• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

mesaj tekrarı.........................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnn bacılarrr:62:
nabersiniz pztesi sendromu varmı bakimmm:52:
ya benim sağ gözüm şişmiş davul gibi olmuş kızlar yaf nazar değdi heraldee :60::60:

günaydın kızlarr:76: pariscim naptın hafta sonu kavga mı ettin boks maçına mı katıldın hayrola:52::52:

günaydın kızlarr:76: pariscim naptın hafta sonu kavga mı ettin boks maçına mı katıldın hayrola:52::52:
he heriflen maç yaptık :1::60: yok bacım gıı dün hafif şişlik vardı bugünde baktımki fena şişmiş:53:
Günaydın kızlar bende katıldım size:93:
Canım sen bence bi oku üfle kendini :1::1::1:

hoşgeldinnn
cuma günü bi kınaya gittikte orada eşimin mahallelerinden bi komşusu vardı bana bakıp bakıp ay sen ne güzel olmuşsun kilo almak sana yaramış farklı biri olmuşsun diyip diyip durdu bütün gece:63: sanırsam onun nazarı değdi:63:
eşimin teyzeside dün üzerlik yaktı dumanın falan yutturdu:1: başımda gezdirdi durdu:1: nazarı çıkarırmış

günaydın millet........
14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif

he heriflen maç yaptık :1::60: yok bacım gıı dün hafif şişlik vardı bugünde baktımki fena şişmiş:53:

hoşgeldinnn
cuma günü bi kınaya gittikte orada eşimin mahallelerinden bi komşusu vardı bana bakıp bakıp ay sen ne güzel olmuşsun kilo almak sana yaramış farklı biri olmuşsun diyip diyip durdu bütün gece:63: sanırsam onun nazarı değdi:63:
eşimin teyzeside dün üzerlik yaktı dumanın falan yutturdu:1: başımda gezdirdi durdu:1: nazarı çıkarırmış

:9::9::9: geçmiş olsun bebiş:9::9: nazarlık falan tak kız:8:

günaydın flocke nasılsın

parisin gözü şişmiş alternatif tıpda çığır açacak yöntemlerle tedavi edecem parisimi :27::27::27:

paris hayrola noldu???:26:
közüm şiştii:59:
paris üzerlik yakana kadar nazar duası okusaymış ya
yada çiğ patates koy:27:
ne bilem yaa işte koca karıı işleri:60::60::60:
günaydın flocke nasılsın

parisin gözü şişmiş alternatif tıpda çığır açacak yöntemlerle tedavi edecem parisimi :27::27::27:
:60::60::60: iyileştir annem benii
umudum sensin:82:
oaaa!niye ki?nası şişmiş ya???du hele okumam lazım....

:59::58::85::14::5:

Back
X