştıydı ada koşullarınada ...tv de çıktı sanırım sesi geliyo ailenin üyesi gibi olduuuuatın onu adaya yine gelmesin biz ülkesine sahip çıkarız yeterki o uzak dursun
oyy uçak havada kaldı desene burnunu öp bacım benim için
ohhh bol limonlu olacak bidee
yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...Eki Görüntüle 213127 yiyinn garii ayy nası canım çekti
geçmiş olsun beynelyok kız babamın seneyi devriyesi o konu hala aynı bir gelişme yok
birde hastalandım 3. ağrı kesiciyi alıyorum banamısın demiyor
yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...
ohhh mis mis biraz da acılı olcak
geçmiş olsun beynelmalum hastalıkmı ben panadol alıyorum ozamanlarda..
ben hiç yapmadım floke zeytinyağlı dolma için verebileceyin bir püf nokta varmı...yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?