• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

tehlike anında ilk kurtarılacak eşyalarım kitaplarımmmm ben daha çok türk yazarların kitaplarını okumaktan hoşlanırım yabancılarıda okuyorum elbette kişesel gelişim çocuk gelişimi her tür kitabı okurum ayrım yoktur bende bazen diyorum problem mi var bende her kitabı okurum şu tarzı daha çok severim diyemiyorum...

tehlike anında ilk kurtarılacak eşyalarım kitaplarımmmm ben daha çok türk yazarların kitaplarını okumaktan hoşlanırım yabancılarıda okuyorum elbette kişesel gelişim çocuk gelişimi her tür kitabı okurum ayrım yoktur bende bazen diyorum problem mi var bende her kitabı okurum şu tarzı daha çok severim diyemiyorum...

canım ben kişisel gelişim ve çocuk eğitimi kitaplarında türk yazarları tercih ediyorum genellikle ama onlar birbirinin fotokopisi gibi geliyor artık. bir de bu bahsettiğim kitapta çok fazla kültürel fark hissetmeyeceksin okursan.

kitapta kendini test etme bölümleri de var önce kendi tarzını belirliyorsun sonra çözümlerini sunuyor. bende çok gevşek bi anneymişim :)örn; önce - hayır asla , sonra - tamam bu seferlik olsun bakalım :) şeklinde

örneklemeler testler varsa mutlaka almalıyımm

kelebekçim blogunun linki?

henüz yapım aşamasındayım iki gün oldu açalı

k3l3b3k fikir verebilirseniz sevinirimmm

kızlar ben yabancı yazarları okuyorum... ama ilk okuduğum kitap fakir baykurt kaplumbağalardı....

estağfurullah canım..ben çok seçiciyim daha çok roman ve tarihi kitaplar okumayı seviyorum...

kitapta kendini test etme bölümleri de var önce kendi tarzını belirliyorsun sonra çözümlerini sunuyor. bende çok gevşek bi anneymişim :)örn; önce - hayır asla , sonra - tamam bu seferlik olsun bakalım :) şeklinde
kızkardeşim de öyle:27:ben neyapıcam bakalım...:9:

kemallettin tuğcuda iyi bir yazar ama çocukken bile beni sıkardı

miniğim bu film sitesi çok güzelmiş yta ben nasıl keşfedememişim bunu şu an seyretmek istediğim iki film gördüm ne etsem bilemedimmm...

miniğim bu film sitesi çok güzelmiş yta ben nasıl keşfedememişim bunu şu an seyretmek istediğim iki film gördüm ne etsem bilemedimmm...

evet canım ben bakıyorum yatmadan önce seçiyorum. görüntü seçeneklerinden normal kaliteyi seçersen takılma falan yapmıyor hiç bir link. hangi filmleri beğendin ?

Back
X