- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi yanlizinsann
-
Güzel kardeşim daha küçüksün belli ki.. Allah daha büyük acılar yaşatmasın sana inşallah , daha ne sevgililer gelir ne sevgililer giderr.. Çok kötü insanlar var bu hayatta, dua et en azından dürüstmüş kandırılmamışsın, aldatılmamışsın,şiddet görmemişsin, kullanılmamışsın.. Küçük bi duygusal hikaye yaşamışsın, emin ol ki geçicek.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.. Yalnız biraz güçlü olmaya bak herşeye bu kadar duygusal yaklaşma sana benden bi abla tavsiyesiHerkese merhaba su an kalp agrimdan oluyorum 7 ay once sevgilim beni sudan sebrple terk etti cok sevmistim onu cok baglanmistim hala deliler gibi seviyorum.Bu yil uniye yerlesmistim o istiyor diye saatlerce konusur calismazdim sinifta kaldim hayatim oydu varsa yoksa o .Gecen sene wp grubunda tanistik bir kez sehrime geldi gormeden once sevgiliydik gordukten sonra 10 gun sonra felan terk etti sudan sebeple .bence begenmedi.tabi ben surekli mesaj atiyorum buna ozledim diye hic orali olmuyor.en son 2 ay once atmistim dun yine attim ve bugun ogrendigim sey karsidinda yikildim sevgilim var cok mutluyuz allah bozmasin dedi.bana mesaj atmazsan sevinirim atarsan engellicem dedi cok cok kotu oldum su an oluyorum canim yaniyor.ona seni allaha havale ediyorum dedim ne yaparsan yap dedi ve sevgilim var buna uygun davran dedi canim yaniyor.bana ilk sevgilimsin demisti saf ve iyi biri olduguna inanmistim ama degilmis
Çocuk senden ayrılmak istemiş, dürüstçe söylemiş ayrılmış. İstemeye istemeye devam mı etseydi. Sen onu beğenmesen, ayrılsan o seni böyle arayıp dursa rahatsız olmaz mısın. Lütfen kendine de karşındaki insana da saygılı ol. Aşkından ölmezsin merak etme.Evet abla bencok safim ona asik oldum onu da saf sandim kendim gibi ama degilmis
Abla benim ilk sevgilimdi cok sevdim hayatimin merdkezine aldim varsa goksa o oldu zaten 2 yildir panik atakve anksiyete hastasiyim ilac kullaniyorum dun bana dedigi o igrenc seylerden sonra inme indi ustume yasayan olu gibiyim artik nefes almanin ne anlami var ki guclu durmak istiyorum ama duramiyorum guclu olmanin da bi anlami yok gjbi geliyorGüzel kardeşim daha küçüksün belli ki.. Allah daha büyük acılar yaşatmasın sana inşallah , daha ne sevgililer gelir ne sevgililer giderr.. Çok kötü insanlar var bu hayatta, dua et en azından dürüstmüş kandırılmamışsın, aldatılmamışsın,şiddet görmemişsin, kullanılmamışsın.. Küçük bi duygusal hikaye yaşamışsın, emin ol ki geçicek.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.. Yalnız biraz güçlü olmaya bak herşeye bu kadar duygusal yaklaşma sana benden bi abla tavsiyesi
İlk sevgilimdi evet saplantyi oldubednde sanki baska kimseyi sevemem gibi zaten guzelbi kizda degilim kimse teklif vermedi bana .ilk defa bi erkrkten ilgi gordum cokm baglandim gururumu yok saydim defalarca yazdim ama dun sevgilim var daha mesaj atma bern onu serviyorum mutluyum dedijtrn sonra inme indi ustumeZorla güzellik olmaz bana saplantı gibi geldi aşkından ölsen bile azıcık gururlu olucaksın Erkekler zeki bayanlardan hoşlanır saplantılı güçsüz bayanları sevmez Güçlü ol kimsenin peşinden koşma bırak onlar koşsun koşmuyorsada peşinde yol ver. İnan kaybedecek hiç bir şeyin yok. En kötü yalnız mutlu olmanın çaresini ararsın böyle durumlar yaşıyacagına.
