günlükfilm canım .
kızlaarrr belli oldu ankara/ yenimahalle
günaydın hatunlar minicik çok sevindim senin adına
günaydın şeker şey ne zamandır göremiyorum seni
ara ara giriyorum canım karşılaşamıyoruz oğlum çok huysuzlaştı pek vakit bulamıyorum önceki gibi
beynelim süpersin yavrum
günaydınn kızlarrbeynelim eline sağlık
kahvaltı hazır kızlar.
hadi gözlerinizi oğuşturmayı bırakında gelin bakim sofraya
günaydın sultanlarmmmmmmmmmm hadi uyanın Eki Görüntüle 213557 Eki Görüntüle 213558
günaydın bir tanem nasılsın bakem_?
boşver yaa bu yorumu yapmak ona mı kalmış hem kıyafete göremi namus değerlendircez benım gözlerim cok ortulu görünüpte yapmadığı halt kalmamış insanlar gördüiyi beynelim nolsun işe geldim yine stres bastı. yine kıyafetim gündemde dün ip askılı ayak bileğğme kadar uzunn elbise giydim. patron demiş bizim kız da bozuldu diyesinirlerim tepeme çıktı valla,hiç gelesim gelmiyor buraya bazen vala
boşver yaa bu yorumu yapmak ona mı kalmış hem kıyafete göremi namus değerlendircez benım gözlerim cok ortulu görünüpte yapmadığı halt kalmamış insanlar gördü
günaydınoohhhh beynelimmmm
hayal kuruyorum beynelim tatil hayali sen napıyorsungünaydın burcum naber nasılsın?
iyi beynelim nolsun işe geldim yine stres bastı. yine kıyafetim gündemde dün ip askılı ayak bileğğme kadar uzunn elbise giydim. patron demiş bizim kız da bozuldu diyesinirlerim tepeme çıktı valla,hiç gelesim gelmiyor buraya bazen vala
boşver yaa bu yorumu yapmak ona mı kalmış hem kıyafete göremi namus değerlendircez benım gözlerim cok ortulu görünüpte yapmadığı halt kalmamış insanlar gördü
hayal kuruyorum beynelim tatil hayali sen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?