2007den beri bu çocukla arkadaşız.
ilk tanıştığımızda sevgilisi vardı. Çok güzel biri olduğunu, çok yakıştıklarını söylüyorduk arkadaşlarla (1) benimle açık konuşmaması için.
ayrıldıklarında beni tanıştıran arkadaşla beraber ondan hoşlanan bir kızla arasını yaptık.
huysuzlukları sonucu kızla ayrıldığında arkadaşı olduğum için onu teselli etmem gerektiğini söylüyordu.
bir süre hayali yalnızlığından nasıl iyi bir sevgili olduğundan bahsedip durdu.
sonra konuştukça zaman ilerledikçe neden kendime bu kadar işkence ettiğimden, neden evlilikten bu kadar uzak durduğuma dair konuşmaya başladı.
gereksiz yere korktuğumdan, karşıma iyi insanın çıkacağına ve gereksiz yere insanları hep görmezden geldiğimden bahsetti.
Bu son tavırları yüzünden şimdi tüm grup onun bana olan hislerini öğrendi.
bugün mesajlarında da 3 gündür neden mesaj atamadığını söyledi. bende kardeşimiz dedim kızdı ve çıkıyorum dedi. Fakat cepten mesajlaşıyorduk zaten ve onu kırmakta istemiyorum nasıl davranacağım konusunda kararsız kaldım.
beynelcim kardeş mardeş cilve naz istemem olmaz kırmak istemiyorum bunları at kenara al uşağı karşına derdin ne senin de yaa açık açık konuş yada benimle bir daha konuşma açıklarsa durumu bu böyle olmaz ormantik bir teklif ayarla sonra düşünürüz de teklif gelince azcık naz yapıyormış gibi ama kabul et yani şans ver illa işin onu evlilik olcak diye bir şey yok sadece kendini yoklamış olursun denersin bi be ya
huysuzluğu senin yüzünden yapmış sevmediğini bile bile başka kız ayarlamışsın ne yapsın arada sen varsın ayarlayan sen varsın direk açıklayamaz hayırda diyemez huysuzluk yapmış seni arada bırakıp üzmemek için bu uşak a azcuk göz kırp be ya