- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Çok geçmiş olsun umarım antibiyotik tedavisi ile sonuç alıp çabucak ayaklanırsınız.Mune tesekkur ederim tarafsiz yorumunuz icin.
Ve diger zaman ayirip yorum yapan arkadaslarada tesekkur ederim.
Bu sabah ilk is dr. A gittik.
Tabiki size gonderdigim sadece bi kan testi degil onun disinda 2 kan testi daha ve onlar dada anormal degerler bulunuyo ve rontgen tabiki.
Ozetlicek olursak dr.Bi cok oneride bulundu daha erken oldugunu bazi antibiyotiklerle bunun onune gecilebildigini soyledi eger onlem alinmazsa ilerleyince farkli oldugunu anlatti.Her hafta kontrolm 1 torba dolusu ilacim ve zank diye sutten kesmek zorunda kaldigim ve bulasici olma ihtimaline karsi yanina yaklasamadigim bi bebegim var.Bu benim icime dert olan kendimi kotu bi anne gibi hissediyorum sacma gelicek tabiki benim elimde degil ama oyle.Haftaya tekrar tahlil yapilacak sonuctaki degisimlere bakilacak.Yani bu kadar.Ben buraya 3 ay oncede bi konu acmistim yine boyle rahatsizlanmis 1 ay iyilesememis emzirdigim icin agri kesici bile icmemistim.Neyse Allah herkese saglik sihhat versin bebegim olmasa buraya panikleyip konu acmazdm.İnsallah duzelecek.İyi dualariniz icin tesekkur ederim Allah ruhlari hastalikli insanlara da saglik versin cok onemli amin.
Mune tesekkur ederim tarafsiz yorumunuz icin.
Tabiki size gonderdigim sadece bi kan testi degil onun disinda 2 kan testi daha ve onlar dada anormal degerler bulunuyo ve rontgen tabiki.
Ozetlicek olursak dr.Bi cok oneride bulundu daha erken oldugunu bazi antibiyotiklerle bunun onune gecilebildigini soyledi eger onlem alinmazsa ilerleyince farkli oldugunu anlatti.Her hafta kontrolm 1 torba dolusu ilacim ve zank diye sutten kesmek zorunda kaldigim ve bulasici olma ihtimaline karsi yanina yaklasamadigim bi bebegim var.Bu benim icime dert olan kendimi kotu bi anne gibi hissediyorum sacma gelicek tabiki benim elimde degil ama oyle.Haftaya tekrar tahlil yapilacak sonuctaki degisimlere bakilacak.Yani bu kadar.Ben buraya 3 ay oncede bi konu acmistim yine boyle rahatsizlanmis 1 ay iyilesememis emzirdigim icin agri kesici bile icmemistim.Neyse Allah herkese saglik sihhat versin bebegim olmasa buraya panikleyip konu acmazdm.İnsallah duzelecek.İyi dualariniz icin tesekkur ederim Allah ruhlari hastalikli insanlara da saglik versin cok onemli amin.
teskkur ederim de nickiniz beni cok etkiledi suan cöktümGeçmiş olsun. Allah şifa versin.
Rica ederimMune tesekkur ederim tarafsiz yorumunuz icin.
Ve sunu da soliyim anneyseniz ve kucuk bi bebeginiz varsa
teskkur ederim de nickiniz beni cok etkiledi suan cöktüm
Aminn tesekkur ederim bana zaman ayirdiginiz icin.Moral yok bebegim olmadan once hic birseyimi umursamazdim ki simdi berbat hissediyorumRica ederimBirmeleks , Allah şifa versin inşallah, lütfen ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun çünkü insan grip bile olsa moral ilaçlar kadar fayda ediyor, kendimizi daha iyi hissediyoruz, siz kötü bir anne değilsiniz, yavrusunu korumak ve sağlığını yeniden kazanmak için çabalayan bir annesiniz.
Bebeğinize de size de sağlıklar diliyorum.
Lütfen böyle düşünmeyin, insan biraz da kendi doktoru olmalı lafına inanırım, soğukalgınlığı olsam sürekli canım yatmak istese bakarım ki yattıkça kendimi daha hasta hissediyorum, yataktan çıkıp kendimi iyi hissediyorum diyerek dolaştığımdaysa daha zinde oluyorum, ben birkaç güne kadar kendinizi toparlayacağınızı düşünmek istiyorum, lütfen ilaçlarınıza bakıp kendinizi iyice kötü hissetmeyin, herşeyi bir kenara bırakalım bebeğiniz için iyileşmek ve kendinizi toparlamak zorundasınız.Aminn tesekkur ederim bana zaman ayirdiginiz icin.Moral yok bebegim olmadan once hic birseyimi umursamazdim ki simdi berbat hissediyorum
Bende size ve sevdiklerinize omur boyu saglik diliyorum.
Mune tesekkur ederim tarafsiz yorumunuz icin.
Sigara kullanmaArkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Hemogramdaki degisiklikler cok non spesifik. Herhangi bir seyi gostermez ya da dislamaz.Konu sahibi hala birşey yazmamış tanı kondu mu acaba
Aysenaz93 siz belki fikir verebilirsiniz. Bir hemogram paylaşmış ve çok korkuyor konu sahibi
Yaaa souv hatırlıyorum ne üzülmüştün burda gelip dimi bak şimdi bişeycik çıkmadı adamda çok şükür ne patavatsız insanlar var hayatta
Aynen vallahi Allah kimseye yaşatmasin sana da demiştik hep korkma korkma diye ama insan başına gelmeyince bilmiyor malesef biraz empati yapmak lazım çok zor olmamalı sonuçta hastalık hepimizin başına gelebilirEvet gerçekten kahrolmuştum.
Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler ama malesef böyle insanlar hayatın her alanında var.
Sadece sanal ortam değil, yaşantılarımızda da mevcut.
Hele o "yaaa benim amcamında başına geldi, sonra öldü!" yorumları yok mu....
Patavatsız olmanın sınırı yok işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?