Olur olmadık birini rüyada görmek

Rüyalar 3 çeşide ayrılır detayları bir psikolog açıklamıştı tubelu platformda izlemenizi öneririm. Ama bu arkadaşınki sizinkiyle farklı. Onu söyleyebilirim.
Ne farki var? Benimde hoslantim olmayan biri

Netflix uyelim yok izleyemeyecegim.. ayni durumu yasamissiniz ya dizi de bunun karsiligin neydi? Yani neden mis ogrenebildiniz mi diziden?
Dizi değil belgeseldi. Yani aslında bununla ilgili kanıtlanmış bir bilgi yok. Bilim insanları ikiye ayrılmış. Beynimizin uyurken rastgele elektriksel görüntüler iletmesi ya da günlük yaşantımızın, hatıralarımızın ve duygularımızın yansıması. Yani şöyle söyleyeyim; muhtemelen gördüğünüz rüya sizin o kişiden hoşlandığınız anlamına gelmiyor. Daha önce anı bıraktığınız herhangi bir kişi veya konumla ilgili beyninizin ürettiği hikaye. Beyniniz size bilinçli bir mesaj vermiyor, yalnızca senaryo. Ama kanıtlanmadığı için de net bu şekildedir diyemeyeceğim. Ben rüyalarımla ilgili çok şey yaşadım ve neyin doğru olduğunu ben de bilmiyorum. Hatta inandığım şey: her rüyanın oluşumu, anlamı kendine özgü. Bu yüzden bilim insanları ikiye ayrılmış durumda. Kimisi rastgele, kimisi duygularımızla hatıralarımızla ilgili.

Dizi değil belgeseldi. Yani aslında bununla ilgili kanıtlanmış bir bilgi yok. Bilim insanları ikiye ayrılmış. Beynimizin uyurken rastgele elektriksel görüntüler iletmesi ya da günlük yaşantımızın, hatıralarımızın ve duygularımızın yansıması. Yani şöyle söyleyeyim; muhtemelen gördüğünüz rüya sizin o kişiden hoşlandığınız anlamına gelmiyor. Daha önce anı bıraktığınız herhangi bir kişi veya konumla ilgili beyninizin ürettiği hikaye. Beyniniz size bilinçli bir mesaj vermiyor, yalnızca senaryo. Ama kanıtlanmadığı için de net bu şekildedir diyemeyeceğim. Ben rüyalarımla ilgili çok şey yaşadım ve neyin doğru olduğunu ben de bilmiyorum. Hatta inandığım şey: her rüyanın oluşumu, anlamı kendine özgü. Bu yüzden bilim insanları ikiye ayrılmış durumda. Kimisi rastgele, kimisi duygularımızla hatıralarımızla ilgili.
Cok aciklayiciydi tesekkur ederim, takilmiyorum o zaman

çok ilginç bende 1 sene arayla ortaokul arkadasimi gordum ruyamda gormezsem hatırlamazdım bile ilk gördüğümde umursamadim ama tam 1 sene sonra tekrar gorunce anlamını merak ettim siz bir sonuca ulasabildiniz mi 😁
Herhangi bir sonuca varamıyorum ne yazık ki, her gün değişik rüyalar görmeye devam ediyorum ama bir sonuç yok... Ama şunu da düşünmüyor değilim: biz o rüyayı gördüğümüz gün, rüyamızdaki o kişiyle ilgili bir anıyı tetikleyecek bir şey yaşamış olabilir miyiz? Örnek veriyorum: ortaokuldaki arkadaşımın silgisi yere düşmüş olsun, ben de onu vermiş olayım ona. Yıllar sonra rüyayı göreceğim gün de silgiyle ilgili bir cümle kurmuş olabilir miyim? Silgi görmüşümdür ya da o kelimeyi duymuşumdur? Bu detayları günlük hayatta biz fark edemiyoruz. Silgi gördüğümde tabii ki de durup aaa yıllar önce şu arkadaşımın silgisi yere düşmüştü demiyoruz aklımıza gelmiyor. Ama bilinçaltı öyle derin ki, belki de o anıyı içinde canlandırıp rüya olarak yansıtıyordur?

