- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
canımm ben rüyaların nasıl yorumlanırsa öyle olacağına inanırım o yüzden hep hayırlarla yorumlamaya çalışırım rüyayı gördükten sonraki haleti ruhiyen iyiyse yani huzurluysan iyidir ama için sıkılarak uyandıysan iyi olsun diye dua et... her rüya tabirine inanma rüyaların zamanı görüldüğü gün mevsim saat hepsi çok önemlidir.. yani bu bilinmesi güç bir ilimdir... ama şemsiye seyahatdir diye biliyorum sıcak yerlere yapılacak seyahat olabilir iğneyi bilemiyorum ama istersen araştırabilirimm...
entersan rüyanız oldumu kızlar....
seyahat doğru olabilir canım cuma günü gidiyorum ya eşimi almaya ... ama iğneye şaşırdım. zaten ilginç olan kısmıda o. uyandığımda da şaşkınlık vardı üzerimde .
benim oldu hatta nickim de gördüğüm rüyanın etkisinde kaldığımı gösteriyor...
ayy çok enteresan cidden..enteresan rüya dedin bak aklıma ne geldi... eşim bazen konuşur uykusunda. hamileydim o ara. susadım. eşimi uyandırmaya çalışıyorum su getirsin diye( bu arada amma da nazlanmışım şimdi fark ettim) bana diyo ki paralo benim ayak baş parmağımı oynatmamdı. şimdi bak oynatıyorum gidip bankadaki gizli hesaptan paraları çek kimseye bahsetme bi baktım cidden oynatıyoo.. kahkahamla uyandı ama şok oldu yavrucuğuumm
ayy çok enteresan cidden..
canım varki yok yok kk de...cry cım açsana yoksa böyle bi topic
aynen canımmm:
hangisi kızlar kelebek etkisimi...bende izledim....
amanınnnn istemem korkudan altına decektim o günü...evet canım düşünsene doğum fotoğrafına baktıkça o ana döneceksin . çocuğunu 100 kere doğurucaksınn
leonu izledinmi...
canım kaç yaşındaydın 25 dimi...izledim canım 4456878 kere falan heraldebenim çocukluğumun filmi nerdeyse. incir reçelini izledim geçen gece. dün gece de çınar ağacını. ikisi de güzeldi
sedyeye otururken güvenim birden yok oldu eşime sesleniyorum... okadar kolay değilmiş diye çaresiz bana bakıyordu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?