Ölüyorum kederden.

Siz yine de öyle söylemeyin bence, bugün döven yarın öldürür. O zaten şu an sağlıklı düşünemiyor, buraya bizim yorumlarımızı almak için konu açmış, aldatılmış, dayak yemiş birine geri dön demeyin, rica ediyorum. Burada bizden etkilenerek yanlış birşey yapabilir, yazık günah. Sonuçları çok kötü olabilir, rica ediyorum. Dayak olmasa ben de tekrar dene ve gör derdim ama dayak bambaşka birşey.
Bu hayatta öyle şeyler var, öyle büyük acılar ve travmalar var ki aşk meşk yanında solda sıfır kalır.

evlen demedim ki. bi iki buluşurlar kahve içerler yani ne bileyim uluorta dövecek hali yok. ha bakar ki hala kötü davranıyor hala aldatıyor belki soğur diye dedim.

yorumlarımızı almak için de konu açmış olacağını sanmam, yani adam manyak kurtulduğuna şükret tarzı şeyler okumak iyi gelmiyor aslında. kendimden biliyorum. daha çok kendisini sorgulamaya yöneltmemiz gerekiyor. şöyle olsa ne olur bu olsa sonucu ne olur bunlar konuşulmalı bana göre.

ayrıldığın iyi olmuş diyenlere seviyorum unutamıyorum dedi mesela, adama sövseler savunacak durumda.

ama tekrar dene dendiği zaman da denedim aynı oldu denesem yine aynı olacak diyor.

bunalmış sadece. kendini sorgulayarak cevap bulması gerekiyor.

Zaten adam ulu orta dövmemiş ki, evine gitmiş orada dövmüş. Evde dövmüş yani, yanlışsam düzeltin lütfen. Konularını okumadıysanız bi okumanızı tavsiye ederim. Ben yine içimden geçenleri söyledim, bunlara rağmen adamı savunuyorsa zaten ona acıyan gözlerle bakmaktan başka bişey düşmez bize.

Bizim kadınlarımız da bi garip arkadaş. Kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin hala daha bu kadar çok olması beni şaşırtmıyor, böyle giderse şaşırtmayacak da. İlk mesajımda da söyledim, Evlenmek/barışmam istersen kendin bilirsin, döver söver, aldatır... İcabında öldürür de.

yok eski konuları bilmiyorum. dayak aldatma var onu anladım da detayını okumadım.

insan ilişkileri çok karışık. bi de başına benzer şeyler gelmişse büyük konuşamıyorsun.

ceylin sorgulayarak kendi çözümünü kendi bulacak, tekrar denerse dayak yemeyeceğine inanıyor mu mesela? veya neden unutamıyor? yani olay sadece ikisinin arasında mı, adam arayıp kendini hatırlatıyor veya ceylin sürekli onu düşünüyor iletişim halindeler o yüzden mi yoksa üçüncü kişiler müdahil mi?

ben öneride bulunmaktan ziyade sorgulamayı daha uygun buluyorum.

Seni açık açık aldatan adamdan ne bekliyorsun ki? Evlenince iyi mi olacak. Senin saplantının farkında evlenince daha büyük ızdırap çekeceksin değer mi?
Bir uzmandan destek al.

Calismiyorum sosyal hayatım sıfıra yakın.
Aynı şehir olsa keşke aynı mahalledeyiz 10 dklik uzaklıkta..
Sendeki saplantili bir durum!
Adam senden ayrilip baskasina gidiyor,suan baskasiyla..seni dövdü ve sen hala o adama aşıksın! Bu sebepler sana yetmiyor mu yahu belani mi ariyorsun kurtulmussun iste birak ne hali varsa gorsun! UZAK DUR , SAKIN YAKININDAN BILE GECME !
Bu adam seni kullanir,atar o zaman hic cikamazsin bu işin içinden..

Egitim duzeyin ne bilmiyorum ama git calis. Inan işin olunca onu dusunmeye vaktin olmayacak.isten gelince de yorgunluktan uyuyakalirsin zaten. Haftasonu arkadaslarinla gorus,cesitli faaliyetlere katil..bne bileyim belediyelerin ucretsiz kurslari oluyor oraya basvur.(yemek,pasta,dikis kursu,elişi,çini_ebru_hat..vsvs)
Inan hem guzel vakit gecirirsin hem kendini gelistirirsin hem de guzel arkadasliklarin olur.
ÇARE: kendine yeni hobiler,arkadasliklar edin,sosyalleş...

Uzmana basvur. Belki caresi vardir.sakinlestirici hap vs verir belki.

Bu boyle olmaz,acilen toparlan. 9ay olmus bak!
ANAN MI BABAN MI KARDEŞİN Mi? NEYINI UNUTAMADIN HALA ! Alttarafi sevgilin..defet gitsin. Önune bak artik. Ugrasma,takip etme bu adami.azicik gururlu ol,arkana bakma!

Bir de nasil kimsen yok? Ailen,dostun yok mu? Nerde ve kimlesin? Uzgun oldugunu gormuyorlar mi sormuyorlar mi? Neyin var diyen yokmu? Nasil bir kuyuya dustun sen..
LUTFEN IRADELI OL VE TOPARLAN ARTIK.
üç kurusluk adam icin heba etme kendini!
9ay az bir sure degil,unut artik şunu..
Allah hepimize akil ,irade vermis. Kullan artik..gec kaliyorsun hayata!

Sen gunun boslugunu dolduramadigin icin o adama bakiyorsun hala. Ama adam coooktaaann gitmis,baskasini bulmus bile. Demek ki o seni sevmemis. Sen niye yas tutuyorsun ki hala deger mi?

