Öluyorum Ben.

Güzel kardeşim daha küçüksün belli ki.. Allah daha büyük acılar yaşatmasın sana inşallah , daha ne sevgililer gelir ne sevgililer giderr.. Çok kötü insanlar var bu hayatta, dua et en azından dürüstmüş kandırılmamışsın, aldatılmamışsın,şiddet görmemişsin, kullanılmamışsın.. Küçük bi duygusal hikaye yaşamışsın, emin ol ki geçicek.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.. Yalnız biraz güçlü olmaya bak herşeye bu kadar duygusal yaklaşma sana benden bi abla tavsiyesi

Evet abla bencok safim ona asik oldum onu da saf sandim kendim gibi ama degilmis
Çocuk senden ayrılmak istemiş, dürüstçe söylemiş ayrılmış. İstemeye istemeye devam mı etseydi. Sen onu beğenmesen, ayrılsan o seni böyle arayıp dursa rahatsız olmaz mısın. Lütfen kendine de karşındaki insana da saygılı ol. Aşkından ölmezsin merak etme.

Ne kadar israf bu sonradan değmediğini anladığında geçirdiğin bu zamana bile yanacaksın ama en güzel zamanlarını sorumsuzca harcıyorsun bide sınıfta kaldın ha değdi mi kimse eğitiminden önemli değildir akıllan bundan ders al cnm

Zorla güzellik olmaz bana saplantı gibi geldi aşkından ölsen bile azıcık gururlu olucaksın Erkekler zeki bayanlardan hoşlanır saplantılı güçsüz bayanları sevmez Güçlü ol kimsenin peşinden koşma bırak onlar koşsun koşmuyorsada peşinde yol ver. İnan kaybedecek hiç bir şeyin yok. En kötü yalnız mutlu olmanın çaresini ararsın böyle durumlar yaşıyacagına.

5 sene sonra bu konunu oku
Güleceksin kendine
Ama ağzınla değil

Abla benim ilk sevgilimdi cok sevdim hayatimin merdkezine aldim varsa goksa o oldu zaten 2 yildir panik atakve anksiyete hastasiyim ilac kullaniyorum dun bana dedigi o igrenc seylerden sonra inme indi ustume yasayan olu gibiyim artik nefes almanin ne anlami var ki guclu durmak istiyorum ama duramiyorum guclu olmanin da bi anlami yok gjbi geliyor

İlk sevgilimdi evet saplantyi oldubednde sanki baska kimseyi sevemem gibi zaten guzelbi kizda degilim kimse teklif vermedi bana .ilk defa bi erkrkten ilgi gordum cokm baglandim gururumu yok saydim defalarca yazdim ama dun sevgilim var daha mesaj atma bern onu serviyorum mutluyum dedijtrn sonra inme indi ustume

Askindan oledn insan yok mu? Bu zoruma gidfiyor onu coj sevdim baglandim ve dun soyledikleri kendimi kullanilmis hissediyorum cok buyuk acilar cektim dun duyduklarimdan sonra inme indi ustume yogun bakimdaki hastayim sanki

hayatında illa biri olmak zorunda değil mutlu olmana bak. Kendini geliştir yetiştir. Güzellikle ilgisi yok ne çirkinler ne seviliyor şans birazcık Teklif etmesin kimse sen güçlü ol güzel giyin gez mutlu oldugun hobilerine yoğunlaş bir havan olsun toplumda. Hiç bir şeyin garantisi yok önce kendi ayaklarının üstünde dur işini al okulunu bitir karşına o zaman daha iyi biri çıkar çıkmasada gez toz istediğini yap.

Askindan oledn insan yok mu? Bu zoruma gidfiyor onu coj sevdim baglandim ve dun soyledikleri kendimi kullanilmis hissediyorum cok buyuk acilar cektim dun duyduklarimdan sonra inme indi ustume yogun bakimdaki hastayim sanki
Aşkından ölen insan yok. Aşk sandığı saplantı ruhsal rahatsızlıklar yüzünden depresyona girip ölen insanlar var ama. Adam size kötü birşey yapmamış siz kendinize kötülük ediyorsunuz.

Daha çok sevgilin olucak terkedeceksin terkedileceksin bunlar hayatın bi parçası.. Acını çekerken bile bi gün geçiceğini bilerek çekiceksin.. Üzerinden zaman geçince bile kendine nelere üzülmüşüm diye gülecek,kızacaksın.. Yaşamın anlamı seni sevmeyen bi adam mı bi düşün bunu.. Yaşamın anlamı sana değer veren insanlar, ailen,eşin dostun,belki evcil hayvanın, deniz,güneş,hala soluyabildiğin temiz hava,belki de yarın karşına çıkacak karşılıklı bi aşk.. Bu söylediklerimi bi düşün, biraz çık hava al, iyi bi kız arkadaşınla buluş deikodu yap, mutfağa gidip annenle kendine bi türk kahvesi yap.. Kısacası aklından bu saçma düşünceleri bi an önce at

Aşkından ölen insan yok. Aşk sandığı saplantı ruhsal rahatsızlıklar yüzünden depresyona girip ölen insanlar var ama. Adam size kötü birşey yapmamış siz kendinize kötülük ediyorsunuz.
Sudan sebeple beni terk etti daha jotu bissy yapmadimi?canim cok yaniyor zaten hastayim dediginiz gibi ask sandigim saplanti yuzxunden olmek oluyormus haksiz drghilimn olucegimi hissetmerkte

Sudan sebeple beni terk etti daha jotu bissy yapmadimi?canim cok yaniyor zaten hastayim dediginiz gibi ask sandigim saplanti yuzxunden olmek oluyormus haksiz drghilimn olucegimi hissetmerkte
Yahu tedavi olmazsan kızamıktan da ölebilirsin aşk acısından ölücem diye kendini doldurur mu insan. Gencecik kadınsın üniversitede okuyorsun bi silkelen dışarı çık yürü sinemaya git kafanı dağıt. Bu adamla mo doğdun büyüdün sanki de bu adam gidince öleceksin. Ayrıca insanlar 20 yıl evli kalıyor çocukları oluyor da gene ayrılıyor gene terkediyor bu kötülük değil.

Ayrılalı 7 ay olmuş sevgilim var deyince neden bu kadar etkilendiniz. Elbette sevgilisi olacak. Sizin de olur inşallah bu saplantılı durumdan kurturulursunuz.

Çok güzelde unutuluyor valla cnm sen kendin unutmayı istemiyorsun yoksa bunun için çabalar sonundada unuturdun okuluna odaklan başka hobiler edin bunlarıda yaparken kafa dengi birini de buldun mu tamamdır
Ama önce kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…