- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
aileyle ilgili analiz atardım şuraya da neyse.
bazen öyle şeyler oluyor ki o dayakçı adamı tek kurtuluş da görebiliyorsun.
ama bunun konumuzla ilgisi yok.
konu sahibinde saplantı olmuş fark ettim, bence o yüzden tekrar denemeli. sonu yine aynı olacak çünkü. uzman paklamıyor, bazen dizlerimizi kanata kanata kendi yolumuzu bulmamız gerekiyor.
evlen demedim ki. bi iki buluşurlar kahve içerler yani ne bileyim uluorta dövecek hali yok. ha bakar ki hala kötü davranıyor hala aldatıyor belki soğur diye dedim.
yorumlarımızı almak için de konu açmış olacağını sanmam, yani adam manyak kurtulduğuna şükret tarzı şeyler okumak iyi gelmiyor aslında. kendimden biliyorum. daha çok kendisini sorgulamaya yöneltmemiz gerekiyor. şöyle olsa ne olur bu olsa sonucu ne olur bunlar konuşulmalı bana göre.
ayrıldığın iyi olmuş diyenlere seviyorum unutamıyorum dedi mesela, adama sövseler savunacak durumda.
ama tekrar dene dendiği zaman da denedim aynı oldu denesem yine aynı olacak diyor.
bunalmış sadece. kendini sorgulayarak cevap bulması gerekiyor.
Sendeki saplantili bir durum!Calismiyorum sosyal hayatım sıfıra yakın.
Aynı şehir olsa keşke aynı mahalledeyiz 10 dklik uzaklıkta..
Söylüyor iste herkes. Yatakta aglayıp durmayı burak bi doktora gıt. Senin beyninin kimyası da değişmiş, bir yuldır aglıyorum dıyırsun. İnsan ölüsüne o kadar aglamaz. Git ve acilen ilac basla, beynın toparlasınBilmiyorum ne yapmalıyım çare ne bilmiyorum
Ama öyle bi yük var ki ustumde atamiyorum her an, her an ya her an orada ki yük artıyor . Unutamiyorum o yuku hafiflemiyor hic
Değişmez evet ama mantığa uymuyor ki hisler.
O kadar çok dedim ki bunları kendime ama yok yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?