Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hiçbirşey kaçırmadın flocke herkes gibi bizim ilişkimizde tatile girdi çok sevdi tatili çıkmak bilmedi. sonra öğrendim ki aslında hepsi bir masalmış. Bende dün akşam akadar hep bir hayal peşindeymişim. Kısaca beyzademiz beni sıkıntım var derdim var diye 1 ay aramadı .. neymiş efendim ben tutarsızmışım bahane de hemen hazır. Artık eskiye ait birşey düşünmek istemiyorum . 1 ay umut ettim gerçek sevgimiz diye ama değilmiş bunu anladım flockecan :50:
bir ay aramayan adamdan hayır gelmez zati....değerini anlamamış,boşver.....

burcuyla tuğçeye ne oldu?gelmiyolar mı artıkın?

herkesde bayram dönüşü iş yoğunluğu bayram tebrikleri vardır.

Ben uykusuzum bugün pineklemeyi düşünüyorum. Öğleden sonra bayram tebriklerini kabul edeceğim :9:

kıs o tam olarak ööle olmadı....:9:eşimin işi,tatilimizin uzamasına neden oldu.dedi ki sizi önceden bırakiim,iznim başlasın gelirim.şimdi burda kalmanızın bi anlamı yok çünkü ben de çoğu zaman eve gelemicam.iisimi siz gidin,2.5-3hafta sonna ben de aranıza katılırım.çocuklar da bunalmaz dediydi.ii dedim.lakiiiin;işi uzadı izin alamadı.goncagülüm alanya yerine ankarada buldu kendini.3hafta olan süre uzadı 5 haftaya!sonna geldi iznini aldı.3haftada onun tatili derken,oldu tatil 8 hafta!!!!:27:
elti-cana gelince,bol atışmalı,tehditli muhabbetler yaşadık.:37:en son takıştığımızda hatun doğuruverdi!

ehuuuuuu olsun flocke ben yine trip atacam trip atasım var :27:

ya zaten sakin tatil geçirdim deseydin asla inanmazdım flocke tahminlerim boşa çıkmadı :))) hele önce eltinden başla anlatmaya çok merak ettim :1:

ama o daha fasulya gibi teyzesi uyuyordur annacığının kucağında :55:

bamya oooooo suskunnnnn

:70::70::70::70::70::70: mandişş teyzesii bamyan çok iyi maşallah doktora gittik geçen hafta kalbi atmaya başlamış:nazar: uğraşıyoruz işte bacım özledim siziii yaaa:38::38:

kalbinide yesinler onun cimcime bamya
bizde özledik parisim

parisim hoşgelmişsen....allah tamamını erdirsin,oğluşun mu oluyo?

cıks kızımız olcak adı bamya

uyuyo teyzesii evet:emir_bebek:

sultancım bu arada yepyeni bi sayfa açmışsın hayatında çok sevindim
senin anlatmalarından sana ilgisiz davranmalarından hayatında biri olduğu belliydi o adamın. yoksa kimse sevdiği kadını aramadan haftalarca haber almadan duramazdı..
herşey gönlünce olsun bundan sonraa:38:

uyusunda büyüsün ....

nedir bizim kızların çilesi two suskun of bahtları güzel olsun Allah çirkin şansı versin ay parçası gibi kızlar ama

sağol flockem sende hoşgeldinnn:38:

daha cinsiyet belli değil ama mandişim bamya diye seviyo:9: doğal olarakta herkesin aklına oğlan geliyo:1: ilahi mandiş kızzzzz kimse ikna edemedi fasülye olduğuna :1:

ama o bamya fasülye değil bamya bamya

saol mandişim Annacığım diyor ki annesi eski nişanlanacağı kızla aralarını bulmuştur yada annesi birşekilde skileri hatırlatmıştır... o bir zamanlar diyordu ki biz senle çok mutluyuz ben seninle çok huzurluyum diyordu. bizim aramız bozulursa 2-3 kişiler bozar diyordu babamla anneme yemek yaptırdık gittik. elimi bir an olsun bırakmamış biri :(( Beni görmek için 16 saat yol gelen beni görünce dipdinç olan insanın sevgisinin sahte olmasına inanasım gelmiyor. Aklım almıyor ama yapılan onca oalydan sonra kabul etmem gerekn bu snaırım.