Kızlar Merhaba, şu ara eskilerden birini tüyamda görüyorum. İletişimimiz yok sevgili olmayı bırak sadece ingilizce kursundan biribirimiZi tanıyorduk birde benim yüksek yaptığım yerden mezundu onladar. Ne numarası var ne bi sosyal medya da ekleşmemiz.2019 dan beri görmem kırs biteli yıl oldu.aklımda fikrimde bile değil. Ana 2 gündür rüyamda görüyorum. Saçma diyebilirsiniz ama gerçekten canım sıkılıyor.
Belki bu kisiyle evlenirsiniz belli mi olur 😊ben esimi boyle ruyamda gormustum, ona kqrsi bir sey hissetmiyordum, bir kac yil sonra hissetmeye basladim ve evlendik, hala garip gelir o ruya.

Bende rüyamda dünyanın en gereksiz insanını gormustum aradan seneler gecti yanımdan geçse valla tanimam. Telepati yapıyor herhal diye düşünüyorum :63::KK53:

Benim de gittigim bir yer var orada bir çocuk var. İlk başlarda dikkatimi çekmemişti ama sonradan sürekli rüyamda görmeye başladım abartmıyorum haftada birkaç gün kesin görüyordum. Hatta bir keresinde rüyam çıkmıştı bile, yani rüyayı gördügüm gün içinde, rüyamda gördügüm hissettiğim halleri yaşadım birebir. Sonra araya karantina girdi derken arada bir gene görüyorum. Mesela unutmuştum ama gene dün rüyamda gördüm acaip mutluymuşuz falan. Artık anlam veremiyorum. Kafama onca şey taktıgım zamanlar oldu ama onları bir türlü rüyamda görmemiştim şimdi öyle kafama takmasam dahi sürekli rüyalarımı işgal eden biri için ne düşünülür bilmiyorum ama ister istemez aklımı meşgul etmeye başladı çünkü unutmuştum bu karantina sürecinde...

Benim bazen çok net olarak gördüğüm rüyalar çıkar hangi rüyanın çıkacağını fark edebiliyorum çok net ayrıntılı hatırlıyorum uyanınca. Ama bazen de öyle alakasız şeyler görüyorum ki iki gün önce üniversite den bi kızı rüyamda görüdm mezun olalı nerdeyse olmuş 8-9 yıl kızla samimi değildik ekstra bişey yaşamadık yada son günlerde aklıma gelmedi ama rüyamda gördüm. Görülür yani olabilir bence aştınsa bişey aramay gerek yok ikinci gördüğünüzü de işk gördüğnüzde düşünüp neden gördüm diye o yüzden görmüş olabilirsiniz

Ben canlı kanlı olarak hiç görmediğim sadece fotolarını gördüğüm birini ve hayatını sık sık rüyalarımda görüyorum.Sonra araştırıyorum rüyamda gördüklerim gerçek çıkıyor.Ahh bilincaltı sen nelere kadirsin😂

Ben canlı kanlı olarak hiç görmediğim sadece fotolarını gördüğüm birini ve hayatını sık sık rüyalarımda görüyorum.Sonra araştırıyorum rüyamda gördüklerim gerçek çıkıyor.Ahh bilincaltı sen nelere kadirsin😂
Rüyanda gördüklerinin gerçek çıkması bilinçaltı ile ilgili degil bence. Birkaç kere bende de olmuştu ama neyle ilgili bilmiyorum.

Hayatımda zerre yer kaplamayan ve gün içinde hiç aklıma gelmeyen insanları görebiliyorum rüyamda üstte bi arkadaş yazmış telepati olduğunu düşünüyorum diye. Ben de aynı düşüncedeyim o kişiler bizi andığı için onları rüyamızda görüyor olabilir miyiz 🤔🤔

Belki bu kisiyle evlenirsiniz belli mi olur 😊ben esimi boyle ruyamda gormustum, ona kqrsi bir sey hissetmiyordum, bir kac yil sonra hissetmeye basladim ve evlendik, hala garip gelir o ruya.

iletisiminiz var miydi pat diye mi hissetmeye basladiniz

Kızlar Merhaba, şu ara eskilerden birini tüyamda görüyorum. İletişimimiz yok sevgili olmayı bırak sadece ingilizce kursundan biribirimiZi tanıyorduk birde benim yüksek yaptığım yerden mezundu onladar. Ne numarası var ne bi sosyal medya da ekleşmemiz.2019 dan beri görmem kırs biteli yıl oldu.aklımda fikrimde bile değil. Ana 2 gündür rüyamda görüyorum. Saçma diyebilirsiniz ama gerçekten canım sıkılıyor.
Benim gibi görümceni görsen ne yapacaksın acaba
Gulyabaniye bile razıyım yani yeterki rüyalarıma girmesin

Back
X