- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Oldukça zaman geçmiş ama aynı mahallede olmanız durumu çok zorlastırıyor oradan ayrılman yeni bir sosyal çevreye sahip olman şart gibiDeğişmez. Adım gibi eminim değişmez. Pişman olan hala gorusmez zaten başkasıyla. Ama nasıl baş edeceğim ben bu dertle bilmiyorum. Ne zaman geçecek ne zaman unutulacak
Yabancı dil kurslarına gittim kuaförlüğe gittim ama onlar değil eksiklik. Hiç bir boşluğu doldurmadilar ..
hazmedemiyorsun, ama unutamıyorsun da. vazgeçemiyorsun. başkasıyla olmayacağını biliyorsun.
tekrar denesen, belki değişmediğini görünce soğursun?
Soğumadim maalesef.
Yapamadim tekrar ayrıldım ama zerre soğumadim
Senide üzmüşler sankio zaman bi replik var ya hani, "yol belli, eğ başını usul usul yürü"
onu yaptı bunu yaptı üzdü incitti yaraladı parçaladı evet
ama böyle de yaralısın paramparçasın
insan ölüme yaklaşınca daha farklı düşünüyor. bu adamdan çocuğuma baba olmaz diyorsun, ama sonra bakıyorsun ki çocuk sahibi olacak kadar uzun yaşayacağımızı kim söylüyor?
onur gurur özsaygı falan. he öyle de ıslak yastıklar da var.
o zaman bi replik var ya hani, "yol belli, eğ başını usul usul yürü"
insan ölüme yaklaşınca daha farklı düşünüyor. bu adamdan çocuğuma baba olmaz diyorsun, ama sonra bakıyorsun ki çocuk sahibi olacak kadar uzun yaşayacağımızı kim söylüyor?
Senide üzmüşler sanki
Sen olsan ne yapardın şu an benim yerimde ?
Gerçekten öyle bi durumdayım ki basım catlayacak artık dusunmekten
pigme pofuduk Annesinin sözüyle sevdiğinden vazgeçen adamdan koca olmazmış zaten
Her şerde bir hayır vardır
Umarım hakettiğin sevgiyi verecek sahiplenecek özgür iradeye sahip bir insanla karşılaşırsın
Bu düşünceden kurtulduğunuz anda özgür kalacaksınızburda ceylinle benziyoruz işte.
ondan koca olmaz, ama bana başkasından koca olmasını da istemiyorum.
o zaman bi replik var ya hani, "yol belli, eğ başını usul usul yürü"
Masumiyet filminden bir replik o, Haluk Bilginer'in müthiş oyunculuğu :) Yalnız o filmde bu repliği söyleyerek aşkının peşinden giden adam filmin ortasında kafasına sıkıp intihar etmişti.
Kader filminin izlemiş miydiniz?
bekir uğurdan vazgeçmeye çalışmış evlenmiş yuva kurmuş da nolmuş? yolu belli. unutamamış ki. vazgeçememiş ki. karısını mahvetmemiş mi? ailesini mahvetmemiş mi?
uğur zagordan vazgeçmeye çalışmış yuva kurmuş da nolmuş? sakat çocukla kalakalmış. kocası hapiste işte.
bilmiyorum ya. başka birinin hayatını mahvetmek çok acımasızca.
ben evlensin demedim. yani vazgeçemiyor sonuç olarak. ne bileyim, adamın düzeleceğine de inanmıyorum, insanlar değişmez bence.
benim söylemeye çalıştığım, böyle uzun süreli ilişkilerden sonraki ayrılık sürecinde, "ben bunu hak etmedim" evresinden "biz aslında mutluyduk lan" evresine ani geçişler olabiliyor.
gerçekten anlatabileceğimi sanmıyorum, kırıldıkça içimizde bi şeyler ölüyor, o adamın bizi artık kırmayacağına aptalca inanıveriyoruz bi süre sonra. o adamın kırmaya devam edeceği tokat gibi çarpsa belki bi dibe vuruş ardından toparlanma gelebilir. uzak kaldıkça iyi güzel anıları daha çok hatırlıyoruz çünkü.
Yok sen evlensin demedin zaten adam diyormuş, ben istersem yarın nikah kıyarız falan yazmıştı konu sahibi. Bence onda resmen saplantı olmuş, onun kurtuluşu o adam değil, bir uzman yardımı önerebiliyorum ben ancak. Zira bişeylerin farkına varayım, tokat gibi yüzüme vursun gerçekler derken Allah korusun öldürür o adam yani. Dayağın sonu iyi değil, dayak meselesinin düzeldiğini ben hiç görmedim. Arkadaşlar gencecik insanlarsınız, yapmayın bunların kendinize, yalvarıyorum yapmayın. Aldatmalar, dayaklar... Ya seni de bir aile büyüttü, sen bir can taşıyorsun, sen bir bireysin başka birinin sana zarar vermesine nasıl izin verirsin? Bi yanım çok istiyor deyip gidip evlenenler, defalarca aldatma ve şiddete maruz kaldığı halde belki düzelir diye çocuk yapan kadınlar.... Bu senaryo bana çok tanıdık geliyor. Yapmayın lütfen. Bunu kendinize yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?