• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur da bosanırsak

Böyle düşüncelere yön vermektense, önce çabalamayı savaşmayı seçseniz daha mantıklı olur bence. Boşanınca daha ağır olur herşey zorlaşır. Bence bir yuvanın yıkılması bukadar basit şeyler olmamalı...

Kocam eve ekmek almayıp sigara alsa ben de bosardim. Çok mantikli bir sebep bence. Hatta sigara içenleri komple sürgün etsinler ülkeden. Hem keseye, hem sağlığa zarar. Hayatta en nefret ettigim sey

Esimin sigarasindan bıktım benim bozuk telefonuma yok sigaraya gelince ayda yuzlerce lira para var. Bu ay benim kredi kartını yatirmadi nakit te vermedi hiç bankadaki paramdan yiyorum onunla alıyorum kişisel ihtiyaçlarımı. Madem kartı yatiramiyoruz bıraksın sigarayı diye düşünüyorum bende. Şimdi benim kesin olmamakla beraber onun vasıtasıyla bir yere işe girme olasiligim var. Suan ayrilma gibi bir düşüncem yok ama olurda ayeilirsak çalıştığım yerdede huzursuz olurum onun tanıdıkları oldugu icin. Yanlış mı düşünüyorum? Kendi cabalarimla bir yere mi girmeliyim simdiden?
Hemen ayriliga getirmeyin bu konulari canim.

Hem birakin icsinn siz takmayin o daha cok dusunecektir odemeleri vs.
Herkesde var o sigara sorunu bosverin ben oyle yaptim.

Sigara konusunda haksizsiniz. O sizi anlamali sıkıntılarınız konusunda, siz de onu.

Sigara içen için ekmekten farksız bir şey. Muhakkak alır yani. Kimsenin hatri için de bırakılmaz. Kişi ancak kendisi istiyorsa bırakabilir. Kolay bir sey değil gerçekten.

Sigara icmeyenlerin bu durumu anlaması pek kolay değil. Kendi vücudunuzda siz bu eksikliği hissetmediğiniz için size kolay görünür. Kendinize gore değerlendirmeyin.

Sigara içiyor diye bosanilmaz. Cok sacma olur. Sanırım maddi sıkıntılar sizi yordu. Ama bu konuda eşinize destek olmak yapabileceğiniz En güzel şey.

Maddi sıkıntı geçer, geçsiniz, kurarsiniz beraberce. Çok kişi ilk yıllarında böyle zorluklar yaşıyor.

Kafanızda büyütmeyin, bebeğinizi büyütün :) eğer başka huzursuzluk yoksa, evliliğini sudan sebeplerle çok yipratmayin. Her şey düzelir de söylenen sözler, insanın zorzamanda gösterdiği tavır unutulmaz.

Back
X