Ölümüne Geyik Topiği :-))

seyahat doğru olabilir canım cuma günü gidiyorum ya eşimi almaya ... ama iğneye şaşırdım. zaten ilginç olan kısmıda o. uyandığımda da şaşkınlık vardı üzerimde .

benim oldu hatta nickim de gördüğüm rüyanın etkisinde kaldığımı gösteriyor...

entersan rüyanız oldumu kızlar....

enteresan rüya dedin bak aklıma ne geldi... eşim bazen konuşur uykusunda. hamileydim o ara. susadım. eşimi uyandırmaya çalışıyorum su getirsin diye( bu arada amma da nazlanmışım şimdi fark ettim) bana diyo ki paralo benim ayak baş parmağımı oynatmamdı. şimdi bak oynatıyorum gidip bankadaki gizli hesaptan paraları çek kimseye bahsetme bi baktım cidden oynatıyoo.. kahkahamla uyandı ama şok oldu yavrucuğuumm

seyahat doğru olabilir canım cuma günü gidiyorum ya eşimi almaya ... ama iğneye şaşırdım. zaten ilginç olan kısmıda o. uyandığımda da şaşkınlık vardı üzerimde .

şimdi biryerde okudum bakıyorum iğneye de hamileliğe hamilelik yoksa seyahat etmeye diyor ama genel olarak iğne görmek düzene zenginliğe işlerin düzelmesine delalet eder diyorr...

ayy çok enteresan cidden..

hangisi kızlar kelebek etkisimi...bende izledim....

sedyeye otururken güvenim birden yok oldu eşime sesleniyorum... okadar kolay değilmiş diye çaresiz bana bakıyordu.....

malesef ben o filmi tam olarak izleyemedim hep yarım kaldı yada çocuklardan bişey anlamadım... tek hatırladığım fotoğrafa baktığı ana geri dönmesiydi... ama benim rüyam çok güzeldi ....

sedyeye otururken güvenim birden yok oldu eşime sesleniyorum... okadar kolay değilmiş diye çaresiz bana bakıyordu.....

o da bişey mi biz doğuma gidicez bindik arabaya araba çalışmadı hayırdır inşallah dedik taksiyle gittik. sonra doğumhaneye gidicez asansöre bindirdiler beni asansör bozulmaz mı:26: doğurmıycam bu bi mesajjj diye yıktım ortalığı :):) mesaj musaj yokmuş tabi. aldılar doğuma zorla :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…