- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bitoşlarım. bayramı denizde geçircem değişiklik olsun hem bana daha iyi gelir diye düşünüyorum
daha iyiyim artık ben![]()
ohhhhh misssss valla benim yerimede geçir ne güzel bizde şöle bi mersin yapacaktık ama nöbet yazmışlar![]()
olur hayatım temem
poff kötü olmuş desene verseler nolurdu sanki![]()
sultan hagi konuda tutarsızmışın sen?
Bencede canım vazgaçmen en dogrusu olucak
Çok tutarsız tavırları her insanın bir sıkıntısı var
Seninle konuşarak hafifletmek yerine neden kaçıyor çok anlamsız kafana takma canım
Onu arkada bırak önüne dön etrafa bak artık sana deger vermeyeni düşünme bile
Ben şahsen okuyordum cevap yazmak istemedim çünki hep olumsuz düşündüm bu konu hakkında
Ama artık tutamadım kendimi üzme kendini mesajını cek bitiir onunda işine gelicek bişeydir eminim.
Neden değer verince değer alamaz insanlar.Hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah..
Evlenince bambaşka oluyor habersiz bırakmakta neymiş öyle evlenincede gider 3 4 ay haber vermez bahanesi yanlkız kalmak ismeştir.
Annesiyle mutlu olsun artık çok arar seni ama iş işten geçti düzelmez aranız kolay kolay çok şey yıkılmıştır bu ayrılıkta asla eskisi gibi olamaz mutsuz olmaktansa beraberken.Ayrılık kendi yoluna bakmak en güzeli inşallah çook mutlu olursun...
kızlaaaarrrrrrrrrr size bir son dakika haberiiimmm var müjdemi istiyorumm....
flockemmm geldi uzuuuuuuun süren tatilin ardından güzin ablamız tükkanına geri döndüü...
hepinize çoook selamı var...
yaşasın ölümüne geyikkkkk![]()
kelebek bizi bu kadar uzun süre habersiz bıraktı küstük flockeye hıh
![]()
kızlaaaarrrrrrrrrr size bir son dakika haberiiimmm var müjdemi istiyorumm....
flockemmm geldi uzuuuuuuun süren tatilin ardından güzin ablamız tükkanına geri döndüü...
hepinize çoook selamı var...
yaşasın ölümüne geyikkkkk![]()
kıslar bayramınız kutlu olsun benim bayramım çok sakindi
küsme gari...bulunduğum yerde net yoktu ki giriim...hani ben de isterdim doğa üstü kabiliyetlerim olsun,şu merete zihin gücüyle katıliim ama yok ne ediim???kelebek bizi bu kadar uzun süre habersiz bıraktı küstük flockeye hıh
![]()
küsme gari...bulunduğum yerde net yoktu ki giriim...hani ben de isterdim doğa üstü kabiliyetlerim olsun,şu merete zihin gücüyle katıliim ama yok ne ediim???
şaka bi yana hepinizi çok özledim.açıkcası ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim.hani hesapta alanya vardı ama bi sabah fethiyede uyanınca,ben de bişeylerin kontrolden çıktığını düşünmeye başladım:26:...bülent ersoy kadar karardım bu arada...bi gün plajda sere serpe uzanırken cep çaldı evime bi sıçanın girdiğinin haberini aldım.sonrası daha bi karmaşık oldu...3saat önce plajda çevirme piliç gibi kızarırken 3saat sonra kendimi kamil koç'ta buluverdim...en son 'KOŞ KAMİL KOOOOŞ!!!' diye bağırarak evime dönüp sıçan avına çıktığımı anımsıyom!evi tepeden tırnağa çamışır suyuna boğup davetsiz misafirimi katlettikten sonra,72saat sonra kaldığım plaj muhabbetine geri dönmek çitten tuhaf ötesi bi ekşın olarak hatıralarıma kazıdım
en kısa zamanda aranıza döncem,küsmeyin gari...fırsat buldukça dalıcam buraya.hepinizi kocaman öpüyom![]()