hayatım bu konuda bende dertliyim sakın yuz vernme sevıyenı koru azcık yumusak olsan onalr sana hukmetmeye calışıyolar ben aynısını yasıyorum su an iyi niyetimden oturu kaybedıyorum hep ama iş hayatında mağklesef iyi niyet olmuyomuşsanırım bende sadece hayalini kurabileceğim. insan yükseldiğine sevinirken ben üzülmeye başladım. Herkese en basit işi bile yaptırmaya çalışırken develerin hendekte seksek oynatmaya başlattığımı düşünüyorum. dolaytısıyla bu şekilde çalışmaları ve devamlı birinin onların yaptığı işi düzeltmesi gerekmesi izin işimi zora sokuyor.
hayatım bu konuda bende dertliyim sakın yuz vernme sevıyenı koru azcık yumusak olsan onalr sana hukmetmeye calışıyolar ben aynısını yasıyorum su an iyi niyetimden oturu kaybedıyorum hep ama iş hayatında mağklesef iyi niyet olmuyomuş
günaydın kızlarr
moralim çok bozuk hocadan fırça yedim haksız yere hemde ya ben sekreterim ya herkesin yapması gereken şeyleri de benim yapmam gerek onlar memur nasılsa yan gelip yatsınlar hayat ta tabi boş boş oturuyo hiç bişey yapmıyo onların görevlerini de yapsınn bu kadar haksızlık yapılabilir ancakk
acayip moralim bozuldu eşşek gibi çalış ama bi takdir alma
YAUF TAKILDIĞIN ŞEYE BAK salla gitsin ben senin gibi herkesin dediğini taksam burda katliyam yaparım emin ol.
bak zeka özürlümüdür arkadaş nedir.
personel tablosu istedim. dedim personellerin hepsini şirket sözleşmeli ve işçi olarak ayırıp listeleyip bana gönderin diye.
yok anam sabahtan beri onlara laf anlatmakla uğraşıyorum. kendim hazırlasam şimdiye çoktan bitmişti.
özel sektörde misin canım sen de:97:
evet canım özel sektör hastnedeyim,,napalım buna da şükür ,, ya bide insan kendini savunamıyo ya sadece susup tamam diyosunn:2:
sıkma canını ben son zamanlarda danışmanlık tan ote sekreter halkla ilişikiler organizatör ve muhasebecilik yapıyorum dusun durumumu artık gecenhafta pazartesıden beride izin kullanmadımgünaydın kızlarr
moralim çok bozuk hocadan fırça yedim haksız yere hemde ya ben sekreterim ya herkesin yapması gereken şeyleri de benim yapmam gerek onlar memur nasılsa yan gelip yatsınlar hayat ta tabi boş boş oturuyo hiç bişey yapmıyo onların görevlerini de yapsınn bu kadar haksızlık yapılabilir ancakk
sıkma canını ben son zamanlarda danışmanlık tan ote sekreter halkla ilişikiler organizatör ve muhasebecilik yapıyorum dusun durumumu artık gecenhafta pazartesıden beride izin kullanmadım
ayyy bir selam veremedim selam kızlar
yapıylar mağlesef zam bilem alamdım 1.5 yıldır bide tşk bile etmezler ancak acık ararlar:2:ya bende her işi yapıyorum ama karşılığında böyle yapmasınlar işte
yapıylar mağlesef zam bilem alamdım 1.5 yıldır bide tşk bile etmezler ancak acık ararlar
günaydın kızlarr
dertsiz kım var kuzu ama çok şükür işsiz değiliz napalımahh kuzum sende dertliymişin
nereye gidiyon kelbeğemmmselam kızlar kaç gündür güzndüzleri gelemiyorum şimdide bi selam verem dedim yine gidiorum banyo yapıp hazırlanmam gerek öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?