Ölüyorum kederden.

kronikleşmek için yaşıorsun sanki.müzmin olsun bu aşk bende diye çabalıyorsun.aşk acısı zordur eminim sonuçta herkes yaşamıştır.ama sen sanki sahiplenmişssin bu acıyı senden gitmesin istiyorsun.her şey beyinde biter.ve herşeyin bir durak noktası vardır.bunuda atlatıcaksın eminim biraz gayret şart.

Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...
yuuhhh sen ne diyosun canım yaaa şoklardayım.hani şuraya iye olmasan gözün kör olmuş dicem ama burdan çok şey öğrendim ben aklını kullan lütfen fırsat verme bu adama.hanginiz olursa ikinizide cepte tutuyor.

O kadar haklisiniz ki. Bunu çok net görüyorum ama işte orda tikaniyor mesele.
Asla ileriye gidemiyorum diyorum ya nefes bile alamiyorum bi öküz var kalkmiyor oradan
Yani Ceylin, arkadaşın sorduğu soruya verdiğin cevaptan ne kadar saçma bir ruh hali içinde olduğun belli. Acil yardım alman lazım.

Ya da napacaksın biliyor musun? Evleneceksin bu adamla, bizzat yaşayarak göreceksen bu kadar gözünde büyüttüğün, taptığın adamın ne halt olduğunu...ona saygın azaldıkça, fiziksel çekimde kaybolur. O zaman rahatlıkla def edersin hayatından da, yine 1-2 yılına maalolur .

Kendi zaten dönmek istiyor evlenmek istiyor ama bana evlenelim derken bir yandan da o kızla konuşuyor. İannacak gibi oluyorum umutlar çiçek açıyor yeniden sonra bi bakıyorum adam o kizla...

Belki bu konuda soran olmustur siz de cevaplamissinizdir, ben okuyamadim tum sayfalari.
Nasil sizle evlenmek isterken o kizla konustugunu anladiniz? Yani bu nasil rahatlik gozunuzun onunde mi yapiyor? O kiz sizi biliyor mu? Konusma icerikleri ne? Konusmadan kastiniz nedir yani?

Dört yıllık evliliğim tek solukta bitti, çok seviyorduk ölüyorduk bitiyorduk.
Evlendiğinde aldatılmak çok zor, ayrılmak bin kat daha zor. Seni sevgiliyken aldatmış bir adamın yasını tutmak, onun için kahrolmak, ah keşke evlenseydim demek bana şuan sadece komik geliyor. Umarım gerçekleri bir an önce anlar, dünyanın o heriften ibaret olmadığını keşfedersin.

+1

3 gundur aramıyor en son pazartesi mesaj atmış yazmadım bisey

Icerigi nedir? Konularini biliyorum simdi tekrar baktim. Adamin karakter ortada diyecek bisey yok. Ama...

Bu ama öyle bisey ki ben bugune kadar gururun bi halt getirdigini görmedim insana. Bazen dolu dolu 3 mutlu gün yaşamak bir ömür ot gibi mutsuz yaşamaya bedeldir. Hayat akıp gidiyor birbirine benzer günler yaşaya yaşaya... 1 seneyi aşkındır mesaj atiyorsa sen de arada cevap veriyorsundur ve görüyorum ki hala seviyorsun. Bazilari insan gibi sever bazıları hayvan gibi. Herkesin kendince sevme sekli var bu sevgi değil takıntı bla bla bos laflar. Zamanla gecer derler. B.k geçer afedersin bu kadar derin izler. Herkes yalan soyler kendini kandırır. Başkasını kandırmaya çalışarak kendini inandırmak ister çünkü herkes. En beylik laflari da en gurursuzlar eder genelde ordaki ironiyi de atlama sakın.

Başkasıyla mutlu olabilirsin belki ama o ukte insanın içinde bir ömür kalır. Kalmazsa daha kotu bence zaten yalan yere yaşamışsındir :)

Senin yerinde olsam heralde o çocuğu bi temiz dovdururdum. Sonrasında da baskasiyla oldugumu hissettirirdim. Bunların üstüne hala vazgecmediyse giderdim yanina.

Yeni ayrılmış olsan tamam da. Bir buçuk yıl olmuş neredeyse hala bu şekilde olman çok saçma.

