Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayatım bu konuda bende dertliyim sakın yuz vernme sevıyenı koru azcık yumusak olsan onalr sana hukmetmeye calışıyolar ben aynısını yasıyorum su an iyi niyetimden oturu kaybedıyorum hep ama iş hayatında mağklesef iyi niyet olmuyomuş

öyle canım ama kulak çekmekte istemiyorum. sabahtan beri anlattığım şeyi (yazılı, sözlü olarak) ben yapsam tüm müdürlüklerimizin sadece 1 saatimi alırdı. bunu söylediğimde el cevap: sen yapsaydın da bizi uğraştırmasaydın bu kadar

günaydın kızlarr

moralim çok bozuk hocadan fırça yedim haksız yere hemde ya ben sekreterim ya herkesin yapması gereken şeyleri de benim yapmam gerek onlar memur nasılsa yan gelip yatsınlar hayat ta tabi boş boş oturuyo hiç bişey yapmıyo onların görevlerini de yapsınn bu kadar haksızlık yapılabilir ancakk
acayip moralim bozuldu eşşek gibi çalış ama bi takdir alma

özel sektörde misin canım sen de:97:

nolcaz biz böyle stres stres

sıkma canını ben son zamanlarda danışmanlık tan ote sekreter halkla ilişikiler organizatör ve muhasebecilik yapıyorum dusun durumumu artık gecenhafta pazartesıden beride izin kullanmadım

sıkma canını ben son zamanlarda danışmanlık tan ote sekreter halkla ilişikiler organizatör ve muhasebecilik yapıyorum dusun durumumu artık gecenhafta pazartesıden beride izin kullanmadım

:2:ya bende her işi yapıyorum ama karşılığında böyle yapmasınlar işte

oda bir şey mi ben kalem elemanının işini yapmamı bekliyor

selam kızlar kaç gündür güzndüzleri gelemiyorum şimdide bi selam verem dedim yine gidiorum banyo yapıp hazırlanmam gerek öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…