Ölümüne Geyik Topiği :-))

miray ben yeni evlendiğimde zeytinyağlı pırasayı bile tariften yapıyordum malzeme ziyan olmasın diye...bir fikrin yoksa kafana göre değilde tariften yap..ben her yemeye salça konan tarz yemek yapmıyorum zaten rahmetli anneciğimden öğrenmedim yemek yapmasını oda çok güzel yapardı..ama be balık pilakide örneğin salça sevmiyorum yada zeytin yağlılarda

miray ben yeni evlendiğimde zeytinyağlı pırasayı bile tariften yapıyordum malzeme ziyan olmasın diye...bir fikrin yoksa kafana göre değilde tariften yap..ben her yemeye salça konan tarz yemek yapmıyorum zaten rahmetli anneciğimden öğrenmedim yemek yapmasını oda çok güzel yapardı..ama be balık pilakide örneğin salça sevmiyorum yada zeytin yağlılarda

anemmm ben tam bır salça canavarıyımmmmmmmmmmmmmm:27::27::27:

ee nası kaçıp gitmedi evin içinde diiilmiydi..ben bebiş olsa naparım bilmmiom...:26:
canım 6 yıl sokak görmemişti kedimiz..sonra bebek gibi bakım istyiyor.yıka tüyleri fırçala kumu balkon yer temizliği..bebek için daha hijyen bir ortam olması gerekiyor..emekliyor ve herşeyi ağzına sokuyor terlikleri bile..

burcu sana tarif vereyim

patatesi rendenin kalın yerinde rendele yağda kızart tabağa koy üzerine sarımsaklı yoğurt dök üzerine julyen kesilmiş tavuk eti kırmızı et tercihine göre soteleyip koy hımmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmm hımmmmm

kelebeğim bi avon bi oriflame bi daha ithal bi parfüm almış datlımmmmm hasta oldum hepsinin kokusunaaa da

hayatım canım ciğerim hepsini güle güle kullan :12::12::12:

adları ne onu merak ettim avon tamam ama hangisi purceive mi purblanca mı outspoken mı hangisi onu diyomm:61:

ÇİZZZZZ kızlar nabersiizz..zor attım kendimi buraya.benimki hasta yine ateşlendi günlerdir antibiyotik kullanıoruz olmadı iğneye döndük 5gün iğne sonra 5gündaha antibiyotik şurup..şimdi ölçtüm 36.9 dedi rahatladımda girdim nete:31:bi döniyim neler kaynatmışsınız gelirim gine:49:

hayatım canım ciğerim hepsini güle güle kullan :12::12::12:

adları ne onu merak ettim avon tamam ama hangisi purceive mi purblanca mı outspoken mı hangisi onu diyomm:61:
kelebek to day al avon en güzeli o bence..27 ye almıştım ben giriş fiyatına verdi arkadaş..

ÇİZZZZZ kızlar nabersiizz..zor attım kendimi buraya.benimki hasta yine ateşlendi günlerdir antibiyotik kullanıoruz olmadı iğneye döndük 5gün iğne sonra 5gündaha antibiyotik şurup..şimdi ölçtüm 36.9 dedi rahatladımda girdim nete:31:bi döniyim neler kaynatmışsınız gelirim gine:49:

biz de bugün senin kulaklarını çınlattık cimcimem...:9:

Back
X