ARKADASlar toplu cevaplayacagim.Akciger film i cekildi yanliz dr. Bu konudada bisi solemedi benim kesin su diyebilcegim bi durum degil bi konunun uzmani arkadasm ama bi kitle bi kist olabilir o tani koyaciktir dedi.Yani VEREMSEN NOLMUS diyenlere soyluyorum ne demek nolmus Evet oldurmez belki bu bunyeden bunyeye gore degisir.Ayrica benim 6 aylik bi bebegim benden baska bakicak kimsesi yok hadi kendmi gectm ya ona bulasirsa ya da bulastiysa bu verem se ben zaten kahrimdan olurum veremden degil.Tesekkurler iyi kotu yorumlariniz icin herkes kendi gb.
hangi değer için diyor onu?Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
kanınızda biraz enfeksiyon var sadece ben baska bisey göremedimArkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Internete bakarsanız herkes verem kanser çıkıyor zaten.. Bebeginiz var diye bu evham, hastalık hastası haller sanırım..Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
malesef dayanılmıyor...tamamen adına yorum yapılsın diye yapıyor belli zaten. dikkat cekmek için insanların dertlerini kullanıyorlar yazık acınası bir dişi demekkiKendisiyle bir başka konuda yine böyle patavatsız yorumu yüzünden atışıp kibledim, beni başka konulara da etiketlemiş tutsak beni takip ediyor diyeBunun gibilere he deyip geçmek gerekiyor da insan duramıyor işte
Bu sadece tam kan sonucu..sadece hafif bi enfeksiyon var...ölmek o kadar kolay değil..:)Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Hanımlar,
şöyle hassas konulara yazarken biraz özen gösterseniz olmaz mı?
Konu sahibesi zaten korkmuş daha da korkutmanın, aklınızdan geçen hastalıkları yazmanın manası var mı?
Birmeleks ,
çok geçmiş olsun, umarım iyi haberler alırsınız, henüz teşhis konmamışşa paniklemeyin lütfen, kızıma basit bir sağlık sorunu için testler yaptırdığımda doktor çıkan değerlerden birine bakıp çok düşük çok kötü nasıl olacak bu değere tekrar baktıralım gerekirse acil tedaviye başlarız deyip beni öyle bir panikletti ki bastığım yeri bilemedim, o kan değeri pis kötü bir hastalık da o kadar düşermiş, bir anne olarak yaşadıklarımı siz düşünün artık, meğerse grip olunca da düşen bir değermiş, kızım iyileşince düzeldi, tüm kan değerleri normal çıktı ama benim de ömrümden ömür gitti.
Amin mune ablam..Rabbim çaresiz dert vermesin..Hele evlatsa anlatırken bile ömürden ömür gidiyor..hunter7 evet benim kızıma da o hastalığı ima etmişti doktor, ömrüm gitti yemin ederim, kızıma çaktırmamıştım, anlamamıştı da yavrum ama öyle kötü oldum ki
Allah kimseyi dermansız dertlere düşürmesin, hastalara da şifa diliyorum.
Kızkardeşime de elindeki geçmeyen çatlaklar için deri kanseri dediler. Allahtan ben araştıran biriyim. Tedaviye başlatmadım ve kolsuz Agop isminde çok iyi bir doktora götürdüm. Sonuç egzama çıktı. Bir karışım verdi ve şimdi fıstık gibi. İnansak kemoterapi görecekti boşu boşuna.ah mune şimdi hatırlamıştım bunu.geçenlerde ,ben de konu açmıştım bu konuda,kanda wbc değeri düşük ya da çok yüksek çıkarsa,tehlikeliymiş diye. benim de senin kız gibi düşük çıkmıştı,doktor,bir yakınını çağır,onunla konuşayım diyince,ben birşerylerin ters gittiğini anladım.
açık açık lösemi olabilirsin demişti.üstünden 1,5 sene geçti.zaman zaman yükselip düşüyor.lösemi olsaydım şimdiye ölmüştüm.
konu sahibi eşim laborant,sonuçlarınızı şimdi gösterdim.benim kan tabloma yakın bir tablo.vucutta bir enfeksiyon var gibi dedi,diş çürüğü bile olabilirmiş,bu tabloyu,görebilmek için.içiniz<i ferah tutun.kanlı balgam,boğaz tahrişinden de olur.
bazı densizlerin (arnir )lafına göre de moralinizi bozmayın.önce tedbir,sonra tevekkül.allahın izniyle sapasağlam çıkacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?