Ölümüne Geyik Topiği :-))

scar face... baba serileri...esaretin bedeli... yeşil yol... kardeş gibiydiler...

malesef ben o filmi tam olarak izleyemedim hep yarım kaldı yada çocuklardan bişey anlamadım... tek hatırladığım fotoğrafa baktığı ana geri dönmesiydi... ama benim rüyam çok güzeldi ....

aynen öyle canım o ana geriş dönüyor ama mesela çocukluğuna dönse bile dönmeden önceki aklı ve tecrübeleriyle

kızın gelmek için nazlanmış benceeee bıcırık şeyyy sakıncası yoksa adı neydi kızınınn

Son düzenleme:
aynen öyle canım o ana geriş dönüyor ama mesela çocukluğuna dönse bile dönmeden önceki aklı ve tecrübeleriyle
2006 da eşim konsere götürmüştü beni ve erkek kardeşimi rachid taha konserine o güne dönmek isterdim evet hayatımın en güzel günlerinden biriydi...ve oğlumun bana ilk gülümsemesi...

sizde yazın en sevdiğiniz filmleri kızlar... diziler bitti ne yapıcaz şimdi akşamları eğleniyoduk...

bende eskiden öyleydim gece yarısı film alıp geldiğimizi hatırlarım ama çocuklar olduktan sonra malesef sinemaya bile sınırlı gidebildimmm

ben de sinemaya pek gitmiyorum canım. nedense pek sevmiyorum da. eşim zorlarsa ancak o zaman gidiyorum ama evimde izlemeye bayılıyorum. bir de gece uyumadan ya kitap okumam gerekiyor ya da film izlemem. kızımla yatıyorum bu aralar o yüzden kitap okuyamıyorum film açıp kulaklığı takıyorum , beynimi boşaltıyorum... yoksa kolay olmuyor uyumam

biz bayılırdık sinemaya gitmeye hatta nişanlıyken birgün 15dklık yolu taksiye gittik filmi kaçırmayalım diyee

canım ben dostoyevskinin tüm kitaplarını okudum hayranıyım o yazarın ve tavsiye edrim...hitlerin hayatını anlatan kavgam... adlı kitap okuması kolay bir uslupla yazılmış okumanı tavsiye edrim yine...

ayy kışın ne yaptınız akşamları peki...

biz pek ekşınlı aileyiz güzelim oturup tv seyretmek lüks benim için ya misafirim vardır ya biz gideriz haftasonları , haftaiçide oğlumun dersleri vardı malum bu sene 1. sınıftı.... küçük böcüğümün aksiyonlarını da unutamam tabiikiii

canım ben dostoyevskinin tüm kitaplarını okudum hayranıyım o yazarın ve tavsiye edrim...hitlerin hayatını anlatan kavgam... adlı kitap okuması kolay bir uslupla yazılmış okumanı tavsiye edrim yine...

canım ben bu ara klasikleri pek okuyacak durumda değilim. kitapçıma gidiyorum , bana şezlong kitabı verir misin bi tane diyorum :) onlardan alıp geliyorum. bir de çocuk eğitimi kitapları işte o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…