- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
keşke görüşebilseydik o zaman ne iyi olurdu.. çok yakınmışız...![]()
keşke canım. aslında ben 3 yıldır takip ediyorum kk yı ama üye olmamıştım. eşim askere gidince karar verdim açıkçası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke görüşebilseydik o zaman ne iyi olurdu.. çok yakınmışız...![]()
hevuk hevukk hevuukkkk sooobeeeeee:103::103::103:
nurlar içinde yatsın canım baban mekanı cennet olsun benim babamla çok iyi anılarım yok onedenle senin hissettiklerini hissedemiyorum..![]()
hevuk kıs nerelerdesin![]()
Kelebekimm Yatmıştım kalktım bidaha açım dedim iyiki açmışımSende burdaymışsın
keşke canım. aslında ben 3 yıldır takip ediyorum kk yı ama üye olmamıştım. eşim askere gidince karar verdim açıkçası.
İşte geldim burdayımm Hanım Hanımm temizlik yaptırmak isteyen varmı hazır ısınmışken senin evinede el atımmı
Hızımı alamadımEşimide keseledim manyakmısın kızım bırak beni diyo
![]()
kelebüğüm bende yazıcam hayırlı olsun topiğin canım... beklemekle ilgili yazmışsın ve doğru akdınların çok beklettiği söylenir ama bende eşimi çok beklemişimdir.. eve gelip banyo ve traşıaçtım ya ben kızz yazsana sende iki diyolog topic şenlensinn hade bakalım doğruuuuuu http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/444800-ilginc-diyologlarimiz-10.html#post19709563:4::4:
bende yeni geldim sayılır kediciklere gittik onlarıda aldık geldikk .... çok özlemişim kardeşimiii ... istanbula gelirsemde seni bulucam ona göre...![]()
Yorgunum nöriyim elllerim yandı çamaşırsuyundan acıdan uyuyamadım kalktım Baya kirlenmiş evim yaTemizlerken anladım ay keşke öyle olsa titizleniyorum kirlenmesin diye 2 gündürde misafirim vardı onada iş yaptırdım ohh heryer miss oldu halılarımda geldimi tamam
Temizlik yapıyodum anacım hep nette otur otur ev fena olmuştu. Aşk olsun insan gelir bi yardım eder bide kızıyon bana![]()
hevukum sende hızını alamıyosun yapmaya başlayınca demek banada geliyolar bazen öyle eşimin sırtını keselerim bazen ...İşte geldim burdayımm Hanım Hanımm temizlik yaptırmak isteyen varmı hazır ısınmışken senin evinede el atımmı
Hızımı alamadımEşimide keseledim manyakmısın kızım bırak beni diyo
![]()
ohhhh miiisss gibi evler ne güzel bende 1 ay oldu badana yapalı hiç kirlenmese keşke diyoruumm...
Oyyy kıyamam size oh kavuşmuşsunuz ne güzel benide al neolurGelince mutlaka mutlaka haberver ben seni bulurum
Ablam benimmmmmmm Kaç yaşıundaydın sen kelebekim ya Abla filan diyom ama Ossun aynıysakta Gardaş oluruz![]()
canım benimm kıyamam ben senin o güzel ellerine kullanma öyle kimyasal deterjanları organik deterjanlar kullan hem sağlığına hem çevreye zararlı olmayan deterjanlardan al .. benimde ellerim her temizlikten sonra mafoluyordu bu defa hiç birşey olmadı çok şükürrr...
alaçatı çok güzel ama uzakmı biz bir kere gittik konser için....ve fiyatlar aynı sayılır...keşke canım. aslında ben 3 yıldır takip ediyorum kk yı ama üye olmamıştım. eşim askere gidince karar verdim açıkçası.
hevukum sende hızını alamıyosun yapmaya başlayınca demek banada geliyolar bazen öyle eşimin sırtını keselerim bazen ...![]()
bende çok deterjan kullanan biriyim domestos..cif beyaz yeşili mutfak...mavisi banyo.. pronto mobilya için...domestosla 15 günde bir yaparım banyoyu bugün eldiven takmaya üşendim elim maffoldu...Loc um vardı canım ama tekte kullanamadım Çamaşır susuz sanki temiz olmuyo cif çamaşır suyu
Canımsın benim
![]()
ben büyüğümdür bacumm 31 oldum artık yafff
Loc um vardı canım ama tekte kullanamadım Çamaşır susuz sanki temiz olmuyo cif çamaşır suyu
Canımsın benim
![]()