Ölüyor muyum?

yangını körükleyen sizsiniz gerginlikten beslenen sizsiniz garip değil mi nasıl psikolojidir bilinmez

Hangi mesajımda gerginlik yaratmışım? Size bir kere yazdım bu ikinci ve son..

Nerede susacağını bilmek de bir insanlık vazifesidir. Bu yaşınıza kadar öğrenememiş olabilirsiniz ama çok geç değil inanın..

önce aftla başlar, vücudun çeşitli yerlerinde yaralar çıkar.
önce dış organlara zarar verir ör: göz.
iç organlara bulaşana kadar milyon belirti verir yani.
her zaman yaralar çıkmıyor göz ve akciğer aynı anda gelişebiliyor ya da çogu belirti ihmal edilebiliyor maalesef

her zaman yaralar çıkmıyor göz ve akciğer aynı anda gelişebiliyor ya da çogu belirti ihmal edilebiliyor maalesef
mutlaka.
bu durumlar istisnaidir.

çok etkilendim çokkk

Valla o mesaja yazacak cevap bulamamıştım
Yani herkes kendi kafası, kendi çapı kadar yorum yapıyor. Yabancıyla evli olmaktan sen de bakire değildin o yüzden gittin evlendin demek için bayağı sapkın bir zihniyette olmak gerek. İnsan ordan o çıkarıma gelir şaştım kaldım

ben behçet deyince behçet mi oluyor sanalda kadını şuracıkta öldürdüm gidin yazdığım mesajlara bakın
Niyetiniz iyi mi kötü mü bilmem ama üslubunuz aşırı derecede cahilce. Yeni doğum yapan ve kendi sağlığından sırf küçük bir bebeği var diye endişe eden bir insana umut verici şeyler söylenir. Fikriniz farklı dahi olsa bunu kendinize saklayın. Bu hanımefendinin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var, behçet olabilir akciğere tutunum olmuş olabilir vs.. çok saçma konuşuyorsunuz. Bunları söyleyince başınız göğe mi erdi ? Şu an sizin olumsuz ifadeleriniz sebebiyle evinde belki de gözyaşı döküyor vicdanınız kaldırıyor mu ??

behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa

Ablacığım salladıkça sallamışsın
Behçet bağışıklık sistemi hastalığı akciğeri ya da başka organları tutmaz
Doktor değilsin bir tıp bilgin yok ama fikrin olmayan konularda amma yorum yapıyorsun

Cevap bile vermeyin şuna ya, yok sayın. Debelensin kendi kendine.

Kişi kendinden bilir işi cherrycim fikri neyse zikri de o işte böylelerinin

+1

göğüs hastalıklarına gidin öncelikle.
romatolojiye gitmeniz gerekiyor olabilir.
behçet, ankilozan spondilit vb hastalıklar akciğer tutulumu yapabilir bunun için romatolojiye de gitmek gerekebilir.

ama, bazen basit bir bronşitte de kanlı balgam olur.
hemen kötü düşünmeyin.
eğitim araştırma hastanesinde ihtisas yapan doktorlar genellikle emin olamayıp bir hocama sorayım diyorlar zaten.

asıl gerizekalı olan sensiz cahil hadi desene konu sahibine geri zekalı hiç verem öldürür mü hangi zamanda yaşıyoruz diye hadi deyin ancak bozgunculuk yaparsınız

Ben burada tek bi akıl yoksunu görüyorum ! Konu sahibinin bi bebeği var ve kendinden çok onu düşünüyor. Bu durumda sağlıklı düşünemez

guzelim keske biraz araştırıp yazsaydın beee

Sadece hemogram mı baktılar başka Testler yapılmadı mı ınr crp falan gibi acile mi gitmiştiniz göğüs hastalıklarına gittiniz mi daha detaylı tetkik yapılırdı

guzelim keske biraz araştırıp yazsaydın beee

Eh onu diyorum iste
Bir tibbi bilginiz yok oteden beriden duyduklarinizla internetten bulduklarinizla yorum yapmissiniz. Ona arastirma denmiyor,

Konu sahibesine de yazdim zaten burda internete sorarak olmaz her kafadan bir ses cikar. Adam gibi bir universite hastanesine gidin, burdan size yardimci olunacak bir durum yok.

Konu sahibi hala birşey yazmamış tanı kondu mu acaba
Aysenaz93 siz belki fikir verebilirsiniz. Bir hemogram paylaşmış ve çok korkuyor konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…