Ölüyor muyum?

Çok geçmiş olsun umarım antibiyotik tedavisi ile sonuç alıp çabucak ayaklanırsınız.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Rica ederim Birmeleks , Allah şifa versin inşallah, lütfen ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun çünkü insan grip bile olsa moral ilaçlar kadar fayda ediyor, kendimizi daha iyi hissediyoruz, siz kötü bir anne değilsiniz, yavrusunu korumak ve sağlığını yeniden kazanmak için çabalayan bir annesiniz.

Bebeğinize de size de sağlıklar diliyorum.

Aminn tesekkur ederim bana zaman ayirdiginiz icin.Moral yok bebegim olmadan once hic birseyimi umursamazdim ki simdi berbat hissediyorum
Bende size ve sevdiklerinize omur boyu saglik diliyorum.

Aminn tesekkur ederim bana zaman ayirdiginiz icin.Moral yok bebegim olmadan once hic birseyimi umursamazdim ki simdi berbat hissediyorum
Bende size ve sevdiklerinize omur boyu saglik diliyorum.
Lütfen böyle düşünmeyin, insan biraz da kendi doktoru olmalı lafına inanırım, soğukalgınlığı olsam sürekli canım yatmak istese bakarım ki yattıkça kendimi daha hasta hissediyorum, yataktan çıkıp kendimi iyi hissediyorum diyerek dolaştığımdaysa daha zinde oluyorum, ben birkaç güne kadar kendinizi toparlayacağınızı düşünmek istiyorum, lütfen ilaçlarınıza bakıp kendinizi iyice kötü hissetmeyin, herşeyi bir kenara bırakalım bebeğiniz için iyileşmek ve kendinizi toparlamak zorundasınız.

Bu durum dediginiz nedir? Verem mi zature de olmus olabilirsiniz? Sinuc ne cok gecmis olsun

Sigara kullanma

Alternatif tıpla destekle muhakkak. Turp bal fln çok iyi gelir araştırın bi

Birmeleks grçmiş olsun dünden beri yazmasam da durumunuzu takip ediyorum hep . Peki neyiniz varmış ? Durum derken neden bahsetti doktorunuz ? Ben 3 kere zatürre geçirdim (birinde sol ciğerim su topladı ve şişti) 1 kere de çok kötü bronşite yakalandım ateşim 39,5 larda gezdim ve hepsi 5 yılın içinde oldu. Tabii sizinkiyle kıyaslanamaz ama benim de 3 çocuğum var ilaçlarımı iğnelerimi kullandım doktorun söylediği şekilde ve çok şükür iyileştim . Siz de öyle olacaksınız . İlaç kullanıyorum süt veremiyorum diye üzülmeyin siz iyi olmazsanız bebeğiniz de iyi Olmaz öyle düşünün . Allah şifa versin inş tüm hastalara .. sevdiklerinize bağışlasın inş

Konu sahibi hala birşey yazmamış tanı kondu mu acaba
Aysenaz93 siz belki fikir verebilirsiniz. Bir hemogram paylaşmış ve çok korkuyor konu sahibi
Hemogramdaki degisiklikler cok non spesifik. Herhangi bir seyi gostermez ya da dislamaz.
Ileri tetkik ve ayrintili oyku almak sarttir. Ciddi bisi olmadigini umuyorum Birmeleks cok gecmis olsun canim

Çok öksürüyorsanız boğazınız tahriş olmuştur. Yıllar önce ben de alt solunum yolu enfeksiyonu olmuştum ve kanlı balgam çıkarmıştım. Sonra doktor bir ilaç verdi geçti. Ben de verem diyeçok korkmuştum. Tabi sizin durumunuzu bilemem . Panik yapmadan araştırın.

Konu sahibi bende de kanlı balgam oldu bir ay önce. Doktora gittim ,tahlil yapmadı bile. Bilgisayarlı tomografi ve röntgen çektirdi. Sonuç zatürre çıktı. Antibiyotik tedavisi uyguladı ve çok şükür atlattım sayılır. Ayrıca benim başka hastalıklarım da var . Bu kadar korkma. 7 günlük tedavi veriyorlar zatürre için. Tek kötü yanı balgam söktürücü kullanmak. Onun dışında 2-3 güne toparlarsın.Dualarım seninle.

Son düzenleme:
Yaaa souv hatırlıyorum ne üzülmüştün burda gelip dimi bak şimdi bişeycik çıkmadı adamda çok şükür ne patavatsız insanlar var hayatta

Evet gerçekten kahrolmuştum.
Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler ama malesef böyle insanlar hayatın her alanında var.
Sadece sanal ortam değil, yaşantılarımızda da mevcut.

Hele o "yaaa benim amcamında başına geldi, sonra öldü!" yorumları yok mu....

Patavatsız olmanın sınırı yok işte.

Aynen vallahi Allah kimseye yaşatmasin sana da demiştik hep korkma korkma diye ama insan başına gelmeyince bilmiyor malesef biraz empati yapmak lazım çok zor olmamalı sonuçta hastalık hepimizin başına gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…