Bizim aramızı bozduysa anası oğluşu yanından dizinin dibinden ayrılmasın diye yapmıştır. Aklına girmiştir. ne yaptıysa oraya gidince oldu. artık kısmet değilmiş diyorduum kiii :))). Aklım yine karıştı durun bir reset atayıım kendime o gerçekten sevmemiş beni ben daha neler diyorum. Allah allah :63:

Son düzenleme:
bir ay aramayan adamdan hayır gelmez zati....değerini anlamamış,boşver.....

hangi adamdan hayır gelirki hepsi bir tuhaf anacım oduncuklar :)))

burcuyla tuğçeye ne oldu?gelmiyolar mı artıkın?

twoda aşk acısını çekmeye başladıktan sonra gelmez oldu nadir uğruyor selam verip kaçıyor

burcu zaten kaçak kendi topiğine bile uğramıyor nerdeyse buraya zaten gelene giden yok

beynelde eski hareketli günleri yoktu diye topiğin hevesi kaçmış

kelebek çiş takibinde

hevuk uykularda geldiğinde biz yokuz

ayy başka kim kaldı hatırlatın

ehuuuuuu olsun flocke ben yine trip atacam trip atasım var :27:

ya zaten sakin tatil geçirdim deseydin asla inanmazdım flocke tahminlerim boşa çıkmadı :))) hele önce eltinden başla anlatmaya çok merak ettim :1:
ii madem....triplen bugün bana o vakit...:1:
elti-cana gelince,kendi çapında laf sokuşturmaya çalışıyorduher bi araya gelişimizde...işte yok ben nası eşimi özlemezmişim,sevmiyormuymuşum falan filan.apık sapık konuşup beni tahrik etmeye çalışıyordu en son.
şimdi seçtiği vakit uygun bi vakit değildi gari...kahvaltı masasındayız ve benim afyonum henüz patlamamış...kısacası eşek vaktim!!!
bi elimde ekmek,diğer elimde çatal....:26:
enem bi gürledim:'sana ne lan,haydarım mısın dümen misin?sana ne???anam değilsin bacım değilsin.tesadüf eseri aynı soyadı paylaşıyos,bağlantımız bundan ibaret!!!!
dedim,bu önce kızardı,sonna morardı derken bağırdı feryat figan.en son ben:'hatice,doğurmuyon demi???doğurmuyom de,lan doğurma sakın....ağızına sı.... doğurmadığını sööle lan!'
dedim,kendimizi hastanede bulduk,çok da güzel bi kızımız oldu!:26:

saol mandişim Annacığım diyor ku ya da o bir zamanlar diyordu ki biz senle çok mutluyuz ben seninle çok huzurluyum diyordu. Bizim aramızı bozduysa anası oğluşu yanından dizinin dibinden ayrılmasın diye yapmıştır. Aklına girmiştir. ne yaptıysa oraya gidince oldu. artık kısmet değilmiş. Aklım yine karıştı durun bir reset atayıım kendime o gerçekten sevmemiş beni ben daha neler diyorum. Allah allah :63:

ana mana canım hiç bir erkek istemedikçe dönmez hatta insan dönmez başkasının sözüne hele ki annesi nazı geçen ikna edebilir savaşabilir eğer bu kadar kolay bitiyor vede başkası oluyorsa zzzzzzzz reset oda kim adı neydi aaa hiç hatırlamıyorum ama arkasında 38 numara ayakkabı izi var yoksa suskunmu tepiklemiş

elti-cana gelince,kendi çapında laf sokuşturmaya çalışıyorduher bi araya gelişimizde...işte yok ben nası eşimi özlemezmişim,sevmiyormuymuşum falan filan.apık sapık konuşup beni tahrik etmeye çalışıyordu en son.
şimdi seçtiği vakit uygun bi vakit değildi gari...kahvaltı masasındayız ve benim afyonum henüz patlamamış...kısacası eşek vaktim!!!
enem bi gürledim:'sana ne lan,haydarım mısın dümen misin?sana ne???anam değilsin bacım değilsin.tesadüf eseri aynı soyadı paylaşıyos,bağlantımız bundan ibaret!!!!
dedim,bu önce kızardı,sonna morardı derken bağırdı feryat figan.en son ben:'hatice,doğurmuyon demi???doğurmuyom de,lan doğurma sakın....ağızına sı.... doğurmadığını sööle lan!'

hata üstüne hata kahvaltı sofrasında iyi geçinmesi lazım bu kadından geçmişten hiç ders almıyor kaşık vakasından sonra en azından sofrada sus dimi

hele hamilesiin neyine güzeniyorsun flocke üstüne oturssa al sana evde doğum

yine insaflıymışsın flocke sadece ağzına doğurma lan demişsin ama elticin senin sözünün hep tersi yapar inadından doğurmuştur

adını ne koydular flocke de ne olur

:27::27::1::1::1::1::1::1::1::60::60::60::60:

saol mandişim Annacığım diyor ki annesi eski nişanlanacağı kızla aralarını bulmuştur yada annesi birşekilde skileri hatırlatmıştır... o bir zamanlar diyordu ki biz senle çok mutluyuz ben seninle çok huzurluyum diyordu. bizim aramız bozulursa 2-3 kişiler bozar diyordu babamla anneme yemek yaptırdık gittik. elimi bir an olsun bırakmamış biri :(( Beni görmek için 16 saat yol gelen beni görünce dipdinç olan insanın sevgisinin sahte olmasına inanasım gelmiyor. Aklım almıyor ama yapılan onca oalydan sonra kabul etmem gerekn bu snaırım.

