haklısın miniğim ya inan belkide iki aydan fazla oldu allaha şükür yağmurlar çok yağdı ben yağmurlar geçsin diye bekledim...kıyamam canım ya .. ama takma kafaya bu kadar işi gücü. bırak camlar azıcık tozlansın yavrunla zaman geçir onun yerine. o kadar çabuk büyüyolar ki insan ne kadar zaman geçirse doyamıyo yine de.
zaten çok karışık sahil herkez iç içe ben gitmem bile bak 50 metre aşağıda daha denize gitmedim...
pirayeyi ve yüreğim seni çok sevdi hatırladım şimdiii diğerlerini okumadım birde yanlış hatırlıyor olabilirim ama babası ölen bir kızın hikayesi vardıı ama okumadım kitap tanıtımında görmüştüm almak kısmet olmadı
evet canım yürekte var b vitamini severmisin bilmiyorum yürek alabilirisn...bizde sebze ağırlıklı beslenirlir zati ama bu b12 vitamin et yememekten kaynaklanıyomuş artık et yemeği daha fazla yapmaya çalışıyorumm...
evet canım millet bi tuaf burada sıkışık sahil öküz gibi kişilerde oluyo afedersinizinanmıyoruuummmm yaaa biz geçen altınolukun oradan geçtik geçerken bile denize giremediğim için çıldırdımm... ve sen gitmiyorsunnn
kısçeler ben yatıyorumm öptüm hepinizi görüşürüz:80: huzurlu uykular canlarımm rabbime emanettt..
evet canım millet bi tuaf burada sıkışık sahil öküz gibi kişilerde oluyo afedersinizeşim yokken gitmiyorum o bizi daha tenha yere götürür belki
canım ben pansyon öneririm temiz bir pansyon otele dünya para vermekten iyidir kuş adası eskisi gibi değil diyorlar ama bilmiyorum canım gitmediğim için...kızlar eşim gelince gideceğimiz tatilden bahsediyodum ya, onu şöyle d,üşündüm. kuşadasında güzel pansiyonlar var daha önce de kalmıştık. onlara gidelim diyorum . aqua park ta yakın zaten sabah gider akşam döneriz . güzel olur dimi? hem otele tıkılmamış oluruz.
güzel canım ya biz geçen yıl da gitmiştik. balayımızı da orda geçirdik. ben seviyorum.canım ben pansyon öneririm temiz bir pansyon otele dünya para vermekten iyidir kuş adası eskisi gibi değil diyorlar ama bilmiyorum canım gitmediğim için...
yine tatile gitsek pansyon tercih ederim alaçatıya gittiğimizde pansyonda kaldık ve temizdi rahat ettik ...
canım bildiğin yerse keyif aldıysan gitmelisin bence....çok iyi gelicek size bizde gitsek ama iş zamanı şimdi...eşime bahsini bile yapamam
minik kelebek sohbet çok güzeldi kızlar havam değişti moral oldu iyi geceler görüşmek üzere....
miniğim seçim bitsin işler açılsın diye bekledik açıldı allaha şükür şu aneşim tatil yapmak isteyenlere yardımcı oluyo biz yaz sonunda belki bir yada iki gün gidebilirizolsun canım iş olsun da sonra da çıkarsınız tatile. eşin emlakçıydı dimi? asıl şimdi iş çıkıyordur.evet ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?