Ölümünü izledim ..

Amin ,çok teşekkür ederim. .

Acımı dibine kadar yaşıyorum ..hatta bana az bile acı cekiyormusum gibi geliyor ..dışardan bakanlar ölücem diye korkuyor ..

Sanırım izole yaşamaya devam edeceğim ..içimden gelmiyor diğer türlüsü ..bide işin hastane boyutu var ..delirdim diye kapatmazlar içeri insallah ..

Amin ,inşallah, teşekkür ederim.

İsyan boyutuna gelip geri dönüyorum .sanırım daha hiç etmedim ..acım da azalmıyor ,katlanıyor ..

Amin ,teşekkür ederim.

Babamı kaybetmeden önce bunları kabul edebilirdim .şuan edemiyorum ..sanki sonsuza kadar yaşayıp ,babama kavuşamayacakmışım gibi geliyor ..

Doğrudur, yaşamadım ben..
Maneviyatı yüksek bir ilişki de yaşamadığım için bunu şans olarak görüyorum...
Daha çok taze, Rabbim sabrını verecektir inşallah...

Çok teşekkür ederim. .

Allah ayırmasın sizi uzun yıllar ,birbirinize bağışlasın. .

Evlat acısı da yaşadım ..Çok acılarım var ..hepsi üst üste geldiği için pes ettim sanırım ..

Öncelikle başın sağ olsun . Seni çok iyi anlıyorum . Aynı duyguları bende yaşadım . Hayatta en sevdiğim insan babamı ani bir ölümle 3 yıl önce kaybettim . Onun ölüsünü görene kadar öldüğüne inanmadım. Fazla ağlayamadım hep içime attım . İçime attığım için kalp hastası oldum. 1 ay kadar ruh gibiydim. Ne sacını taradım , ne doğru düzgün yemek yedim . Kendi çocuğumun bile baba demesi dokundu bana ..... Ölüm bir son değil , hatta başlangıç . Babanın ölmüş olması onu sevmene engel değil. Yalnızca onu görmediğin için çok özlüyorsun ... Allah rahmet etsin

Üzüldüm adınıza ,mekanı cennet olsun. .

Evet hic geçmeyecek ..hep taze kalacak bu acı ..gülüşlerim neşe sacmayacak ..konuşmalarım hickiriklarla bölünecek. .devam etmem için sağlam bir nefes ve yutkunmam gerekecek ..amaaannn neler düşünüyorum. .belki de akıl hastanesinde ömür curutecegim. .çünkü bu sağlıklı bir ruh hali değil ..

Ölüyü mezara koyuyolar aglayanlar bile komik bisiye guluo gerçekten çok zor bı durum benim koca olacakta hanzonun teki hiç unutmam arkadaslari gelmişti daha 1 ay olmuştu babam oleli iğrenç bı şekilde guluolardi insanlardan öle sogudumki inan kimseye karşı içimde bı sevgim kalmadı bı evladım var daha 14 aylık masum ve savunmasiz bitek ona yer var hayatımda insanlardan tiksiniorum böle zamanlarda kim neymiş anliosun

Amin ,inşallah ,teşekkür ederim ..

Babanızın mekanı cennet olsun. .allah sabır versin ..

Zaman herseyin ilacı ..yalnız benimki saplantılı bir aşktı ,bana ilaç olur mu bilmiyorum ..

Bende babama çok düşkünümdür babam dozer operatörü ilçelere yol yapmaya giderdi 1 hafta gelmediği olurdu ben yatak döşek yatardım okurken ağladım Allah sabırlar versin

Amin ,çok teşekkür ederim :/

Amin ,teşekkür ederim .

Babanıza Allah rahmet etsin ,mekanı cennet olsun ..

Evet ,her son ,bir başlangıçtır ...

:/

Hiç kötü anımız yok ki :/

Ne mutlu size ne mutlu ona.
Dolu dolu bir baba-kız ilişkisi.
Ya o olmasaydı hiç yaşanmasaydı?
Her şey için ona sonsuz teşekkür etmelisiniz.
Vakti gelmiş ve bir babaya yakışır bir biçimde aşkla gitmiş.
Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın güzel yürekli adam.

Bana hicbirsey komik gelmiyor ki artık ..yalnız bazen kendi kendime gülüyorum ..neye güldüğümü anlamıyorum .kendime kızıyorum .kafamı duvara çarpasım geliyo ..

Allah sabırlar versin ..cennette kavuşun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…