- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Yok canım patavatsızlık da değil düz gerizekalılık.Yalakalik ne alaka şimdi? Senin ki açıksözlü olmak değil yalnız, patavatsızlık dan dun konuşmak.
yangını körükleyen sizsiniz gerginlikten beslenen sizsiniz garip değil mi nasıl psikolojidir bilinmez
her zaman yaralar çıkmıyor göz ve akciğer aynı anda gelişebiliyor ya da çogu belirti ihmal edilebiliyor maalesefönce aftla başlar, vücudun çeşitli yerlerinde yaralar çıkar.
önce dış organlara zarar verir ör: göz.
iç organlara bulaşana kadar milyon belirti verir yani.
mutlaka.her zaman yaralar çıkmıyor göz ve akciğer aynı anda gelişebiliyor ya da çogu belirti ihmal edilebiliyor maalesef
konu konu dolaşıp hakaret edeyim çıkayım diyorsun galibaYok canım patavatsızlık da değil düz gerizekalılık.
çok etkilendim çokkkHangi mesajımda gerginlik yaratmışım? Size bir kere yazdım bu ikinci ve son..
Nerede susacağını bilmek de bir insanlık vazifesidir. Bu yaşınıza kadar öğrenememiş olabilirsiniz ama çok geç değil inanın..
ya bu yukarıdaki ruh hastasını hatırlıyorum. geçen günlerde de yabancı biriyle evlenmiş bir üyeye senin yaşın geçmiş. zaten bakire de değilsindir. yabancılar bu konuya takmazlar diye o adamla evlenmişsindir diye über aptalca bi yorum yazmıştı. o zaman bir başka üye verdi ağzının payını. ama buradaki durum çok daha farklı. farz edelim bu konuya behçet hastası biri denk geldi. akciğer tuttuysa kesin ölürsün gibi bi şeyi okusa bunun vebalini nasıl ödeyeceksin merak ediyorum. senin bu siteden süresiz banlanman lazım bence. aşırı cahilsin ve her cahil gibi cahilliğini asla kabul etmiyorsun.
Niyetiniz iyi mi kötü mü bilmem ama üslubunuz aşırı derecede cahilce. Yeni doğum yapan ve kendi sağlığından sırf küçük bir bebeği var diye endişe eden bir insana umut verici şeyler söylenir. Fikriniz farklı dahi olsa bunu kendinize saklayın. Bu hanımefendinin güzel şeyler duymaya ihtiyacı var, behçet olabilir akciğere tutunum olmuş olabilir vs.. çok saçma konuşuyorsunuz. Bunları söyleyince başınız göğe mi erdi ? Şu an sizin olumsuz ifadeleriniz sebebiyle evinde belki de gözyaşı döküyor vicdanınız kaldırıyor mu ??ben behçet deyince behçet mi oluyor sanalda kadını şuracıkta öldürdüm gidin yazdığım mesajlara bakın
behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
Cevap bile vermeyin şuna ya, yok sayın. Debelensin kendi kendine.ya bu yukarıdaki ruh hastasını hatırlıyorum. geçen günlerde de yabancı biriyle evlenmiş bir üyeye senin yaşın geçmiş. zaten bakire de değilsindir. yabancılar bu konuya takmazlar diye o adamla evlenmişsindir diye über aptalca bi yorum yazmıştı. o zaman bir başka üye verdi ağzının payını. ama buradaki durum çok daha farklı. farz edelim bu konuya behçet hastası biri denk geldi. akciğer tuttuysa kesin ölürsün gibi bi şeyi okusa bunun vebalini nasıl ödeyeceksin merak ediyorum. senin bu siteden süresiz banlanman lazım bence. aşırı cahilsin ve her cahil gibi cahilliğini asla kabul etmiyorsun.
Kişi kendinden bilir işi cherrycimValla o mesaja yazacak cevap bulamamıştım
Yani herkes kendi kafası, kendi çapı kadar yorum yapıyor. Yabancıyla evli olmaktan sen de bakire değildin o yüzden gittin evlendin demek için bayağı sapkın bir zihniyette olmak gerek. İnsan ordan o çıkarıma gelir şaştım kaldım
+1Birmeleks inşallah verem veya başka ciddi bir şey değildir. Ama bebeğine 2 aylıkken BCG aşısı yaptırdıysan korkma. Kontrol ederler sadece..
Bebeklere aşı yaptırmamayı savunan çok bilmiş grup da görsün aşının önemini bu konu ile buraya not düşelim de..
asıl gerizekalı olan sensiz cahil hadi desene konu sahibine geri zekalı hiç verem öldürür mü hangi zamanda yaşıyoruz diye hadi deyin ancak bozgunculuk yaparsınız
guzelim keske biraz araştırıp yazsaydın beeeAblacığım salladıkça sallamışsın
Behçet bağışıklık sistemi hastalığı akciğeri ya da başka organları tutmaz
Doktor değilsin bir tıp bilgin yok ama fikrin olmayan konularda amma yorum yapıyorsun
Ablacığım salladıkça sallamışsın
Behçet bağışıklık sistemi hastalığı akciğeri ya da başka organları tutmaz
Doktor değilsin bir tıp bilgin yok ama fikrin olmayan konularda amma yorum yapıyorsun
guzelim keske biraz araştırıp yazsaydın beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?