Ölümüne Geyik Topiği :-))

ööölee biz patronumuza candan kalpten bağlıyız hiç sözünden çıkmayız elmi gelir de ilaçlı gazoz verirse die uyardı bizi ama istersen ben sana açılıştan kalma kurtlu kuru pastalarımızdan ve şöööööööööööle mis gibi tavşan kanı bi çay verebilirimmmm...:56:
efferim,bööle söz dinleyin gari,başınıza şer gelmez o vakit...

kıss elmi senin ufaklık mı o ne tatlı bakem o ısırasım geldi nanaklarını missssssss gibi süt kokuyordur o şimdi..... :emir_bebek::nazar:

hevukum sende benim gibi çiroz muşsun bende rejim yapmıştım 48 düşmüştüm 62-63 lerden 1.70 boyumla benim herüf evlenmekten vazgeçiyodu nerdeyse gerçi hala içini çekiyor nerdeee benim eski burcummm diyee görenler zargana diyorlarrr şimdi 50 falan olmuşumdur

hevukum sende benim gibi çiroz muşsun bende rejim yapmıştım 48 düşmüştüm 62-63 lerden 1.70 boyumla benim herüf evlenmekten vazgeçiyodu nerdeyse gerçi hala içini çekiyor nerdeee benim eski burcummm diyee görenler zargana diyorlarrr şimdi 50 falan olmuşumdur[/QUOT

NASIL BECERDİN KIZ OKADAR KİLO VERMEYİ ...BANA SÖYLEMEDİKLERİ HAKARET KALMADI AMA ŞİMDİ İİ GİBİ HADİ BİRLİKTE KİLO ALALIM ...MASHAR OSMANMI ONUN ADI :1: ANNEMİN DE KAMBUR ŞÜKRÜSÜ VARDI KIZDIĞINI KAMBUR ŞÜKRÜYE YOLLUYODU.. :60: :60:

Bende kaçar gündüz uyumaya çalıştım kapı tel bi susmadı uyanıktım keşke gelseydim cebelleşene kadar yatakla nese artık başka zamana.. Bende arkadaşa geçicem çaya öpüyorum sizleri :54:

hevukum sende benim gibi çiroz muşsun bende rejim yapmıştım 48 düşmüştüm 62-63 lerden 1.70 boyumla benim herüf evlenmekten vazgeçiyodu nerdeyse gerçi hala içini çekiyor nerdeee benim eski burcummm diyee görenler zargana diyorlarrr şimdi 50 falan olmuşumdur[/QUOT

NASIL BECERDİN KIZ OKADAR KİLO VERMEYİ ...BANA SÖYLEMEDİKLERİ HAKARET KALMADI AMA ŞİMDİ İİ GİBİ HADİ BİRLİKTE KİLO ALALIM ...MASHAR OSMANMI ONUN ADI :1: ANNEMİN DE KAMBUR ŞÜKRÜSÜ VARDI KIZDIĞINI KAMBUR ŞÜKRÜYE YOLLUYODU.. :60: :60:

mazhar osman bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi başhekimiydi deli hastanesi yerine mazhar osman deriz kısca şekerim ama kambur şükrüyü heççç duymadımm

Back
X