yok yav floke ben cam tabak çanak getürürüm...zevkli, olsun kısheee doğru bak,bulaşıktan kim sorumlu olcek?süslü plastik tabak çanak mı alsak?kullan at misali?
bizimle pikniğe gidenler bana bayılır ben örtü sü tüm techisatına kadar tam takım giderim çay kahve ...
sendemi kelebüğüm zaten kk de her yanımız reklam burayada koydun reklamı:86:yok kuzum külle yıkamak eskilerde kaldı ama herşey organik olcek ya deterjanlarımızda ersağ olur artık organik organik geçinip gideriz...
ben üşenmem minik sevdiklerim olduktan sonra...öyle ordan konuşmakla olmaz. toplaşıp geliriz oraya görürüz
canım nete bakayım karışık seninki biraz kelebekte yorumlasın...kardeşimin çantası var elimde. içine bakıyorum öylesine siyah bi şemsiye görüyorum ama çok ufak el kadar bişey. aa güzelmiş deyip açıyorum kocaman oluyo. sonra kapatayım derken şemsiye kayboluyo tüm avucum iğnelerle doluyo. pek görmem böyle rüyalar görünce aklımda kaldı.
sendemi kelebüğüm zaten kk de her yanımız reklam burayada koydun reklamı:86:
Kapalı şemsiye iyi bir iş, açılmış şemsiye büyük güvendir.
Rüyada şemsiye görmek, temkinli hareket etmeye, korktuğu şeyden emin olmaya işarettir.
evet canım ev bütçesine katkıda bulunmak güzel seni takdir ettim...reklam gider değil gelirin masrafıdır crycımmm raklamcı olduğumuz belli olsun dimi ama bizde reklamlardan para kazanıyoruz...
kelebekçim cry topu sana attı
canım senin rüyan hayırlı allahın izni ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?