• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

:1: yok ay nihat için değil
hastayımda hertarafım ağrıyo dökülüyom :2:
ama derya açıklanınca nihatın yüzü nasıl düştü hem güldüm hemde üzüldüm kendini çok hazırlamıştı birinci olacağına
muş nihatın memleketiymişya %4 lük bi oy çıktı deryaya oradan
bu %4ü bi sorgulayım diyo:1: al sorguladın:1:

sorgulayacakmış peh onu kim sorgulasın varya paskal bunu yakalar dışarıda o zamanda :27::27:

ben ona bir musallat olcam
velhasılı kelam yedi tur çevremde döndürüp duvara çarptırcam

:27::27::27: sen çevrende dönenleri gör önce boşver nihatı :27::27::27::27:

apranax aldım
buscopan aldım
minoset aldım

maşallah ecza dolabında başka ilaç kaldımı

yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...:50:

sizin orada ev yemekleri yapan yer yokmu yaptırıp gizlice eve sok :27::27::27: ben yaptım supruz :27::27:

saol mandalina... dimi adada bıraksaylardı alıştıydı ada koşullarınada ...tv de çıktı sanırım sesi geliyo ailenin üyesi gibi oldu:27:

aile üyesimi ailemi değiştiririm be ya:27::27:

4 soğan,2çorba kaşığı çam fıstığı,2çorba kaşığı kuş üzümü,2 çay kaşığı karabiber,2 çay kaşığı kuru nane,1 çay kaşığı yenibahar,1 çorba kaşığı şeker,1 çorba kaşığı tuz,1 su bardağı sıcak su,1 tatlı kaşığı tarçın...
soğanları küp doğra tencerede 1bardak yağla kavur.fıstıkları ekle,pembeleşinceye kadar çevir.pirinici yıkadıktan sonna eklekavurmaya devam et 5 dakka kadar.baharatları ve kuş üzümlerini ekle,1.5 bardak ılık suyu hemen dök ki baharatlar yapışmasın dibe.15 dk. kısık ateşte pişir.
yaprakları tek tek aç,ılık sudan geçirip fazla tuzunu attır.hazırladığın iç malzemelerden kaşık kaşık al yaprakları sar.tencereye diz bunnarı.yarım çay bardağı zeytin yağ dök üstlerine,bi taşım geçecek kadar da su.üstlerine bi de tabak koy ki ağırlık olsun.kısık ateşte 40-45 dk pişir sonna...
teşekkür edrim floke bu gün yaprak alıym yapıcam:16:

mandalina,bak aklıma ne geldi....tuğçe mercimek köfteleri kapsın,ben de sarma yapiim,sen de bi tepsi böreği yap hep beraber havaalanına gidelim,bi karşılayalım nihatı,ne dersin?beynel,sen de cevizli baklava açıver gari....

uuu olmaz olurmu ama o gelmeden ben yerim hepsini haberiniz olsun

ennemmm açımmm banada verın su mercımek koftesı tarıfını hemen

sana yok nerdeydin sen bakayım cezalısın sen

bende internetten çanta sipariş verdimdi krem rengi bu gün gelicekbej rengi yaz için çapraz alıyo çünki tahada hep kucağımda oluyo dışarıda:27::32:

hürrem çok heyecanlı bu hafta fragmanı izledim:53:

tuğçe afferin sana mercimek köftesi bile biliyosun yaşına göre bravo evlenince eşin e yaparsın:34:

hürrem çok heyecanlı bu hafta fragmanı izledim:53:

hürrem kim :27:

bende internetten çanta sipariş verdimdi krem rengi bu gün gelicekbej rengi yaz için çapraz alıyo çünki tahada hep kucağımda oluyo dışarıda:27::32:

güle güle kullan

teşekkür edrim floke bu gün yaprak alıym yapıcam:16:

banada yapsana :27:

ezel noldu ya uyuyakalmısım ben:25:

ezel kim

inşallah senin eşin benimki gibi her yemeye kulp takan biri olmas:27::27::27:

büyüklerden mi cryptıcım,ben bavul gibi olanlara bayılıyorum:52:
yok canım böyle tam orta bir şey üstten fermuarı var uzun askısı olan daha rahat kısa saplı rahat değil önceki çantalarım kısa saplı hep...

hürrem kim :27:

güle güle kullan

banada yapsana :27:

ezel kim
saol canım daha iyileri sizlerin olsun....yapardımki yakın olsan zaten ben büyük tencereyle yapıyorum...dün ekmek yoktu üşendim bakkala gitmeye dolmadan yedim:27:

Back
X