Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar aldığınız kararlar ne olursa olsun hakkınızda hayırı getirsin seviyorum der evlenince çıkar ne mal olduğu en iyisimi renklerini en başta belli etmişler siz akıllı kızlarsınız :71:

iyiyim bitoşlarım. bayramı denizde geçircem değişiklik olsun hem bana daha iyi gelir diye düşünüyorum:31:
daha iyiyim artık ben :27::27:

sultan hagi konuda tutarsızmışın sen?

bilmiyorum hayatım. ona nasıl davranacağımı şaşırmıştım. benim dengemi bozdu. ona iyi davranmaya çalışıyordum ama kızmadanda edemiyordum. süre uzadıkça kızgınlığım daha çok arttı. ama dilele getitirken sakinliğimi korumaya çalıştım.

anlayıışlı olmaya çalışıyordum.

"sana azv e öz birşey söyledim sen sözüme güvenip sabredemedin "demiş... haftada 1 msjla hakketen çok ksıa şeyler söyledi. babam diyor kızım bu adam seni 45 gündür aramıyor. sen daha neyi savuyırsun bu adamın kabul et. diyorlar.

Bencede canım vazgaçmen en dogrusu olucak
Çok tutarsız tavırları her insanın bir sıkıntısı var
Seninle konuşarak hafifletmek yerine neden kaçıyor çok anlamsız kafana takma canım
Onu arkada bırak önüne dön etrafa bak artık sana deger vermeyeni düşünme bile
Ben şahsen okuyordum cevap yazmak istemedim çünki hep olumsuz düşündüm bu konu hakkında
Ama artık tutamadım kendimi üzme kendini mesajını cek bitiir onunda işine gelicek bişeydir eminim.
Neden değer verince değer alamaz insanlar.Hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah..
Evlenince bambaşka oluyor habersiz bırakmakta neymiş öyle evlenincede gider 3 4 ay haber vermez bahanesi yanlkız kalmak ismeştir.
Annesiyle mutlu olsun artık çok arar seni ama iş işten geçti düzelmez aranız kolay kolay çok şey yıkılmıştır bu ayrılıkta asla eskisi gibi olamaz mutsuz olmaktansa beraberken.Ayrılık kendi yoluna bakmak en güzeli inşallah çook mutlu olursun...

Canlar Ballar Bayramınız mubarek olsun inşallah Hayırlı bayramlar şeker bayramız şeker tadında geçsin :66:
Birdaha 11 ay boyunca 1 bardak suyu bukadar arzulamıycaz Ramazan bitti :50:

canlarım bayramımız mübarek olsun...
Rabbim nice ramazanlara nice bayramlara ulaştırsın hepimizi...
Hepinizin güzel yüreğindeki tüm hayırlı duaları kabul olsun...
hepinizi çoook öpüyorum...

Bencede canım vazgaçmen en dogrusu olucak
Çok tutarsız tavırları her insanın bir sıkıntısı var
Seninle konuşarak hafifletmek yerine neden kaçıyor çok anlamsız kafana takma canım
Onu arkada bırak önüne dön etrafa bak artık sana deger vermeyeni düşünme bile
Ben şahsen okuyordum cevap yazmak istemedim çünki hep olumsuz düşündüm bu konu hakkında
Ama artık tutamadım kendimi üzme kendini mesajını cek bitiir onunda işine gelicek bişeydir eminim.
Neden değer verince değer alamaz insanlar.Hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah..
Evlenince bambaşka oluyor habersiz bırakmakta neymiş öyle evlenincede gider 3 4 ay haber vermez bahanesi yanlkız kalmak ismeştir.
Annesiyle mutlu olsun artık çok arar seni ama iş işten geçti düzelmez aranız kolay kolay çok şey yıkılmıştır bu ayrılıkta asla eskisi gibi olamaz mutsuz olmaktansa beraberken.Ayrılık kendi yoluna bakmak en güzeli inşallah çook mutlu olursun...

Hevukum çok güzel yazmışın. Artık ben bittiğini söylemek için msj atmayı düşünmüyorum. Öyle kalacak. Artık tel. çamaycağım yoluna çıkmayacağım. konuşmayacağım. msj atmaycağım. Bazı şeyleri kabul etmek çok zor oldu. bazen geçen ilk ayla aklıma geliyorda nasıl bu kadar güçsüz olabilmişim diyorum. Neyse geçen mutlu günlerimi kar sayıyorum. Kendimide suçlu hissetmiyorum Yaptıklarımdan da pişmanlık duymuyorum. Kimseye haketmediği değeri vermeyeceğim. Kendi değerini sıfırlamış birine ne msj atıcam ne de konuşacağım.
Çok teşekkür ederim canım benim çok güzel dualr etmişin. Allah herkesin en güzel dileklerini kabul etsin

Mutlu bayramlar..:nazar:

Son düzenleme:
Kimsecikle ryok mu.. Bayramın son gününe girerken bayrma telaşı azalmışken. yokmu topiği ziyaret eden..

