- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Yanlış anlamayın konularınızı çok sıkı takip etmedim ama genel olarak hatırlıyor gibiyim.
Sizinki sevgiden çok saplantı haline gelmiş sanki.Bence uzman desteği almakta fayda var.
Ayrıca bir adam için yaşayamamak ne demek kendinize gelin,ömür dediğimiz şey zaten kısa,değerini bilin her şeyin,öyleleri gelir geçer.
Geçmiyor yemin ederim geçmiyor.
Çok unutmak istedim, kafami dağıtacak şeyler buldum.
Başkasıyla evlenmeyi bile düşündüm. Ama olmuyor geçmiyor zerre geçmiyor. Geçmediği gibi daha da artıyor.
bende konularını bilmiyorum ancak tekrar dönmesi için çaba harcasan. gururu bir kenara bırakıp. sonuçta bu şekilde de mutsuzsun en azından belki çaba sarfederken ona olan sevgin de biter. evli değilse tabikiGeçmiyor yemin ederim geçmiyor.
Çok unutmak istedim, kafami dağıtacak şeyler buldum.
Başkasıyla evlenmeyi bile düşündüm. Ama olmuyor geçmiyor zerre geçmiyor. Geçmediği gibi daha da artıyor.
Bulunduğun yeri değiştirme imkanın yok mu?Bilmiyorum ne yapmalıyım çare ne bilmiyorum
Ama öyle bi yük var ki ustumde atamiyorum her an, her an ya her an orada ki yük artıyor . Unutamiyorum o yuku hafiflemiyor hic
bende konularını bilmiyorum ancak tekrar dönmesi için çaba harcasan. gururu bir kenara bırakıp. sonuçta bu şekilde de mutsuzsun en azından belki çaba sarfederken ona olan sevgin de biter. evli değilse tabiki
Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...
Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...
Bulunduğun yeri değiştirme imkanın yok mu?
İş, eğitim, sevdiğin bir arkadaşının yada akrabanın yanı?
En azından bir kaç ay? Hatta giderken dirayetli ve 0 dan başlama güdüsü ile yapamazmısın?
En azından oturduğunuz evi mahalleyi yada semti değiştirseniz.. Yani bunu dememin sebebi sabitlik eskiye çok yöneltir insanı..Maalesef yok.
Keşke olsa. Bu ara herşey öyle kötü gidiyor ki anlatamam. Belki birkaç ay önce olsa olabilirdi bir nebze ama bu ara öyle bi halde ki hayatım tarif edemem. Battim resmen bataklığa
Böyle bir adamı mı seviyorsunuz gerçekten ?
Yapmayın lütfen bir kerecik olsun dışarıdan biri olarak duruma bakın.Siz böyle bir adama mı layıksınız ?
Anlaşılan o ki sevdiklerinize verdiğiniz değer çok büyük.Ne güzel her insan sizin gibi birileri tarafından sevilmek ister eminim.Lütfen bu özelliğinizin kıymetini bilin ve hak edenleri sevin.Bu adam sizi hak etmiyor sadece bu kadarını söyleyeceğim.
Peki bu adamla evlenirsen butun bu ruh halinin son bulacagini ve onunla cok mutlu olacagina inaniyormusun? Adamin huyunda baska kadinlar varsa bu evlenincede degismez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?