• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kelebekimm Yatmıştım kalktım bidaha açım dedim iyiki açmışım :38: Sende burdaymışsın

bende yeni geldim sayılır kediciklere gittik onlarıda aldık geldikk .... çok özlemişim kardeşimiii ... istanbula gelirsemde seni bulucam ona göre...:62:

keşke canım. aslında ben 3 yıldır takip ediyorum kk yı ama üye olmamıştım. eşim askere gidince karar verdim açıkçası.

Kısa dönemmi canım eşin askerlik Yoksa görevimi askerlik?
Asker eşi olmak çok zormuş
Arkadaşımın eşide bordo berelii Kız yüzünü göremiyo nerdeyse Kolaylık sabır versin Rabbim...

İşte geldim burdayımm Hanım Hanımm temizlik yaptırmak isteyen varmı hazır ısınmışken senin evinede el atımmı
Hızımı alamadım :9: Eşimide keseledim manyakmısın kızım bırak beni diyo :52:

ohhhh miiisss gibi evler ne güzel bende 1 ay oldu badana yapalı hiç kirlenmese keşke diyoruumm...

açtım ya ben kızz yazsana sende iki diyolog topic şenlensinn hade bakalım doğruuuuuu http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/444800-ilginc-diyologlarimiz-10.html#post19709563:4::4:
kelebüğüm bende yazıcam hayırlı olsun topiğin canım... beklemekle ilgili yazmışsın ve doğru akdınların çok beklettiği söylenir ama bende eşimi çok beklemişimdir.. eve gelip banyo ve traşı :27:tam 2 saat gece 23 e kadar beklediğimi biliyorum yav ...

bende yeni geldim sayılır kediciklere gittik onlarıda aldık geldikk .... çok özlemişim kardeşimiii ... istanbula gelirsemde seni bulucam ona göre...:62:

Oyyy kıyamam size oh kavuşmuşsunuz ne güzel benide al neolur :14: Gelince mutlaka mutlaka haberver ben seni bulurum
Ablam benimmmmmmm Kaç yaşıundaydın sen kelebekim ya Abla filan diyom ama Ossun aynıysakta Gardaş oluruz :54:

Yorgunum nöriyim elllerim yandı çamaşırsuyundan acıdan uyuyamadım kalktım Baya kirlenmiş evim ya :9: Temizlerken anladım ay keşke öyle olsa titizleniyorum kirlenmesin diye 2 gündürde misafirim vardı onada iş yaptırdım ohh heryer miss oldu halılarımda geldimi tamam :21:

Temizlik yapıyodum anacım hep nette otur otur ev fena olmuştu. Aşk olsun insan gelir bi yardım eder bide kızıyon bana :19::9:

canım benimm kıyamam ben senin o güzel ellerine kullanma öyle kimyasal deterjanları organik deterjanlar kullan hem sağlığına hem çevreye zararlı olmayan deterjanlardan al .. benimde ellerim her temizlikten sonra mafoluyordu bu defa hiç birşey olmadı çok şükürrr...

İşte geldim burdayımm Hanım Hanımm temizlik yaptırmak isteyen varmı hazır ısınmışken senin evinede el atımmı
Hızımı alamadım :9: Eşimide keseledim manyakmısın kızım bırak beni diyo :52:
hevukum sende hızını alamıyosun yapmaya başlayınca demek banada geliyolar bazen öyle eşimin sırtını keselerim bazen ...:27:

ohhhh miiisss gibi evler ne güzel bende 1 ay oldu badana yapalı hiç kirlenmese keşke diyoruumm...

Ay hiç temiz kalmıyo ama ya hergün balkonu siliyorum balkonları hergün birsürü kir çıkıyo yinede hergünde heryeri tekrar elimden geçirememki
Keşke kirlenmese Benim koltuklarım beyaz hemen kirleniyo bide binada 2 arkadaşın bebekleri var geliyolar sürekli çok kirleniyo bugün ses sistemimi mefta etmişler canavar gibiler...

Oyyy kıyamam size oh kavuşmuşsunuz ne güzel benide al neolur :14: Gelince mutlaka mutlaka haberver ben seni bulurum
Ablam benimmmmmmm Kaç yaşıundaydın sen kelebekim ya Abla filan diyom ama Ossun aynıysakta Gardaş oluruz :54:

ben büyüğümdür bacumm 31 oldum artık yafff

canım benimm kıyamam ben senin o güzel ellerine kullanma öyle kimyasal deterjanları organik deterjanlar kullan hem sağlığına hem çevreye zararlı olmayan deterjanlardan al .. benimde ellerim her temizlikten sonra mafoluyordu bu defa hiç birşey olmadı çok şükürrr...

Loc um vardı canım ama tekte kullanamadım Çamaşır susuz sanki temiz olmuyo cif çamaşır suyu
:69: Canımsın benim :77:

keşke canım. aslında ben 3 yıldır takip ediyorum kk yı ama üye olmamıştım. eşim askere gidince karar verdim açıkçası.
alaçatı çok güzel ama uzakmı biz bir kere gittik konser için....ve fiyatlar aynı sayılır...

hevukum sende hızını alamıyosun yapmaya başlayınca demek banada geliyolar bazen öyle eşimin sırtını keselerim bazen ...:27:

Ben keselemem pek Temizlik yaptım oda denize gitmişti 3 gündür tatildeydi ondan temizledim onuda yıkadım pakladım Cifliycektim aslındada izin vermedi :52:

Loc um vardı canım ama tekte kullanamadım Çamaşır susuz sanki temiz olmuyo cif çamaşır suyu
bende çok deterjan kullanan biriyim domestos..cif beyaz yeşili mutfak...mavisi banyo.. pronto mobilya için...domestosla 15 günde bir yaparım banyoyu bugün eldiven takmaya üşendim elim maffoldu...

tabii ki organik deterjanlara geçeceksen hepsini bir değiştireceksin bi ondan bi bundan olmuyor biz alrjik bi aile olduğumuz için şimdi herşeyi organik olandan alıyoruz ama ben bizraz tikimdir yabancı sermayeli ürünler kullanmam türk malı olacak benimki takıntım var benimm mümkün olduğunca türk malı kullanırım ersağ alıyorum ben çokda memnunum bir araştırın derim yinede hatta yardımcıda olabilirim..:72::72::72:

Back
X