Ölümüne Geyik Topiği :-))

paris,o bana da olduydu....hafif bi şişlikle başladı,önemsememiştim.ertesi gün rocky balboa gibi hem kapandı hem altı morarmıştı! tohtor bişey dediydi dur hele...konjuktivite mi ne,ööle bişey.mikrop kapınca oluyomuş...genelde tozlu alanlardan filan olurmuş.mini bi tüp antibiotik verdiydi.bunu sabah akşam sürmemi istediydi...
bak ne et biliyon mu,bu bi hemşireden bana tavsiye:bebe şampuanı var ya,onu accuk pamuğa dök köpürt ve onunla gözünü sil....mikrop öldürür ve bebe şampuanı olduğu için göz yakmaz.
baktın geçmiyo git hele bi doktora...ben 1 hafta çektim o illeti.kapalı ya da açık mekan fark etmez,sürekli güneş gözlüğünle dolandım.kimse gonca-ormanımın günahını almasın diye...baya gizemli takılıyodum...:82:

ay bende güneş gözlüğüyle geziyom sabah metroda otobüste falan hiç çıkarmadım millet dalga geçmiştir kesin gölgede bilem takıyo diye
ben o dediğin bebe şampuanını uygulayayım ya nasıl oldu hiç anlamadım hiç çıkmazdı bende böyle demek iyi toz kaptı bende kaşıyınca falan yaydım heralde mikrobu
öğlen anasağlığa gideyim diyodum bakalım verirse damla veya merhem falan kullanayım o gözüm o kadar mahsun bakıyoki aynaya bakınca acıyom kendime nasıl ezik bakıyo kapanmış ya accık

bebe şampuanı doğru bende duyduydum bir çiğ terbiye edilmemiş et de yapıştırabilirsin ama terbiyesiz olsun

ay ben baya gudubet bişey olmuştum....goncama da dediydim:'herüfüm,dövceksen bak yüzüme çalışma,tipim bi aciip oluyo...sağ sola vur ama gözüme vurma emi!' adam cart diye gözlerini açtıydı:'manyama lan,niye vuriim sana deli!'dediydi...

birde ağlarsın sen şimdi şıpır şıpr

yada diğerinede sen vur eşit olsun lar

piştttt sevgi böcükleri tünaydın hepiciğinizeeeee

günaydın yaklaş bildiğin tüm kocakarı ilaçlarını anlatıver hemen parisin gözüne nazar değmiş tek gözlü kalmış

yok kı heç sulanma neyimde yok aslında ağrıda yok sadece kırparken falan hafif bi ağrı var

hımm sulansa iyiydi ozaman küçük emrah filmi filan izle ağlarsın o vakit

ama en matrağa da evde oluyodu o vakit...sucu ya da tüpcü gelir,ben gözlüğü takarak açardım kapıyı....adamlar da manyak demişlerdir herhal bana...ossun kakılmış damgası yemekten iyidir demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…