Askindan oledn insan yok mu? Bu zoruma gidfiyor onu coj sevdim baglandim ve dun soyledikleri kendimi kullanilmis hissediyorum cok buyuk acilar cektim dun duyduklarimdan sonra inme indi ustume yogun bakimdaki hastayim sankiÇocuk senden ayrılmak istemiş, dürüstçe söylemiş ayrılmış. İstemeye istemeye devam mı etseydi. Sen onu beğenmesen, ayrılsan o seni böyle arayıp dursa rahatsız olmaz mısın. Lütfen kendine de karşındaki insana da saygılı ol. Aşkından ölmezsin merak etme.
hayatında illa biri olmak zorunda değil mutlu olmana bak. Kendini geliştir yetiştir. Güzellikle ilgisi yok ne çirkinler ne seviliyor şans birazcık Teklif etmesin kimse sen güçlü ol güzel giyin gez mutlu oldugun hobilerine yoğunlaş bir havan olsun toplumda. Hiç bir şeyin garantisi yok önce kendi ayaklarının üstünde dur işini al okulunu bitir karşına o zaman daha iyi biri çıkar çıkmasada gez toz istediğini yap.İlk sevgilimdi evet saplantyi oldubednde sanki baska kimseyi sevemem gibi zaten guzelbi kizda degilim kimse teklif vermedi bana .ilk defa bi erkrkten ilgi gordum cokm baglandim gururumu yok saydim defalarca yazdim ama dun sevgilim var daha mesaj atma bern onu serviyorum mutluyum dedijtrn sonra inme indi ustume
Aşkından ölen insan yok. Aşk sandığı saplantı ruhsal rahatsızlıklar yüzünden depresyona girip ölen insanlar var ama. Adam size kötü birşey yapmamış siz kendinize kötülük ediyorsunuz.Askindan oledn insan yok mu? Bu zoruma gidfiyor onu coj sevdim baglandim ve dun soyledikleri kendimi kullanilmis hissediyorum cok buyuk acilar cektim dun duyduklarimdan sonra inme indi ustume yogun bakimdaki hastayim sanki
Daha çok sevgilin olucak terkedeceksin terkedileceksin bunlar hayatın bi parçası.. Acını çekerken bile bi gün geçiceğini bilerek çekiceksin.. Üzerinden zaman geçince bile kendine nelere üzülmüşüm diye gülecek,kızacaksın.. Yaşamın anlamı seni sevmeyen bi adam mı bi düşün bunu.. Yaşamın anlamı sana değer veren insanlar, ailen,eşin dostun,belki evcil hayvanın, deniz,güneş,hala soluyabildiğin temiz hava,belki de yarın karşına çıkacak karşılıklı bi aşk.. Bu söylediklerimi bi düşün, biraz çık hava al, iyi bi kız arkadaşınla buluş deikodu yap, mutfağa gidip annenle kendine bi türk kahvesi yap.. Kısacası aklından bu saçma düşünceleri bi an önce atAbla benim ilk sevgilimdi cok sevdim hayatimin merdkezine aldim varsa goksa o oldu zaten 2 yildir panik atakve anksiyete hastasiyim ilac kullaniyorum dun bana dedigi o igrenc seylerden sonra inme indi ustume yasayan olu gibiyim artik nefes almanin ne anlami var ki guclu durmak istiyorum ama duramiyorum guclu olmanin da bi anlami yok gjbi geliyor
Sudan sebeple beni terk etti daha jotu bissy yapmadimi?canim cok yaniyor zaten hastayim dediginiz gibi ask sandigim saplanti yuzxunden olmek oluyormus haksiz drghilimn olucegimi hissetmerkteAşkından ölen insan yok. Aşk sandığı saplantı ruhsal rahatsızlıklar yüzünden depresyona girip ölen insanlar var ama. Adam size kötü birşey yapmamış siz kendinize kötülük ediyorsunuz.
Yahu tedavi olmazsan kızamıktan da ölebilirsin aşk acısından ölücem diye kendini doldurur mu insan. Gencecik kadınsın üniversitede okuyorsun bi silkelen dışarı çık yürü sinemaya git kafanı dağıt. Bu adamla mo doğdun büyüdün sanki de bu adam gidince öleceksin. Ayrıca insanlar 20 yıl evli kalıyor çocukları oluyor da gene ayrılıyor gene terkediyor bu kötülük değil.Sudan sebeple beni terk etti daha jotu bissy yapmadimi?canim cok yaniyor zaten hastayim dediginiz gibi ask sandigim saplanti yuzxunden olmek oluyormus haksiz drghilimn olucegimi hissetmerkte
bence kurtulduğunu sukret senin sevgini hakeden biri olacak muhakkakYemin ediyorum ki okluyorum du an bu aci hic gecmeyecrk gibi geliyor.dayanamiyorum ben balik burcuyum ve cok duygusalim ona cok baglanmistim ve hergun telefonda saatlercr konusurduk
Hanım ablaKendine gel evlat insanlar eşlerini çocuklarını kaybediyor..
Nedir bu ölüyorum bitiyorum durumları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?