Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Hepimiz içimizde yaşamaya çalışıyoruz bazı şeyleri iyi ki böyle yerler var da en azından birbirimizle dertleşiyoruz. Yoksa küllün hepimiz ince hastalıktan giderdik herhalde. Sizin probleminiz neydi tatlım? Kaç düşüğün oldu?

Canım inşAllah tez zamanda bebişlerimizi hayırla sağlıkla alırız kucağımıza. Dr çok önemli, biz 3 sene boşa vakit harcamışız dr'un yaptığı dandik sperm testinden dolayı. Başka bi dr ben bu testi evde bile yaparım bu olmaz iyi bir yerde yaptırın dedi de yenisini yaptırdık. Tabi bunlar vesile önce Allah nasip edecek ki sonra vesile seni bulsun...

Eşin ameliyat olmadı mı canım? İnşAllah herşey güzel olur kalbini ferah tut. Bu dünyada nasibi olan gelir sadece duanı güzel et.

Canım kan pıhtılaşmasına bakıldı demişsin ama hangisine bakıldı? 6lı Tormbofili panali, protein S, Protein C, Homositein vs. hepsine bakıldı mı? Yoksa sadece koagulasyon testine mi bakıldı? Sana tavsiyem bence gebelikten önce bebe aspirini kullan kan sulandırıcı olarak. Bebeğin tutunmasına yardımcı olur...

Eşin ameliyat olmadı mı canım? İnşAllah herşey güzel olur kalbini ferah tut. Bu dünyada nasibi olan gelir sadece duanı güzel et.
Eşim ameliyat olmadı , olmak ıstemedı olursa olur olmazsa olmaz dedı en son. Benımde tup bebek yapacak cesaretım yoktu artık acıkcası, bırde oglum dakı urolojıye sonucları gosterdık cıft taraflı varıkosel var amelıyat onerıyorum dedı, esımın gıttıgı urolog ıse tek taraflı varıkosel var dedı amelıyata gerek yok dedı. Sonra bır kadın dogumcuya gıttık durum budur budur dedık,Oda dedıkı bu degerlerle normal yoldan hamıle kalırsınız dedı bu seferde morfolojı 2 cıktı, hem daha oncede saglıklı bır bebegınız varmıs baska sebeblerle alınmıs bence denemeye deger tup bebek yaptırmayın dedı ve adamın dedıgı gıbıde hemen hamıle kaldım. Umarım sonuna kadar gıdebılırım soyle bır 3-4 ayı atlatsam belkı rahatlarım dıye dusunuyorum

Yavrum ne kalmış şunun şurasında olmuşsun 9 hafta bak. 3 haftaya 3 ayın bitecek. 9. Ayı da gör hayırlısıyla inşAllah. Bu arada dr çok önemli bu gittiğimiz üroloğu iyi araştırdım gidenler çok memnun ben de güvendim açıkçası. Bakalım bugün teşhisi açıklicak. Ya ilaç ya ameliyat

bıze amelıyat oneren doktorda cok unlu bır doktor bahcecının urologlarından , ama amelıyat olmadan oldu umarım bu morfolojı sorunu daha sonra bebekte gerılıge veya baska bıseye sebeb olmaz aslında bunu kadın dogumcuyada sormadım hamıle kaldıgımdan berı hep dua ettım Allahım hemen hamıle kalıyorum ama hamıle kalmamda onemlı degıl kucagıma alacagım zaman hamıle kalayım dedım ınsallah duam kabul olmustur . Cunku eger bunuda kaybedersem 6. bır gebelıgıme takatım kalmaz. sızın sorununuz morfolojıymıs sanırım ınsallah tez zamanda bebısınıze kavusursunuz ınsallah

Laporoskopi nasıldı, ağrısı sızısı oluyor mu? Yatman gerekiyor mu? Ben de olacağım bu yaz, ona göre eve yardımcı birini almak istiyorum eğer 1 hafta filan yatmak gerektiren bir durumsa. Daha önce histereskopide filan öyle yatmam gerekmemişti ama bu daha ciddi bir şey gibi.

