arkadaşa katılıyorum, bencede bahsettiği çaylardan yapıp içebilirsiniz...halam da anksiyete var ordan biliyorum melisanın sakinleştirdiğini söylemişti..adaçayı birde...
ha bu arada dideral kullanmanızı tavsiye etmem göz açtırmayacak derecede uyku yapıyor..saf saf bırakıyor insanı resmen uyuşmuş gibi etki ediyor...
oldukça içtenim, merak etmeyin.Birde tüm içtenliğinizle dua etmeyi deneyin derim..
kesinlikle bir psikiyatriste git. çünkü bu tk başına aşılabilecek bir sorun değil. doktor bana losiram diye bir ilaç vermişti.
kesinlikle bu gibi ilaçları kendi başına alma..
çünkü doktorlar yavaş yavaş başlatıyor yavaş yavaş bıraktırıyorlar.
yarın pisk. a mı gitmeliyim, yoksa 2 hafta sonra sınavlar bitince mi , bilemiyorum..
teş. ediyorum
oldukça içtenim, merak etmeyin.
içten değilsiniz demedim.. :) Çok merak etmiyorum zaten rahat olun
Bence sınava yüklediğin anlamı biraz daha kafanda basitleştirmelisin. Çünkü belli ki bu sınav senin için çok şey ifade ediyo, hatta her öğrenci için bu böyle. Ben de girdim sonuçta sınava ama emin ol, sınav konusunda rahat olanlar çalışma dereceleri ne olursa olsun daha iyi bi sonuç alıyolar sınavdan. "Ucunda ölüm mü var Allah aşkına ya amaaan" diyenlere bi bak, kafa rahat beden rahat giriyolar sınava tıkır tıkır çözüp çıkıyolar :) Çok sinir bozucu ama durum böyle maalesef. Son 1 haftan kaldı, kardeşim de girecek sınava. O da panik bi halde. Ona da söylüyorum, "son günlerini iyi değerlendir, elinden geleni yap ve tevekkül et. Gerisi Allah'a kalmış" diye. Bu arada ben sınava hazırlanırken biberiye çayı içerdim sabahları, yatıştırıcı etkisi vardı benim için. Belki sana da iyi gelebilir. Deneme çözmeyi bırakma ama aynı zamanda da günün belli saatlerini tamamen kendi istediğin bi şeye ayır. Biraz da iyi düşünmeye çalış lütfen. Vücudumuzun verdiği çoğu reaksiyon bizim zihnimizden geçen düşüncelerin sonucu oluyo çünkü. Sloganın "iyi düşün, iyi hisset, iyi yaşa" olsun :)) İnşallah atlatırsın bu zor dönemi ve inşallah korktuğun gibi panik nöbetiyle sınavın berbat olmaz, olmayacak da. Başarılar...
inanın çok rahatlattınız beni :) kardeşiniz çok şanslı olmalı, teşekkür ederim gerçekten :)
Biraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Ben teşekkür ederim. :) Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?