- 3 Şubat 2009
- 10.156
- 17.839
- 823
- 45
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Arıyor mu seni hala?
yuuhhh sen ne diyosun canım yaaa şoklardayım.hani şuraya iye olmasan gözün kör olmuş dicem ama burdan çok şey öğrendim ben aklını kullan lütfen fırsat verme bu adama.hanginiz olursa ikinizide cepte tutuyor.Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...
O kadar haklisiniz ki. Bunu çok net görüyorum ama işte orda tikaniyor mesele.
Asla ileriye gidemiyorum diyorum ya nefes bile alamiyorum bi öküz var kalkmiyor oradan
Yani Ceylin, arkadaşın sorduğu soruya verdiğin cevaptan ne kadar saçma bir ruh hali içinde olduğun belli. Acil yardım alman lazım.Böyle bir adamı mı seviyorsunuz gerçekten ?
Yapmayın lütfen bir kerecik olsun dışarıdan biri olarak duruma bakın.Siz böyle bir adama mı layıksınız ?
Anlaşılan o ki sevdiklerinize verdiğiniz değer çok büyük.Ne güzel her insan sizin gibi birileri tarafından sevilmek ister eminim.Lütfen bu özelliğinizin kıymetini bilin ve hak edenleri sevin.Bu adam sizi hak etmiyor sadece bu kadarını söyleyeceğim.
Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...
+1Kader filminin izlemiş miydiniz?
Bekir Uğur'a aşık oldu ama Uğur hiçbir zaman Bekir'e umut vermedi ki. Ne evlenelim dedi ne de başka bişey. Aksine, Bekir'i hep itti, sevmediğini söyledi çünkü sevmiyordu. Bekir ne yaparsa yapsın Uğur'dan vazgeçemedi, ailesinin bulduğu kızla evlendi, çocuğu oldu ama Uğur'un peşinde koşma derdi yüzünden mahvettin o insanları. Çünkü saplantılıydı aşkı, normal değildi.
Uğur da Zagora saplantılı biçimde aşıktı, adam hapishanedeydi ve çok belalıydı, hiç rahat durmuyordu. Rahat durmadığı için sürekli başka şehirdeki hapishanelere yollanıyordu, Uğur da peşinden... Ne olursa olsun vazgeçmedi Zagor'dan, normal bişey değildi bu. Sonunda Noldu, Bekir dayanamayıp intihar etti, Uğur da Zagorla beraber bi olaya karışıp öldü. Saplantılı aşk kimseye mutluluk getirmez. Adamdan dayak yediği, aldatıldığı, kandırılmaya devam ettiği halde soğumadıysa, vazgeçemiyorsa bu normal bişey değildir. Evlenseler bile olacaklar belli. Konu sahibinin durumu belli ki çok ileri düzey bir durum, uzmanlık yani. Bence bir uzmanla görüşmesi onun yararına olacaktır. Burada hiçbir aklı başında kadın yaşadıklarını bile bile konu sahibini bu adamla ilişki kurmaya vs teşvik etmeyecektir. Vicdan sahibi hiçbir kimse bunları bile bile "barış" demez. Eğer derseler ve konu sahibi bu yorumlardan etkilenip barışırsa onun yiyeceği her dayakta bu vicdansız teşviklerin payı olacak. Özünde iyi biri aslında'cılara söylüyorum özellikle.
3 gundur aramıyor en son pazartesi mesaj atmış yazmadım bisey
karşıdakini cezalandırmanın en güzel yolu yaşamaya devam etmektir. sen yaşamıyorsun canım. yaşamaya devam etmeyi reddediyorsun.Bilmiyorum ne yapmalıyım çare ne bilmiyorum
Ama öyle bi yük var ki ustumde atamiyorum her an, her an ya her an orada ki yük artıyor . Unutamiyorum o yuku hafiflemiyor hic
Icerigi nedir? Konularini biliyorum simdi tekrar baktim. Adamin karakter ortada diyecek bisey yok. Ama...
Bu ama öyle bisey ki ben bugune kadar gururun bi halt getirdigini görmedim insana. Bazen dolu dolu 3 mutlu gün yaşamak bir ömür ot gibi mutsuz yaşamaya bedeldir. Hayat akıp gidiyor birbirine benzer günler yaşaya yaşaya... 1 seneyi aşkındır mesaj atiyorsa sen de arada cevap veriyorsundur ve görüyorum ki hala seviyorsun. Bazilari insan gibi sever bazıları hayvan gibi. Herkesin kendince sevme sekli var bu sevgi değil takıntı bla bla bos laflar. Zamanla gecer derler. B.k geçer afedersin bu kadar derin izler. Herkes yalan soyler kendini kandırır. Başkasını kandırmaya çalışarak kendini inandırmak ister çünkü herkes. En beylik laflari da en gurursuzlar eder genelde ordaki ironiyi de atlama sakın.
Başkasıyla mutlu olabilirsin belki ama o ukte insanın içinde bir ömür kalır. Kalmazsa daha kotu bence zaten yalan yere yaşamışsındir :)
Senin yerinde olsam heralde o çocuğu bi temiz dovdururdum. Sonrasında da baskasiyla oldugumu hissettirirdim. Bunların üstüne hala vazgecmediyse giderdim yanina.
Ölüyorum kahroluyorum kızlar.
Dayanamıyorum. Gücüm yetmiyor artık. Nefes alamiyorum yediğimiz içtiğimin tadı yok herşey boş geliyor.
Ben deli gibi severken hala deli gibi severken onun hala başka kızlarla olması beni kahrediyor.
Artık dayanamıyorum boğazın düğüm düğüm nefes alamiyorum.
9 yılım gitti ama bende gittim. Bittim tukendim artık.
Oyle bi haldeyim ki hiçbir şey çare olmuyor. Bilerek öğleye kadar uyuyorum sırf gün daha hızlı geçsin diye. Ama geçmiyor. O zaman bir turlu geçmiyor.
Oyle caresizim ki öyle kimsesizim ki tarifi yok.
Kızlar nolur dua edin artık dayanamıyorum.
Artik ben yasayamiyorum. İçimde ki ağrı dinmiyor. Lütfen dua edin. Lütfen.
Kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kimsenin yanında aglayamiyorum kimsem yok. Hiç kimsem.
Oyle yalnızım ki. Yalnızlığın öyle farklı bi boyutundayim ki . Nefes almak zulüm geliyor artık.
Yemin ederim delirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?