- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
twocem burcum burdaymış... güzel hafta sonları kıslar...
sabah yürüyüşümü yaptım.... hava çok güzel kuş sesleri... ne güzel .... bugün bir işim kalmadı....sizler naparsınız...
tünaydın kızlar:86::86::86::86::86::86:
tuğçem hava çok sıcak karınca hızıyla hareket ediyom....havuz olsa atlasam içinekızlar çok uykum geldi kafamı masaya koysam gidicem vala
tuğçem hava çok sıcak karınca hızıyla hareket ediyom....havuz olsa atlasam içine
canım sıcak taha faktörü var güneş tepmizde sıcak bebekle dışarı çıkarken küçük bir valizle çıkıyozEevet cryptıcım kuzum arka tarafın deniz iki dakika in yüzüver çık
hürremim ne güzel pozitifsin maaşallah benim işim var körümcem gille pikniğe gidicez yarın yaprak sarıcam birazdan birazda ütü yapıcam allahtan yemek var barbunyatwocem burcum burdaymış... güzel hafta sonları kıslar...
sabah yürüyüşümü yaptım.... hava çok güzel kuş sesleri... ne güzel .... bugün bir işim kalmadı....sizler naparsınız...
zengin olucaksın bakıcın ahçın olucak gel keyfim gel kim demiş parayla saadet olmaz diye...süper loto oynadıydım bir şey çıktımı acep
canım çıktıysa sevgilinle seni bodruma tatile göndericem..1 ay..doğru söylüyosun vala cryptıcım bir bak hayatım netten belkim bişiler tutmustur
canım çıktıysa sevgilinle seni bodruma tatile göndericem..1 ay..
bende bodrumu merak ediyorum hiç gitmedim vallahiolleyyyyyyyy sağol hayatım valadüşünmen yeter
bende bodrumu merak ediyorum hiç gitmedim vallahi
ben alaçatıya gittim tuğçem orası sakindi..güzel,çok hareketli ama marinası falan muhteşem çok güzel
evet canım benim güney tarafları güzel olur. marmaris datça tarafı da güzelben alaçatıya gittim tuğçem orası sakindi..
burası tüm kış çok sessiz terk edilmiş gibi onedenle hareketli yarleri istiyorum tatil için...
Eki Görüntüle 214985 tuğçe bej çanta almıştım ben hem etek elbise hemde kumaş pantolonla giyilebilecek bir şey arıyorum bu nasıl sence elbise ve etekle olurmu...
canım penye yada kumaş kiloş gibi olan elbiselerle uyarmı spor gibimi acaba dedim sen gençsin daha iyi anlarsın..evet canım benim güney tarafları güzel olur. marmaris datça tarafı da güzel
bence güzel ıuyar. ben de bunların kahverengi derili olanlarından istiyorum
canım penye yada kumaş kiloş gibi olan elbiselerle uyarmı spor gibimi acaba dedim sen gençsin daha iyi anlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?