- 29 Aralık 2017
- 295
- 236
- 18
Bukadar patavatsiz yorum görmedim doktormusun neye göre teşhis koyup kadının moralini bozuyorsun anlamıyorsan geçmiş olsun de geçbehcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
Huyu bu sebatiyenin. Nick değiştirse de vazgeçemiyor saçma sapan bir insan olmaktan
Cok degisik bir insansiniz gercekten moral vermeniz gereken yerde oldurur faln demeniz hic hos olmadibehcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
Verdiğin örnekle aynı şey değil ki,konu sahibinin rahatsızlığı kesinleşmemiş,tanı konmamış daha,böyle bir durumda "Behcetten kork,o öldürür " demek ne kadar mantikli sence ?ne desem boş kolon kanseri diyen sensin ben değil mesela burada biri gelse katarak oldum kör mü olacağım dese ben de glokomdan kork desem o kör eder desem ki aynı şeyi dedim ne düşünürsün
Yaaa souv hatırlıyorum ne üzülmüştün burda gelip dimi bak şimdi bişeycik çıkmadı adamda çok şükür ne patavatsız insanlar var hayattaHastanelerdeki patavatsız doktorlara sinirim bozulurdu ki yakın zamanda başımdan böyle bişey geçti.
(Bu tarz bir hastalık değil ama eşime pat diye doktor kanser demişti)
Nitekim eşim sapa sağlam hamd olsun.
Sevgili konu sahibesiBirmeleks sen buradaki patavatsız insanların sözüne itimat etme.
Doktor ne diyorsa o dur ve tek doktor ile yetinmeyin derim.
geçmiş olsun.Lütfen korkmayın.Öncelikle kendi sağlığınız sonra bebeğiniz için sakin olun.Birçok kan değeri basit enfeksiyonlarda da değişebiliyor.İnternette araştırmak hiç doğru değil sivilce çıksa ona bile kötü bir hastalığa sebep yazıyor(bunu tecrübe ettim.çok şükür yazılanlar gibi olmadı.)Ayrıca rabbim yaşatmasın ama ola ki bir rahatsızlığınız bile olsa ilacı tedavisi vardır.Rabbim şifa versin.Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Boğaz tahriş olduğunda da kanlı balgam gelebiliyor.Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Konu sahibesi sakin! Eskiden insanlar veremde ölüyordu ama dediğim gibi "eskiden"...Tesekkur ederim kan testlerimden filmine hepsi supheli daha 25 yasimdayim oysaki dr.Hemen verem diyemeyiz bi arastirilsin diyo ölücem!
Allah şifalar versin cnm inşallah kötü bisey yokturArkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Kendisiyle bir başka konuda yine böyle patavatsız yorumu yüzünden atışıp kibledim, beni başka konulara da etiketlemiş tutsak beni takip ediyor diyeBukadar patavatsiz yorum görmedim doktormusun neye göre teşhis koyup kadının moralini bozuyorsun anlamıyorsan geçmiş olsun de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?