• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

2007den beri bu çocukla arkadaşız.
ilk tanıştığımızda sevgilisi vardı. Çok güzel biri olduğunu, çok yakıştıklarını söylüyorduk arkadaşlarla (1) benimle açık konuşmaması için.
ayrıldıklarında beni tanıştıran arkadaşla beraber ondan hoşlanan bir kızla arasını yaptık.
huysuzlukları sonucu kızla ayrıldığında arkadaşı olduğum için onu teselli etmem gerektiğini söylüyordu.
bir süre hayali yalnızlığından nasıl iyi bir sevgili olduğundan bahsedip durdu.
sonra konuştukça zaman ilerledikçe neden kendime bu kadar işkence ettiğimden, neden evlilikten bu kadar uzak durduğuma dair konuşmaya başladı.
gereksiz yere korktuğumdan, karşıma iyi insanın çıkacağına ve gereksiz yere insanları hep görmezden geldiğimden bahsetti.
Bu son tavırları yüzünden şimdi tüm grup onun bana olan hislerini öğrendi.
bugün mesajlarında da 3 gündür neden mesaj atamadığını söyledi. bende kardeşimiz dedim kızdı ve çıkıyorum dedi. Fakat cepten mesajlaşıyorduk zaten ve onu kırmakta istemiyorum nasıl davranacağım konusunda kararsız kaldım.

beynelcim kardeş mardeş cilve naz istemem olmaz kırmak istemiyorum bunları at kenara al uşağı karşına derdin ne senin de yaa açık açık konuş yada benimle bir daha konuşma açıklarsa durumu bu böyle olmaz ormantik bir teklif ayarla sonra düşünürüz de teklif gelince azcık naz yapıyormış gibi ama kabul et yani şans ver illa işin onu evlilik olcak diye bir şey yok sadece kendini yoklamış olursun denersin bi be ya

huysuzluğu senin yüzünden yapmış sevmediğini bile bile başka kız ayarlamışsın ne yapsın arada sen varsın ayarlayan sen varsın direk açıklayamaz hayırda diyemez huysuzluk yapmış seni arada bırakıp üzmemek için bu uşak a azcuk göz kırp be ya

sonuna kadar haklısın canım nasıl bi ahlaktır bu anlamam hadi diyelim vazgeçtin insan haber verir karşıdakide ona göre önlemini alır...

herşeyibirilerine yıkmaya bayılıyoruz ne diim mandalinam allah kolaylık versin bacımm

mandalinama sonuna kadar katılıyorum beynelcanım bir şans ver uzun zamandır arkadaş olduğunuz için karakterinide biliyorsundur zaten bence denemekten bişey çıkmaz belki 10 sene sonra benim gibi iyiki o şansı vermişim dersin...

ben diyim sana naz yapıyor bu kızçe

beynelcim kardeş mardeş cilve naz istemem olmaz kırmak istemiyorum bunları at kenara al uşağı karşına derdin ne senin de yaa açık açık konuş yada benimle bir daha konuşma açıklarsa durumu bu böyle olmaz ormantik bir teklif ayarla sonra düşünürüz de teklif gelince azcık naz yapıyormış gibi ama kabul et yani şans ver illa işin onu evlilik olcak diye bir şey yok sadece kendini yoklamış olursun denersin bi be ya

huysuzluğu senin yüzünden yapmış sevmediğini bile bile başka kız ayarlamışsın ne yapsın arada sen varsın ayarlayan sen varsın direk açıklayamaz hayırda diyemez huysuzluk yapmış seni arada bırakıp üzmemek için bu uşak a azcuk göz kırp be ya

bencede belkide mutluluk yoludur belli olmaz , olmazsada denemiş olursunnn şans vermen taraftarıyımmm

iyi de ben bugün kadar hiç bir erkekle çıkmadımki hepsine ya abi ya kardeş dedim.
ilk kez çıkacağım erkekle evlenmek istiyordum küçükken ve babam öldükten sonrada o defteri kapatıp annemle birlikte yaşlanmaya karar verdim.
annemin hem maddi hemde manevi bana ihtiyacı var. o bu düşüncemi kabul etmese de ben korkularının birebir şahidiyim. o yüzden evet diyemem kimseye hele de gerçekten arkadaş olduğum birini bu şekilde kaybetmeyi göze alamam.

iyi de ben bugün kadar hiç bir erkekle çıkmadımki hepsine ya abi ya kardeş dedim.
ilk kez çıkacağım erkekle evlenmek istiyordum küçükken ve babam öldükten sonrada o defteri kapatıp annemle birlikte yaşlanmaya karar verdim.
annemin hem maddi hemde manevi bana ihtiyacı var. o bu düşüncemi kabul etmese de ben korkularının birebir şahidiyim. o yüzden evet diyemem kimseye hele de gerçekten arkadaş olduğum birini bu şekilde kaybetmeyi göze alamam.