Git kahvaltini yap guzelce,disari git gez toz simdi gozunu seveyim,tak kulagina muzigini de..hava al. Denizkiyisi da candir bu arada varsa ihtimalin..

Son düzenleme:
Geçiyor kendine boşuna eziyet ediyorsun. Başkasına âşık da oluyorsun hemde daha fazla daha tutkulu, cocuklukmus diyorsun geçmişte yasananlar.

Tokat ve aldatma olmuştu hatırlıyorum.

Çalışmıyorum sosyal hayatım sıfıra yakın demişsin. Bu şekilde nasıl geçmesini bekliyorsun?

Üstelik hala iletişim halindesin onunla.

Lütfen olmuyor deme. Sen onu unutmak istemiyorsun bu yüzden olmuyor.

Bu işkence gerçekten bitsin isteseydin sana ulaşmasına izin vermezdin en azından..

Bilmiyorum ne yapmalıyım çare ne bilmiyorum
Ama öyle bi yük var ki ustumde atamiyorum her an, her an ya her an orada ki yük artıyor . Unutamiyorum o yuku hafiflemiyor hic
Söylüyor iste herkes. Yatakta aglayıp durmayı burak bi doktora gıt. Senin beyninin kimyası da değişmiş, bir yuldır aglıyorum dıyırsun. İnsan ölüsüne o kadar aglamaz. Git ve acilen ilac basla, beynın toparlasın

Senin kadar uzun sürmesede saplantılı bir ilişkiden kurtuldum sanırım Ben kafamdaki kişiden uzaklaşmayı spor ve daha fazla arkadaş edinerek daha farklı yerleri gezerek atlattım.Tatilde sana iyi gelebilir.Kendine bunu yapma beni en etkileyen cümlen gün cabuk geçin diye geç uyanıyorum demen.Aksine günün güzelliklerini yaşamaya başla bunu hakediyorsun bence

Çalışman lazım bir şeyler üretmen lazım uzmandan destek alman lazım... hiçbirini yapamıyorsan başkalarına şans vermen lazım.
olmadı evlenip boşandıktan sonra mecbur yapacaksın zaten bunları yine.

Her seyi geçtim olacak olan çocuklarınız icin bile evlenmeyin bununla. Yahu daha sevgiliyken koparıp atamıyosun/atmak istemiyosun adamı da evlenince bunların bin katını yapınca hiç yapamazsn.

Buraya acabilecegin konularj tahmin edebiliyorum "kocam beni dövdü/aldatti, ama bosanamam cocuklar var. Onu hala cok seviyorum. Ona cok buyuk ceza verdim yataklari ayırdım bu ona yeter..." o cocuklarn psikolojisine yazik ya.

Bir uzmandan yardım almak cok zor ya da öcü bir kavram degildir. Siz böyle oldukça her sey daha iyiye gitmiyor iste. Mesleginiz var mı elinizde, girin bir işe. Engelleyin o insan müsveddesini her yerden. Yolunuza bakın.

Elinize biraz para geçince de ayrılırsınz ordan.

Yahut üniversite okuyun yeniden. Benim birsürü arkadasm var böyle yaşı benden büyük ama universite okuyan.

Ama biyerden baslayn ne bu bu kadar acizlik.

Çalışmıyorsunuz sanırım yeni bir ise başlayın,yeni arkdaş ortamınız olsun,kurslara,turlara katilin,kitap okuyun ,dr,yardımı alin boş,boş,yatarak kendinize acıyarak geçmez bu omur

Leyla değilsin canım ,kimse kimsenin aşkından ölüce k devirde hic değiliz ,
Neler neler geçmiyor ki ,hangimiz yaşamadık ki? Ama olmedik ,güçlü ol s.... gitsin s...iz ,o başkasıyla olucak ben yataklara dysucem yok ya ,dahada hırslanırım

Bukadarmı değersiz si n ? Ailen bu kadarmi üzülmedi hak ediyo ,yasamak istemiyosunya ,ona sen kara verme canım,

Kimler unutulma diki ? sor burdak8lere. Sende unutucaksin

Hayatına yeni mutluluklar için yer açmazsan eski acılar hep sende takılı kalır. O olmadan önce yaşamıyormuydun?

Benim babam öldü bak mesela, öldüğünde 18 dim. Babamın küçük prensesiydim. Öylesi bir acıyı ömrümce görmemiştim. Ama öldüğünün ertesi günü üniversiteye giriş sınavı vardı, gittim girdim. Acıyla kendimi yerlere atacak zaman değildi. Güçlü olmalıydım, çünkü babamın vasiyetiydi. Sonra da dönüp cenazeye katıldım.

Diyeceğim o ki hayat devam ediyor, sen istesen de istemesen de. Hayatın akışına karşı koyarsan, sen yorulursun. İlle de acı çekeceğim diyorsan da sen bilirsin

Her gece oglene kadar uyuyayim ,gun cabuk gecsin de daha az dusuneyim diye sartlayarak uyursan tabiki 1 senede yol katedemezsin.Napiyorsun koca gun?Calisiyor musun?Is disinda yaptigin bir aktivite var mi?Benim baba olacagini ogrendikten sonra 1bucuk ay aralikla iki bebegini de kaybedip uzerine 1 ay sonra da esi tarafindan artik seninle olmak istemiyorum diye terkedilen arkadasim careyi terapi ve koşmakta bulmustu.Su anda da dimdik ayakta.Travmayi atlatmis olacak ki hayatinda yeni biri de var.Bana sen biraz kendine ediyormussun gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…