Bizim aramızı bozduysa anası oğluşu yanından dizinin dibinden ayrılmasın diye yapmıştır. Aklına girmiştir. ne yaptıysa oraya gidince oldu. artık kısmet değilmiş diyorduum kiii :))). Aklım yine karıştı durun bir reset atayıım kendime o gerçekten sevmemiş beni ben daha neler diyorum. Allah allah :63:

Mandiş ben tekrar birşeyler ekliyordum :D:34:

hata üstüne hata kahvaltı sofrasında iyi geçinmesi lazım bu kadından geçmişten hiç ders almıyor kaşık vakasından sonra en azından sofrada sus dimi

hele hamilesiin neyine güzeniyorsun flocke üstüne oturssa al sana evde doğum

yine insaflıymışsın flocke sadece ağzına doğurma lan demişsin ama elticin senin sözünün hep tersi yapar inadından doğurmuştur

adını ne koydular flocke de ne olur

:27::27::1::1::1::1::1::1::1::60::60::60::60:
ne biliim mandalinam...3aşağı 5 yukarı artık çözmüş olmalı bennim yapımı...neyin atraksyonunu yapıyo,niye yapıyo,ne amaçlıyo hiç annamıyom gari.pek önemsediğim de söylenmez hani.adını simay koydular.benim adımı verselerdi baya bi fantastik yaklaşım içinde olmuş olurlardı herhal....:9:
anası sağ,kayınvalide sağ,sen tut eltinin adını koy...accuk garip olurdu herhal!

:emir_bebek::nazar:
Allah bağışlasın.

ana mana canım hiç bir erkek istemedikçe dönmez hatta insan dönmez başkasının sözüne hele ki annesi nazı geçen ikna edebilir savaşabilir eğer bu kadar kolay bitiyor vede başkası oluyorsa zzzzzzzz reset oda kim adı neydi aaa hiç hatırlamıyorum ama arkasında 38 numara ayakkabı izi var yoksa suskunmu tepiklemiş

Öyle oldu artık canım. Aklıma ve gönlüme susun artık diyorum :41: döverim valla gelmeyin üstüme :36:

ne biliim mandalinam...3aşağı 5 yukarı artık çözmüş olmalı bennim yapımı...neyin atraksyonunu yapıyo,niye yapıyo,ne amaçlıyo hiç annamıyom gari.pek önemsediğim de söylenmez hani.adını simay koydular.benim adımı verselerdi baya bi fantastik yaklaşım içinde olmuş olurlardı herhal....:9:
anası sağ,kayınvalide sağ,sen tut eltinin adını koy...accuk garip olurdu herhal!

ayyyy benim sevdiğim isim bende bunu düşünüyodumm
adıyla yaşasın minik kız:nazar:

Mandiş ben tekrar birşeyler ekliyordum :D:34:

gördüm 0kudum geldim fikrim yine değişmedi bu erkek milleti 48 saat uykusuz yol gider bir kız için hele o lafları rahat söyler çünkü öyle hissettiğini sanar ama başkası işin içine girdimi aslında duygularının gerçek olmadığını anlar

eşim de sevgiliyken saatlerce yoldan gelirdi beni görmeye işten çıkar otobüse binerdi 15 saat sonra yanımda olurdu tüm gün dolaşırdık gece tekrar otobüse binerdi yine o kadar yol giderdi ardından işe giderdi hiç dinlenmeden kaynanam beni hiç istemedi yapmadığı kalmadı demediği kalmadı ama eşim ikna ettirdi kabul ettirdi hala istemez beni boşansam kına yakar ama basireti bağlandı herhal oldu bu iş evlendik

bence normal bir davranış olurdu sonuçta o bebecikin o anda dünya gelmesinde en büyük pay emek cefa senindir gerçi eltindeki cesaretide yabana atmamak lazım:1:

gördüm 0kudum geldim fikrim yine değişmedi bu erkek milleti 48 saat uykusuz yol gider bir kız için hele o lafları rahat söyler çünkü öyle hissettiğini sanar ama başkası işin içine girdimi aslında duygularının gerçek olmadığını anlar

eşim de sevgiliyken saatlerce yoldan gelirdi beni görmeye işten çıkar otobüse binerdi 15 saat sonra yanımda olurdu tüm gün dolaşırdık gece tekrar otobüse binerdi yine o kadar yol giderdi ardından işe giderdi hiç dinlenmeden kaynanam beni hiç istemedi yapmadığı kalmadı demediği kalmadı ama eşim ikna ettirdi kabul ettirdi hala istemez beni boşansam kına yakar ama basireti bağlandı herhal oldu bu iş evlendik

biliyorum canım. benimde değişmedi zaten sadece beynim oyun oynuyor bana. ama reset atıyorum sürekli yopluyorum güncel dosyaları :54:

amin sağol.simay hakketten güzel bi isim....oğlan olursa ne düşünüyorsunuz?var mı aklınızda bi kaç isim?

geçen öyle aklımızdan iki isim geçirdik
yiğit veya mert olabilir
deniz ismide hoşuma gidiyor
gerçi çok isim çıkar daha tam araştırmadık:97:

Back
X