beynel yersiz kaygı bunlar ilk çıktığınla evlenmek fikri bu zamanda zor herkesi elden geçir demiyorum ama bu belki odur dene yani

hiç bir erkekle çıkmamış olabilirsin bu ilk olur belki son bilemezsinki

abi kardeş demen önemli değil onların bakışı her şekilde farklıdır önemli olan saf iyi niyetle bakması

annenle yaşamanda sorun değil tek çocukmusun başka kimse yokmu bilmiyorum annen elden ayaktan düşmüşmü kendi kendine yetemiyormu bilmiyorum ama buda mazeret değil altlı üstlü alırsınız evinizi annen alt katta sen üst katta işten gelir yemeğini yapar yedirir çıkarsın bir sorun olsa duvara vurması yeterli hem artık yanlız değil bir damat olur

arkadaşını kaybetceğini sanmam zaten adam bu durumdada hazır aşık sana olmazsada aşkı bitmiş sadece ardakaş olmuş olacak onun bakışıda döner ya olursa ya mutluluksa şans vermeden nasıl bilecen

beynelcanım benimde babam ben 13 yaşımdayken öldü inan bana annenin yanında yaşlanman anneni daha çok üzer evlenip torunlarını sevme ve onlarla ilgilenme fırsatı ver ona düşüncen çok güzel bende sadece evleneceğim kişi beni istemeye gelsin derdim hep öylede oldu kimseyi kabul etmedim eve hatta bende abartıp ben nasıl evlenicem evlenirsem eşimin babasına nasıl baba derim derdim hep rabbim dualarımı kabul eti sanırsam babası olmayan bi adamla evlendim ama olan çocuklarıma oldu hiç dedeleri yokk:5:

birde beynelcanım mandalinamın dediği gibi bu anneni bırakacağın anlamına gelmez ki şu an eşim annemi benden daha çok düşünüyor zaten evlerimiz yakın kalmayada geliyor inş karşındakide anlayışlı akıllı bi adamdır senden çok sahip çıkar annene şans vermeden bilemezsin güzelimmm

Kızlar nire gittiniz yav biraz evvel burdaydınız...
Kızlar biz kaynananın tuzagına düştük
Dede ölmemiş yogun bakımda ama İnşallah düzelir...
Bizde arabayka gittik onca yol teptik 1 gün için
Kardeşleri uçakla geçirdi bize kaynanatör
1 gece kaldık döndük acayip yorgunum....
Kavga ettim kaynanayla hiç yoktan yere 2 lira harcattı alcak kadın...
Bide ceza yedikk radar abi yakaladı bizi...

geçmiş olsun Allah acil şifa versin

alsaydın harcattığı parayı kaynanandan :27:

$noavatar1fn.webp Eki Görüntüle 209194 $wwwdiyadinnetcom126wm7qi.webp beynelcan bak bakem beğencenmi

kimin cenazesi hayırdır Allah rahmet eylesin her kimse

Kaynana kandırdı bizi alçak mandalinam 4 gündür ölüyorum uykusuzlıktan
Dede kanser hastası kemoterapi görüyo
Bağışıklık sistemi çöktüğü için küçük bir üşütmeden dolayı zatüre olmuş
Akıllılar bizim adamın yanına oturmuş 10 15 kişi
Kuran oluyolarmış ölüyo diye
Görümcem hemşire gitmiş eve adam nefes alamıyo bağırmış çağırmış
Ambulansı aramış hastaneye yetiştirmişler.
Dr demişki biraz daha gelmeseydiniz boğularak ölücekti adamcagız
Yogun bakımda eşim gördü 1 dak.. sadece döndük
Kaynanamda ölmeden adam öldü diye herkesi aramış...Böyle durum...

ölmemiş mi adammm annnaaamm adamın arkasından rahmet okuduyduk o kadar neyse acil şifalar inş... neden öle bişey yapmışki ayyy çatlak galiba...

geçmiş olsun Allah acil şifa versin

alsaydın harcattığı parayı kaynanandan :27:

Parası yokki
Of çok fenayım ya eşimlede bi adam birbirine girdi yolda
Eşim muz yemiş arabanın camından atmış adamda peşine takılmış :9:
Radara yakalandık 170 le adamda arkamızdan polise diyokii bu adam muz kabugu attı bana onun peşine düştüm o yüzden hızlı gidiyodum
Eşimde dediki Maymun oldugunu anladım sevin diye attım kabuk diye kızdın dimi gel sana muz veriyim girdiler birbirlereine tekme tokat gülsemmi ağlasammı şaşırdım
290 LİİRA CEZA ALDIK ...:1:
Bidaha Akçaabata giden nameret olsun...

Back
X