- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
saol canım yanıtın içinvala cryptıcım ben salaş şeyleri de çok sevdiğim için benim hoşuma gitti,ben giyerdim bunu elbiselerle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım yanıtın içinvala cryptıcım ben salaş şeyleri de çok sevdiğim için benim hoşuma gitti,ben giyerdim bunu elbiselerle![]()
he heriflen maç yaptıkgünaydın kızlarr:76: pariscim naptın hafta sonu kavga mı ettin boks maçına mı katıldın hayrola![]()
Günaydın kızlar bende katıldım size:93:
Canım sen bence bi oku üfle kendini![]()
he heriflen maç yaptıkyok bacım gıı dün hafif şişlik vardı bugünde baktımki fena şişmiş
hoşgeldinnn
cuma günü bi kınaya gittikte orada eşimin mahallelerinden bi komşusu vardı bana bakıp bakıp ay sen ne güzel olmuşsun kilo almak sana yaramış farklı biri olmuşsun diyip diyip durdu bütün gecesanırsam onun nazarı değdi
eşimin teyzeside dün üzerlik yaktı dumanın falan yutturdubaşımda gezdirdi durdu
nazarı çıkarırmış
günaydın tuğçem,nerde millet ya?günaydın flockem![]()
geçmiş olsun bebiş
nazarlık falan tak kız
![]()
hoşgelmişsen estrella......Günaydın kızlar bende katıldım size:93:
Canım sen bence bi oku üfle kendini![]()
oaaa!niye ki?nası şişmiş ya???du hele okumam lazım....günaydın flocke nasılsın
parisin gözü şişmiş alternatif tıpda çığır açacak yöntemlerle tedavi edecem parisimi![]()
közüm şiştiiparis hayrola noldu???:26:
ne bilem yaa işte koca karıı işleriparis üzerlik yakana kadar nazar duası okusaymış ya
yada çiğ patates koy![]()
günaydın flocke nasılsın
parisin gözü şişmiş alternatif tıpda çığır açacak yöntemlerle tedavi edecem parisimi![]()
oaaa!niye ki?nası şişmiş ya???du hele okumam lazım....