Ölümüne Geyik Topiği :-))

ömer seyfettin kaşağı dimi hep okuturlardı ilk okulda...

evet canım ben bakıyorum yatmadan önce seçiyorum. görüntü seçeneklerinden normal kaliteyi seçersen takılma falan yapmıyor hiç bir link. hangi filmleri beğendin ?

çınar ağacı ve kubilay öncelikli seyretmek istediklerim onları görünce diğer sayfalara pek bakmadım

küçük prensi ben biraz daha büyüdüğümde okumuştummm

ilkokul bittiğinde karne hediyem de simyacıydı babam tarafından. sonra çok beğenip bir çift yürek'i aldırmıştım. sonra o dönemlrde sekizinci renk i okudum kızıma okutucam büyüyünce bunları. bir de geçen gün bir film izledim ''hayalperest'' onu da izleticem diye not aldım günlüğümüze.

onu hatırlarsam benim demir depolarım full demektir kuzummm

bak onu okumadığımı biliyorum sıkıcı olacağı kalbime doğmuş demekki ama ömer seyfettin kitaplarını okuduğumu hatırlıyorummm
canım günün yoğun geçiyorsa unutkanlık ondan olabilir hiç bir şeyin altını açık unutmayan ben oğlumdan sonra defalarca çaydanlık yaktım:86::86::86:

simyacı bende iz bırakan kitaptır.. birtek sekizinci rengi okumadım blursam alıp okuyayım ... bir çift yürek , yüreğinin götürdüğü yere git, simyacı martı jonathan lewingston

alakasız ama budaki venice mağazasında yıkadığım ama tahanın giymediği kıyafetleri değiştirdiler...

canım günün yoğun geçiyorsa unutkanlık ondan olabilir hiç bir şeyin altını açık unutmayan ben oğlumdan sonra defalarca çaydanlık yaktım:86::86::86:

yok canım kan druna gittim demir depolarım boşalmış b12vit eksikliği varmış bunlarda unutkanlık halsizlik uyusşukluk aslında herbişey yaparmışşş....

simyacı bende iz bırakan kitaptır.. birtek sekizinci rengi okumadım blursam alıp okuyayım ... bir çift yürek , yüreğinin götürdüğü yere git, simyacı martı jonathan lewingston

sekizinci renk i bana halam almıştı. daha doğrusu o okumuş kitabın kahramanında seni gördüm diye bana hediye etmişti. sanırım gülten dayıoğlunun bir kitabıydı ... evet öyleymiş canım google sağolsun :)

belki e-kitabı vardır bir araştırem ben merak ettim...

nasıl bir kitap merak ettim bakıcam bende...

yok canım kan druna gittim demir depolarım boşalmış b12vit eksikliği varmış bunlarda unutkanlık halsizlik uyusşukluk aslında herbişey yaparmışşş....
bende iğne olmuştum b vitamini iğnesi 5 tane vermişti dr...

kelebek sinir sisteminide bozar çabuk sinirleniyomusun...

tabi şu yaş için pek uygun bir kitap değil ben orta okulda okumuştum kızıma da okutucam mutlaka.

kelebek sinir sisteminide bozar çabuk sinirleniyomusun...

hemde nasıl anında sinirlenip sonrada pişman olyorum bide çocuklarıma bağırmamak için kendimi kasıyorum bu defa içim şişiyo resmen
psikologa gitsem aslında diyorummm

canım arama da sekizinci renk konusu diye arattır ilk linke tıkla geniş bir özeti var. ülev baş karakter.sorgulamayı seven hassas bir kız. o açıdan bana benzetmiş halam :)

baktım canım ilgince benziyor...

canım arama da sekizinci renk konusu diye arattır ilk linke tıkla geniş bir özeti var. ülev baş karakter.sorgulamayı seven hassas bir kız. o açıdan bana benzetmiş halam :)
baktım canım güzel gibi bana göre kalıplaşmış düşüncelere karşı bi kızmış ela ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…