ben baş ağrım için baktığımda beyin kanaması diyor.Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
Ailemizin dr u diyorsunKonu sahibi hala birşey yazmamış tanı kondu mu acaba
@Aysenaz93 siz belki fikir verebilirsiniz. Bir hemogram paylaşmış ve çok korkuyor konu sahibi
yoo kardeşim gögüs hastalıkları uzmanı ve behcet en fazla bahsettiği hastalık hatta belkş ondan ilk aklıma onun gelmesiEh onu diyorum iste
Bir tibbi bilginiz yok oteden beriden duyduklarinizla internetten bulduklarinizla yorum yapmissiniz. Ona arastirma denmiyor,
Konu sahibesine de yazdim zaten burda internete sorarak olmaz her kafadan bir ses cikar. Adam gibi bir universite hastanesine gidin, burdan size yardimci olunacak bir durum yok.
Bazı yorumları okuyunca dehşete kapıldım. Üslup sürünüyor.Ailemizin dr u diyorsun
Konu sahibi naptın acaba dra gittin sanırım burayada yaz burda yazanlarıda ciddiye alma
Bakın bazı şeyleri bilmemiz onu dilediğimiz gibi yazıp aktarabileceğimiz anlamına gelmez.yoo kardeşim gögüs hastalıkları uzmanı ve behcet en fazla bahsettiği hastalık hatta belkş ondan ilk aklıma onun gelmesi
Hakaret değil durum tespitikonu konu dolaşıp hakaret edeyim çıkayım diyorsun galiba
akciğere tutunan behçet öldürür kanlı balgam noktasına kadar gelmiş ise gidin sorun okuyun senin kimi sevip sevmediğinin konuyla pek bir ilgisi yok ayy hiç sevmezmiş ayy sev diye ölüyoruz senin gibi tipleri ben adam yerine bile koymam buraya verem oldum ölecek miyim diye konu açan birine ne yazacaktım zeka yoksunu
yoo kardeşim gögüs hastalıkları uzmanı ve behcet en fazla bahsettiği hastalık hatta belkş ondan ilk aklıma onun gelmesi
Lütfen böyle düşünmeyin 40 yaşında çok zayıf bir tanıdığım oldu verem bir ay hastanede yattı ama onun bünyesi çok zayıftı ve ilaçları çıkarıyordu sürekli neredeyse 10 yıl oldu sapasağlam lütfen canınızı sıkmayın bu kadar hastalık verende belli alandaAdi bile kotu yani telefnla faln konustu bi dr aradi offf
Konu sahibi, bakın arkadaş çok güzel açıklamış. Ben yazacaktım ama en son yoruma geleyim dedim, göz attım Ve yeterli şekilde bilgi verilmiş. Konu sahibi adına teşekkür ederim :) geçmiş olsun dileklerimle..Öncelikle gecmis olsun diliyorum.
Hemograminiz normal sayilabilecek degerlerde, korkulacak bir sey yok. Enfeksiyonunuz var.
Kanli balgamin bircok sebebi olabilir, burdan tanı koymak yanlis olur.
Doktor size verem olabilir demis galiba, o konu hakkinda yorum yapayim. Verem korkulacak bir hastalik degil artık. Tedavisi olan bir hastalik. Uzun sureli bir tedavi gerekiyor, 6-9 ay kadar. Ilaclarinizi düzgün kullanip beslenmenize dikkat ederseniz hicbir sorun yasamazsiniz. Sizinle ayni evde yasayanlara test yapilir, bulastiysa onlar da ilac kullanir ve onlar da bir sorun yasamazlar. Zaten ilac kullanmaya basladiktan 2 hafta sonra bulaştırıcıligi da kayboluyor, o yuzden normal hayatiniza devam edeceksiniz.
Gecmis olsun, onemsiz bir sey cikar umarim.
Geçmiş olsun bence doktor yetkin değil, değerlendirememiş. Sağa sola göndermiş, net birşey de söylemek istememiş. Bebeğini sorma nedeni de, herhalde başından savacaktı bebeği duyunca ihmal etmemeye karar verdi. Başka bir doktora gösterin zor değil, sağlık ocağına da sorabilirsiniz aslında onlar sürekli kan tahlili yorumluyorlar, daha tecrübeli olabilirler.Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
Bir de şunu ekleyim, verem için sadece kan tahliliyle teşhis koyabileceklerini sanmıyorum, akciğer filmi istediler mi? Onun sonucu nasıl?Geçmiş olsun bence doktor yetkin değil, değerlendirememiş. Sağa sola göndermiş, net birşey de söylemek istememiş. Bebeğini sorma nedeni de, herhalde başından savacaktı bebeği duyunca ihmal etmemeye karar verdi. Başka bir doktora gösterin zor değil, sağlık ocağına da sorabilirsiniz aslında onlar sürekli kan tahlili yorumluyorlar, daha tecrübeli olabilirler.
ağlıyormuş gibi yapmayı bilmiyorum dedim bu ironi olabilir size görearnir "ben ironi yaptım,siz anlamadınız hıh" diyorsun yani?
Allah peygamber aşkına sen bir daha ironi yapma.
neyi saçlamamışım neyi yazamamışım kendine bir bak otur topla ve benim mesajları sonra senin yazdıgın tek mesaja bak.Daha "akciğer" yazmayı öğrenememişsiniz ama gelip burda hastalıkları hakkında ahkam kesmişsiniz.
Empati, ince düşünce, had bilmek bunlar güzel şeyler. Saçmalamadığınız zamanlarda bir araştırın derimarnir
Konu sahibi; çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?