Bizim bir tanıdık varmış annem anlatmıştı, o kadar çok düşük yapmış ki en son 19 sene sonra hamile kalmış yine,
demiş ben kucağıma almadan inanmam sonra o çocuğu doğmuş, o çocuktan sonra bi de ikiz çocukları olmuş, şimdi 3 tane çocuğu var, babalarını parkta dedeleri sanıyorlarmış :) yani düşük morfoloji falan hikaye sebep bunlar Allah ne derse o.
gerçi o saatten sonra da bilemiyorum Allah bilir tabi. Allah gönlümüzdekini versin hayırlısıyla inşAllah.

Canım hiç büyüteceğin birşey değil ben boşyere oldum orası ayrı sadece cıktıgında anestezi yan etkileri oluyor karnımda agrılar oldu en fazla 3 gün sürecek şekilde normal hayatına cok çabuk dönüyorsun

Protein C düşük çıktı sınır baya altında ama doktorum çok önemsemedi sonraki doktor çok önemsedi bir diğeri tekrarlayalım dedi reziztansıma baktım normal cıktı herşey bu değer değişebiliyor dedi ama ben riske atamam bir kez düşük cıktı dedim. Diğer doktorum da hiç tekrarlamaya bile gerek yok direk başlayacaksın demişti. Şimdki doktorum septum perde kaynaklı olduğunu düşündüğğ iiçin düşüklerimin kullanma diyor ama nasıl riske atabilirim ki?

Kesinlikle tek olmaz ben annemi çağırmadım herkes cok basit şu bu falan dedi ilk gün midem düzelmediği için doktor cıkarmadı eşim baktı. Zatne dogrulamıyorsun ilk gün cok fazla diğer günlerde her işini kendin yapacak halde değilsin yemek fln sadece ayaklanıyorsun. Kimseyi dinleme bana ihtiyacın olmaz dediler ama perişan oldum. Annem gelmek zorunda kaldı.

Benimde her doktor farklı konustu biri çok önemsiyor diğeri yok ya diyor.

Ben de bunu mer ediyordum.internette pek bir sey bulamadım. Annem filan gelmeyeceğini için, bir kaç gün yardimci kadın alırım o zaman. Hastanede eşim olur yanımda.çok Teşekkürler. İnşallah en kisa zamanda sorunlarımız çözülür, bebislerimizi severiz :)

Benimde her doktor farklı konustu biri çok önemsiyor diğeri yok ya diyor.
canım biz dün üroloğa gittik testi yorumladı ameliyata gerek yok dedi. doktorumuza çok güveniyorum çok umutlu konuştu ilaç verdi şimdi aşılamaya gidicez. doktora güven çok önemli yoksa şüpheye düşüyorsun o da stres yapıyor.
Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah :)

ben her forumda yazıyorum burda da yazacağım. anne olmayı sadece 9 ay karnında taşımaktan ibaret görmeyin. zira annelik bu değil. annelik doğmuş çocuğa emek vermek fedakarlık yapmak onun için çabalamaktır.
evlat edinin ölmenize gerek yok. belki Allah ikinci bir evladı hatta 3 ü nasip eder kimbilir.

Fikirlerinize saygı duymakla birlikte herkes önce kendi evladına sahip olmayı dener denemeyen var mıdır önünde tıbbi engeller varsada aşar hala dener ve olmazsa belkide evet bu çok doğru bir seçenek ama 9 ay karnımda büyütmekte neden istmeeyim? Bu başlığı aylar öncesinde açmıştım. Üst üste düşüklerim sonrası. Çok erken benim böyle büyük laflar etmem için ama o anki duygusallıkla böyle konusmusum.

pıhtılaşma olabilirmi acaba, genetik test yaptırdınızmı? Hamilelik sürecinde kan sulandırıcı kullandınızmı.İanşallah Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin

tabiki de kendiniz de doğurabilirsiniz buna karar vermek ya da vermemek benim haddim değil. siz mezar taşı evresine geldiğiniz için ben böyle yazdım. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…