Ölüyor muyum?

Huyu bu sebatiyenin. Nick değiştirse de vazgeçemiyor saçma sapan bir insan olmaktan

aaa tam ben de yorumlarını ona benzetmiştim.
o mu diye düşünürken, yorumu gördüm.
bir çok konudan ötürü ismi tanıdık geliyor

konu sahibi hiç korkma, inşallah hiç bir şeyin yoktur.
doktorun bir şey söyleyememesi türk filmleri gibi nasıl söyleyeceğini bilmemesinden değil, tam tanı koyamamasındandır.
bir uzmanına görün arkadaşım

Geçmiş olsun konu sahibi başka Dr da sonuçları mutlaka görsün.
Hatta tekrar muayene ol.
Boğaz tahriş olunca da kanlı balgam gelebilir .
Hemen sıkma canını ki öyle olsa bile tıp çok ilerledi.

Balgam örneği ve ppd testi olmadan bişey demek zor. Boğazınız tahriş olmuş olabilir mi?

Bakteriyel emfeksiyonun var görünüyor kanlı balgam da olunca pnomoni gibi ama diğer testler de olması lazım bademcik iltahabı da olabilir tabi.

Korkma canm veremsen bile eskisi kadar kotu bir hastalik degil onlar turk filmlerinde kaldi Allah beterinden korusun

Doktor hicbir sey anlamadim diyememis de sizi panikletmis resmen.. ne demek size mudahale edemem, ne var ki neye edemeyeceksin.. neyse

Konu sahibi ben ciddi bir durum oldugunu sanmiyorum, insallah da yoktur. Yarin daha uzman bir doktora gidersin bize de sonucu yaz.. daha “ciger” yazamayan ve mabadindan tani koyanlari da ciddiye alma, enerji vampiri var bu sitede bir kac tane kadrolu, bitiverirler hemen..

ne desem boş kolon kanseri diyen sensin ben değil mesela burada biri gelse katarak oldum kör mü olacağım dese ben de glokomdan kork desem o kör eder desem ki aynı şeyi dedim ne düşünürsün
Verdiğin örnekle aynı şey değil ki,konu sahibinin rahatsızlığı kesinleşmemiş,tanı konmamış daha,böyle bir durumda "Behcetten kork,o öldürür " demek ne kadar mantikli sence ?

Hanımlar,
şöyle hassas konulara yazarken biraz özen gösterseniz olmaz mı?
Konu sahibesi zaten korkmuş daha da korkutmanın, aklınızdan geçen hastalıkları yazmanın manası var mı?

Birmeleks ,
çok geçmiş olsun, umarım iyi haberler alırsınız, henüz teşhis konmamışşa paniklemeyin lütfen, kızıma basit bir sağlık sorunu için testler yaptırdığımda doktor çıkan değerlerden birine bakıp çok düşük çok kötü nasıl olacak bu değere tekrar baktıralım gerekirse acil tedaviye başlarız deyip beni öyle bir panikletti ki bastığım yeri bilemedim, o kan değeri pis kötü bir hastalık da o kadar düşermiş, bir anne olarak yaşadıklarımı siz düşünün artık, meğerse grip olunca da düşen bir değermiş, kızım iyileşince düzeldi, tüm kan değerleri normal çıktı ama benim de ömrümden ömür gitti.

Son düzenleme:
Konunun ne ara Behçete geldiğini bilmiyorum. Tüm konuyu okuyacak zamanım yok. Eldeki verilerle romatizmal hastalık tanısı konmaz.

Sadece şunu söylemek istiyorum. Hayır ölmüyorsunuz.

Hastanelerdeki patavatsız doktorlara sinirim bozulurdu ki yakın zamanda başımdan böyle bişey geçti.
(Bu tarz bir hastalık değil ama eşime pat diye doktor kanser demişti)
Nitekim eşim sapa sağlam hamd olsun.

Sevgili konu sahibesi Birmeleks sen buradaki patavatsız insanların sözüne itimat etme.
Doktor ne diyorsa o dur ve tek doktor ile yetinmeyin derim.

Rabbim tez zamanda hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin inşiallah...Doktorlar bile bazen ne teşhis koyacağını şaşırırken cahil cüheyla insanların kötü düşüncelerine kulak asmayın..
Allah yavrunun yüzü suyu hürmetine yar yardımcın olsun arkadaşım.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Yaaa souv hatırlıyorum ne üzülmüştün burda gelip dimi bak şimdi bişeycik çıkmadı adamda çok şükür ne patavatsız insanlar var hayatta

geçmiş olsun.Lütfen korkmayın.Öncelikle kendi sağlığınız sonra bebeğiniz için sakin olun.Birçok kan değeri basit enfeksiyonlarda da değişebiliyor.İnternette araştırmak hiç doğru değil sivilce çıksa ona bile kötü bir hastalığa sebep yazıyor(bunu tecrübe ettim.çok şükür yazılanlar gibi olmadı.)Ayrıca rabbim yaşatmasın ama ola ki bir rahatsızlığınız bile olsa ilacı tedavisi vardır.Rabbim şifa versin.

Boğaz tahriş olduğunda da kanlı balgam gelebiliyor.

Tesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!
Konu sahibesi sakin! Eskiden insanlar veremde ölüyordu ama dediğim gibi "eskiden"...
Şimdi tedavisi var.
Lisede bir arkadaşım verem olmuştu. Ki çok geç farkedildi. Doktorlar zatürre falan deyip göndermişti hep. Ve kız bu süreçte baya çökmüştü. Sonra teşhis konuldu. Tedavi gördü. Kısa sürede toparladı zaten birşeyi kalmadı.
İnşallah hiçbir şey yoktur...

Değerler normal sınırlarından çok çok Farklı değil. Eğitim araştırma hastanesi ise asistanlar pek yorum yapmıyor. İnşallah bişey yoktur. Üzülmeyin. Sanki enfeksiyon var gibi.

Allah şifalar versin cnm inşallah kötü bisey yoktur

Bukadar patavatsiz yorum görmedim doktormusun neye göre teşhis koyup kadının moralini bozuyorsun anlamıyorsan geçmiş olsun de geç
Kendisiyle bir başka konuda yine böyle patavatsız yorumu yüzünden atışıp kibledim, beni başka konulara da etiketlemiş tutsak beni takip ediyor diye Bunun gibilere he deyip geçmek gerekiyor da insan duramıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…