• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kızlar ben konu açmayı bilmiyorum nasıl olacak ?

annamm avonun nisan katologu güzelmiş. almak istiyorum da avon yapan arkadasım yok yahu:84::84:

tamam mandalinamm:27::27::27:

ben dün yedim kuzucumm afiyet olsun,bugün daha dikkatli ol he:9::9:

yuppii birinci kat senindir two ikinci katın talibi varmı yemekten sonra tatlı iyi olur tatlı yapmayı seven biri taşınsa bari :27::27::27:

kız siz apartmanaı altına üstğne getirirdiniz amman düşünemedim :52: :52:

hımm sen benim alt katıma gel 7/24 zıplarım deprem tatbikatı yapmış oluruz :27::27::27:

Bira zeneji içeçeği mi içsek acepp:27:
her gün 3 tanesi anca keser heralde :9::9:
yuppii birinci kat senindir two ikinci katın talibi varmı yemekten sonra tatlı iyi olur tatlı yapmayı seven biri taşınsa bari :27::27::27:

hımm sen benim alt katıma gel 7/24 zıplarım deprem tatbikatı yapmış oluruz :27::27::27:

twooo erken gitmelisin eve bana yemek yapacan daha :27::27:

:9::9::9::9: tatlıcıyı da bulalım. :27: olmadı ben hep evde olayım yemek yapam size işe giteyim siz beni maaşa baglayın:27::27::27:

ahhaaa haaa :60: 7/24 halin kalır mı dersin?:52:

Back
X