Ölüyor muyum?

Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
ben baş ağrım için baktığımda beyin kanaması diyor.
o yüzden nete güvenme, ciddiye alma.

yoo kardeşim gögüs hastalıkları uzmanı ve behcet en fazla bahsettiği hastalık hatta belkş ondan ilk aklıma onun gelmesi

Bu tahlil tek başına bişey ifade etmez enfeksiyonunuz var daha ayrıntılı tahliller yapılması gerekir buna acil çözüm bulamaz kanlı balgam çıkarıyorsanız göğüs hastalıklarından randevu alın çok geçmiş olsun

Verem artık eskisi gibi korkulacak bir hastalık değil. Çoğu zaman yatmadan sadece ilaçla tedavi edilebiliyor artı olarak çok iyi bakım istiyor yeme içme hijyen olarak. İlaçlar zaten gözetim altında alınıyor. Herşeye harfiyen uyulduğu takdirde de atlatılabiliyor. İnşallah birşeyiniz yoktur var ise de en önemli faktör moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

yoo kardeşim gögüs hastalıkları uzmanı ve behcet en fazla bahsettiği hastalık hatta belkş ondan ilk aklıma onun gelmesi
Bakın bazı şeyleri bilmemiz onu dilediğimiz gibi yazıp aktarabileceğimiz anlamına gelmez.
%99 gerçek olsa bile.
Biraz empati. Burayı okuyan milyonlarca insan var.

Mune üyenin başka bir mesajıni kibledim ama bu nedir Allah aşkına?

Senin konu sahibine bir kinin falan mi var? Illa taktin yok behçet yok öldürücü, kadını illa öldüreceksin. Kardeşinin uzman olması senin de uzman olduğunu mu gösteriyor. Behçet hastalığından kurtulan örneklerde verildi hala yok öldürücü yok ciğerlere iner yok belirti vermez. Öldürmeden bırakmayacaksın zaar...

Öncelikle gecmis olsun diliyorum.
Hemograminiz normal sayilabilecek degerlerde, korkulacak bir sey yok. Enfeksiyonunuz var.
Kanli balgamin bircok sebebi olabilir, burdan tanı koymak yanlis olur.
Doktor size verem olabilir demis galiba, o konu hakkinda yorum yapayim. Verem korkulacak bir hastalik degil artık. Tedavisi olan bir hastalik. Uzun sureli bir tedavi gerekiyor, 6-9 ay kadar. Ilaclarinizi düzgün kullanip beslenmenize dikkat ederseniz hicbir sorun yasamazsiniz. Sizinle ayni evde yasayanlara test yapilir, bulastiysa onlar da ilac kullanir ve onlar da bir sorun yasamazlar. Zaten ilac kullanmaya basladiktan 2 hafta sonra bulaştırıcıligi da kayboluyor, o yuzden normal hayatiniza devam edeceksiniz.
Gecmis olsun, onemsiz bir sey cikar umarim.

Adi bile kotu yani telefnla faln konustu bi dr aradi offf
Lütfen böyle düşünmeyin 40 yaşında çok zayıf bir tanıdığım oldu verem bir ay hastanede yattı ama onun bünyesi çok zayıftı ve ilaçları çıkarıyordu sürekli neredeyse 10 yıl oldu sapasağlam lütfen canınızı sıkmayın bu kadar hastalık verende belli alanda

Konu sahibi, bakın arkadaş çok güzel açıklamış. Ben yazacaktım ama en son yoruma geleyim dedim, göz attım Ve yeterli şekilde bilgi verilmiş. Konu sahibi adına teşekkür ederim :) geçmiş olsun dileklerimle..

Geçmiş olsun bence doktor yetkin değil, değerlendirememiş. Sağa sola göndermiş, net birşey de söylemek istememiş. Bebeğini sorma nedeni de, herhalde başından savacaktı bebeği duyunca ihmal etmemeye karar verdi. Başka bir doktora gösterin zor değil, sağlık ocağına da sorabilirsiniz aslında onlar sürekli kan tahlili yorumluyorlar, daha tecrübeli olabilirler.

Bir de şunu ekleyim, verem için sadece kan tahliliyle teşhis koyabileceklerini sanmıyorum, akciğer filmi istediler mi? Onun sonucu nasıl?

neyi saçlamamışım neyi yazamamışım kendine bir bak otur topla ve benim mesajları sonra senin yazdıgın tek mesaja bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…