Hareketli bir baram oldu kızlar... sizlerin nasıl geçiyor bayramı..

kızlaaaarrrrrrrrrr size bir son dakika haberiiimmm var müjdemi istiyorumm....:62:

flockemmm geldi uzuuuuuuun süren tatilin ardından güzin ablamız tükkanına geri döndüü...:10:

hepinize çoook selamı var...:32:

yaşasın ölümüne geyikkkkk :64::62:

Son düzenleme:
kızlaaaarrrrrrrrrr size bir son dakika haberiiimmm var müjdemi istiyorumm....:62:

flockemmm geldi uzuuuuuuun süren tatilin ardından güzin ablamız tükkanına geri döndüü...:10:

kelebek bizi bu kadar uzun süre habersiz bıraktı küstük flockeye hıh :63::63:

:27::27:

:25: :25:

:62: :62:

kıslar bayramınız kutlu olsun benim bayramım çok sakindi
:32:

bu bayram 1-2 günde misafir akımı yaşadık. Misafir gelmeseydi çok sıkılırdım sanırım. çabuk geçti.

:8:

:nazar:
. bayram günü hadi bakalım toplayın şekerleri :1: bol kalorileri :9:

küsme gari...bulunduğum yerde net yoktu ki giriim...hani ben de isterdim doğa üstü kabiliyetlerim olsun,şu merete zihin gücüyle katıliim ama yok ne ediim???:9:
şaka bi yana hepinizi çok özledim.açıkcası ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.hani hesapta alanya vardı ama bi sabah fethiyede uyanınca,ben de bişeylerin kontrolden çıktığını düşünmeye başladım:26:...bülent ersoy kadar karardım bu arada...bi gün plajda sere serpe uzanırken cep çaldı evime bi sıçanın girdiğinin haberini aldım.sonrası daha bi karmaşık oldu...3saat önce plajda çevirme piliç gibi kızarırken 3saat sonra kendimi kamil koç'ta buluverdim...en son 'KOŞ KAMİL KOOOOŞ!!!' diye bağırarak evime dönüp sıçan avına çıktığımı anımsıyom!:27:evi tepeden tırnağa çamışır suyuna boğup davetsiz misafirimi katlettikten sonra,72saat sonra kaldığım plaj muhabbetine geri dönmek çitten tuhaf ötesi bi ekşın olarak hatıralarıma kazıdım:51:
en kısa zamanda aranıza döncem,küsmeyin gari...fırsat buldukça dalıcam buraya.hepinizi kocaman öpüyom:54:

küsme gari...bulunduğum yerde net yoktu ki giriim...hani ben de isterdim doğa üstü kabiliyetlerim olsun,şu merete zihin gücüyle katıliim ama yok ne ediim???:9:
şaka bi yana hepinizi çok özledim.açıkcası ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.hani hesapta alanya vardı ama bi sabah fethiyede uyanınca,ben de bişeylerin kontrolden çıktığını düşünmeye başladım:26:...bülent ersoy kadar karardım bu arada...bi gün plajda sere serpe uzanırken cep çaldı evime bi sıçanın girdiğinin haberini aldım.sonrası daha bi karmaşık oldu...3saat önce plajda çevirme piliç gibi kızarırken 3saat sonra kendimi kamil koç'ta buluverdim...en son 'KOŞ KAMİL KOOOOŞ!!!' diye bağırarak evime dönüp sıçan avına çıktığımı anımsıyom!:27:evi tepeden tırnağa çamışır suyuna boğup davetsiz misafirimi katlettikten sonra,72saat sonra kaldığım plaj muhabbetine geri dönmek çitten tuhaf ötesi bi ekşın olarak hatıralarıma kazıdım:51:
en kısa zamanda aranıza döncem,küsmeyin gari...fırsat buldukça dalıcam buraya.hepinizi kocaman öpüyom:54:

zati tahmin ettim yine ekşınlı bir tatil geçirdiğini...:8:
ama bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim :44:
çünkü eşinin izni en fazla 3 haftadır diye düşünüyordum...

Back
X