malesef ben o filmi tam olarak izleyemedim hep yarım kaldı yada çocuklardan bişey anlamadım... tek hatırladığım fotoğrafa baktığı ana geri dönmesiydi... ama benim rüyam çok güzeldi ....
o da bişey mi biz doğuma gidicez bindik arabaya araba çalışmadı hayırdır inşallah dedik taksiyle gittik. sonra doğumhaneye gidicez asansöre bindirdiler beni asansör bozulmaz mı:26: doğurmıycam bu bi mesajjj diye yıktım ortalığı :):) mesaj musaj yokmuş tabi. aldılar doğuma zorla :) :)
scar face... baba serileri...esaretin bedeli... yeşil yol... kardeş gibiydiler...
2006 da eşim konsere götürmüştü beni ve erkek kardeşimi rachid taha konserine o güne dönmek isterdim evet hayatımın en güzel günlerinden biriydi...ve oğlumun bana ilk gülümsemesi...aynen öyle canım o ana geriş dönüyor ama mesela çocukluğuna dönse bile dönmeden önceki aklı ve tecrübeleriyle
şheedlerin listesi ..hayat güzeldir.... rozannanın mezarı...hepsini izledim canım. ben bir film koliğim :)
şheedlerin listesi ..hayat güzeldir.... rozannanın mezarı...
hepsini izledim canım. ben bir film koliğim :)
canım o hitlerin soykırımını anlatıyo ve en iyi filmler arasında tavsiye edrim...şheedlerin listesi ni izlemedim canım
sizde yazın en sevdiğiniz filmleri kızlar... diziler bitti ne yapıcaz şimdi akşamları eğleniyoduk...
sizde yazın en sevdiğiniz filmleri kızlar... diziler bitti ne yapıcaz şimdi akşamları eğleniyoduk...
bende eskiden öyleydim gece yarısı film alıp geldiğimizi hatırlarım ama çocuklar olduktan sonra malesef sinemaya bile sınırlı gidebildimmm
ayy kışın ne yaptınız akşamları peki...ben bu sene pek dizi seyretmediğim için bende problem yok tatluummm
ben de sinemaya pek gitmiyorum canım. nedense pek sevmiyorum da. eşim zorlarsa ancak o zaman gidiyorum ama evimde izlemeye bayılıyorum. bir de gece uyumadan ya kitap okumam gerekiyor ya da film izlemem. kızımla yatıyorum bu aralar o yüzden kitap okuyamıyorum film açıp kulaklığı takıyorum , beynimi boşaltıyorum... yoksa kolay olmuyor uyumam
canım ben dostoyevskinin tüm kitaplarını okudum hayranıyım o yazarın ve tavsiye edrim...hitlerin hayatını anlatan kavgam... adlı kitap okuması kolay bir uslupla yazılmış okumanı tavsiye edrim yine...ben de sinemaya pek gitmiyorum canım. nedense pek sevmiyorum da. eşim zorlarsa ancak o zaman gidiyorum ama evimde izlemeye bayılıyorum. bir de gece uyumadan ya kitap okumam gerekiyor ya da film izlemem. kızımla yatıyorum bu aralar o yüzden kitap okuyamıyorum film açıp kulaklığı takıyorum , beynimi boşaltıyorum... yoksa kolay olmuyor uyumam
biz bayılırdık sinemaya gitmeye hatta nişanlıyken birgün 15dklık yolu taksiye gittik filmi kaçırmayalım diyee
hangi film di...biz bayılırdık sinemaya gitmeye hatta nişanlıyken birgün 15dklık yolu taksiye gittik filmi kaçırmayalım diyee
ayy kışın ne yaptınız akşamları peki...
canım ben dostoyevskinin tüm kitaplarını okudum hayranıyım o yazarın ve tavsiye edrim...hitlerin hayatını anlatan kavgam... adlı kitap okuması kolay bir uslupla yazılmış okumanı tavsiye edrim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?