Hemen bugün bit psikoloğa gitmen lazım. Çok geçmiş olsun

Bilmiyorum ne yapmalıyım çare ne bilmiyorum
Ama öyle bi yük var ki ustumde atamiyorum her an, her an ya her an orada ki yük artıyor . Unutamiyorum o yuku hafiflemiyor hic
karşıdakini cezalandırmanın en güzel yolu yaşamaya devam etmektir. sen yaşamıyorsun canım. yaşamaya devam etmeyi reddediyorsun.

Olduğumu hissettirmekle yetinmeyip onun duyması için bir arkadaşıyla gorustum bir sure önce.
Öğrenince ağladı ağladı karşımda saatlerce agladi ama yine değişmedi

Benim bir arkadasim kina gecesi gunu herseyi bitirdi davetiyeler balayi oteli kinalik gelinlik perde mobilya herseyi hazirdi davetiyeleri ozenle kendi eliyle hazirladi.
Olmadi iste nasip degilmis tüm bunlara ragmen bir hafta sonra işine başladı hem de dimdik bir sekilde kimsenin kendisine acimasina izin vermedi içi kan aglasa da hep güldü
Siz de artik hayatiniza yön verin birbucuk sene geçmiş uzerinden yahu hayatinizi bir kişi yuzunden zehir ediyorsunuz
Neden illa israrla o
Bitmesini istemiyorsunuz kabullenemiyorsunuz o yuzden ama malesef bitmis kabullenin

Sevgiliyken insanların gerçek yüzlerini göstermedikleri, ilgiye boğdukları dönemde bu adam seni aldattıysa ve şiddete kalkıştıysa evlendikten sonra bin beterini yapacak ona göre kararını ver.

Ve karsidaki kişi sizin onu istediginizi hala bildigi icin ara ara kendini gosyerip duygularinizi sömürüyor.ego tatmini yapiyor hala beni seviyor benden vazgecemiyor diye bu kadar net

Bu konu beni nasıl etkilediyse gece benzerini rüyamda gördüm kendim yaşamışım gibi.

Bana kalırsa senin bu kadar acı çekmenin sebebi hayatını tamamen bu adama kanalize etmişsin. Tabi mecburiyetten. Hatırladığım kadarıyla ailevi sorunların da çoktu ve bu adam dünyaya açılan bir pencere olmuş senin için.

Tavsiye vermek ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ben olsaydım diye başlayacak olursam söze öncelikle kendim için doğru olanı saptamakla başlardım işe.

Bakardım adam pişman mı? Pişmansa neden o kızla hala beraber, değilse neden benimle evlenmekte bu kadar ısrarcı? Benimle cinsellik yaşayamadığı için mi yaptı bunu? Ama neden 2 senedir aynı kızla? Demek ki mesele sadece cinsellik değil. Demek ki bu adam beni o kadar cepte görmüş, o kadar saygı duymuyormuş ki başka heyecanlara kendini güvende hissederek yelken açabilmiş.

Peki bana bu derece saygı duymayan bir adamla evlilik yürütebilir miyim? Kendimi, aşkımı, sadakatimi en önemlisi de çocuklarımı emanet edebilir miyim? Psikolojimi sağlam tutabilir miyim?

Yoksa her yanlışı bir kenara bırakıp tüm doğruları yaşatacak o doğru adamı bulmak için kendime bir şans vermeli miyim?

Bunları bir düşün ceylinim. Şu an içinde bulunduğun yalnızlık hissi seni korkutmasın. Herşeyin bir başlangıcı vardır. Kendi bölümüne yönelik iş bulamıyorsan tezgartarlık da olsa bir işe gir önce. Bulunduğun ortamdaki karamsarlıktan uzaklaştıkça daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.

Elin ayağın tutmuyor mu?
Ölümcül hastalığın mı var?
Aç mısın parasız mısın?
Bunların hiçbiri yoksa demek ki derdin yok sıkıntıdan dert arıyorsun hiç kusura bakma önce kendine acımayı bırakıp haline şükretmen lazım.

Ben zor olsa da devam ettim ama şehit olduğunu gördüm rüyamda Gecenlerde onca yıl sonra,ve bu olaylarda şehit oldu cidden. O evlenmişti o evlendikten sonra 3 yıl sonra ben evlendim yaşadım.

Ama ilk aşksa içinde bir yerlerde kalıyor bir şekilde herhalde.
Takip etmeyi kesmelisin
Kitap oku,gel dolaş arkadaşlarınla işin okulun yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…