- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
canım bu gece gece sıkmasın seni duygusal sanırm...![]()
yok canım sıkılmam ya. komedi filmleri ilgimi çekmiyo hiç. aslında mentalist de izleyebilirim. 2. sezonundayım onun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu gece gece sıkmasın seni duygusal sanırm...![]()
tehlike anında ilk kurtarılacak eşyalarım kitaplarımmmm ben daha çok türk yazarların kitaplarını okumaktan hoşlanırım yabancılarıda okuyorum elbette kişesel gelişim çocuk gelişimi her tür kitabı okurum ayrım yoktur bende bazen diyorum problem mi var bende her kitabı okurum şu tarzı daha çok severim diyemiyorum...
kitapta kendini test etme bölümleri de var önce kendi tarzını belirliyorsun sonra çözümlerini sunuyor. bende çok gevşek bi anneymişim :)örn; önce - hayır asla , sonra - tamam bu seferlik olsun bakalım :) şeklinde
kelebekçim blogunun linki?
örneklemeler testler varsa mutlaka almalıyımm
henüz yapım aşamasındayım iki gün oldu açalı
k3l3b3k fikir verebilirseniz sevinirimmm
aa tarhana ha deniycem canım kıştan kaldı benimde tarhanam gelecek kışa kadar bozulurmu bozulmazmı diyodum yarın yapıcam
estağfurullah canım..ben çok seçiciyim daha çok roman ve tarihi kitaplar okumayı seviyorum...tehlike anında ilk kurtarılacak eşyalarım kitaplarımmmm ben daha çok türk yazarların kitaplarını okumaktan hoşlanırım yabancılarıda okuyorum elbette kişesel gelişim çocuk gelişimi her tür kitabı okurum ayrım yoktur bende bazen diyorum problem mi var bende her kitabı okurum şu tarzı daha çok severim diyemiyorum...
kızkardeşim de öylekitapta kendini test etme bölümleri de var önce kendi tarzını belirliyorsun sonra çözümlerini sunuyor. bende çok gevşek bi anneymişim :)örn; önce - hayır asla , sonra - tamam bu seferlik olsun bakalım :) şeklinde
sizin ilk okuduğunuz kitaplar...
kemallettin tuğcuda iyi bir yazar ama çocukken bile beni sıkardı
sizin ilk okuduğunuz kitaplar...
küçük prens kendimi bilerek okuduğum ilk kitap canım cin alileri saymazsak :)
miniğim bu film sitesi çok güzelmiş yta ben nasıl keşfedememişim bunu şu an seyretmek istediğim iki film gördüm ne etsem bilemedimmm...