- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
dargınmısınızsevdiğim aramadı sabahtan beriii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dargınmısınızsevdiğim aramadı sabahtan beriii![]()
biraz dinlensen canım erkek arkadaşın ne diyo tatil işine...![]()
sevdiğim aramadı sabahtan beriii![]()
başını boş bırakma tuğçem yaz tehlikeli bir mevsimvala bu yaz onu yalnız tatile yollamıcağımı biliyo zati cryptıcım. yakasına yapışırım bırakmam banane![]()
başını boş bırakma tuğçem yaz tehlikeli bir mevsim![]()
dargınmısınız![]()
neden canım benim:44:
ya ben ona akşam saçma sapan bi nedenden dolayı trip yaptım uykum vardı hemen uyumak için o da kızmış herhalde aramadı ben aradım açmadı![]()
sıkıldım buradan ben yaaaaa
delirmek üzereyim:84::84::84:
sıkıldım buradan ben yaaaaa
delirmek üzereyim:84::84::84:
aradımı seninki.. darıltmışsın galiba..ahh kuzum milletler kaçtı valla ben bekliyom biii![]()
Kolay gelsin canım, bitmiştir umarım işin biran önce bitir de topiğe gel.siz işte sıkılıyosununz ben evde ütü yapıcam birazdan
kızlar bir şey sorucam bir kol çantasına en fazla ne kadar verirsiniz![]()
Selam canım, sana da kolay gelsin benim de ev temizliği yapmam gerek ama fırsat olmuyor malesef, bir de taşınıcaz o yüzden derin temizliğe girişmicem.Ben kimsenin resmini görmedim :84:
BEN YOKKEN KOYUYOSUNUZ HEPTE :85:
Bende yaz temizliğine başladım ölüyorum parnaklarınm tutmuyo valla
Bugün mutfagı yaptım yarına Allah kerim
Sonra hep erkenden kalkıcam Geliyorum ama kimsecikler olmuyo
Gecede vardiya yapamıyorum çünkii 12 de yatıyorum artık
İyi gecler sizlere![]()
Kolay gelsin canım, bitmiştir umarım işin biran önce bitir de topiğe gel.
Kol çantasına canım en son 250 verdim, daha fazla da vermem ama çok çok beğenirsem belki.
Selam canım, sana da kolay gelsin benim de ev temizliği yapmam gerek ama fırsat olmuyor malesef, bir de taşınıcaz o yüzden derin temizliğe girişmicem.
iyi dilekleriniz icin cok tesekur ederim.. evet, ise aldilar, cok mutluyum,, ama suanda cocuklarin derdine dustum, nereye nasil, kime verecem diye
yarin sabah hemen anaokuluna gitmeliyim.
şafaklar sayılmaya başlancak desene...yarın eşimin usta birliği belli oluyor... uzağa çıkarsa ne yapıcam![]()