Ölüyorum kederden.

Seni gercekten anliyorum bazen insan kendine yapilani unutamiyor yediremiyor. Herkez hemen unutacak diye birsey yok herkez acisini farkli derin yasar. Ama bir kirilma noktasindan sonrada önüne bakman gerek. Sürekli iletisim haline olursan zaten istesende unutamazsin. Gecmise endeskli yasarsan gelecegini yasayamazsin hak ettigin gibi. Bence sende aslinda herseyin farkindasin ama saglikli düsünemiyorsun. Hayatinda bir yenilik gerek yoksa o kisir döngüden cikamazsin. Ben tamamiyle 1,5 yilda unutabildim ee ne olmus yani simdi gücsüzmüyüm hayir aksine coksey katti bana o sürec. Ayriligin bir evresinden tikanip kalmissin gibi. Cok samimi bir arkadasim var 9 yildir bir adamla beraber sürekli ayril baris. Siddet ve aldatma varmi bilmiyorum ama cidden cok ama cok kötü bir durumda nisanlisi maddi ve manevi anlamda gereginden fazla destek oldu kim ne dediyse birakamadi peki simdi ne oldu baskasiyla tanisti ve aslinda dünyada güzel adamlar oldugunuda gördün ve uyumlu iliskilerde yasanabilecegini :) Herseyden önce kendine bir sans ver ve o insani hayatindan tamamiyle cikar.

Yapmayin lütfen yaprak dökümü ndeki leyla ya baglamayin başka insanmi yok .herbirimizin hayatindan asla vazgecemeyecegim, onsuz yapamayacagim dedigimiz insan yada insanlar olmustur.simdi ad larini bile hatirlayamadigimiz belki.hickimse vazgeçilmez degil !! Siz kendinizi resmen degersiz insan konumuna sokmussunuz bu psikoloji de olarak.siz kendinize deger vermezseniz milletin ayaklari altinda ezilmeye mahkum kalırsınız. Güçlü olun ayni noktada takildiginiz icin hayati zindan ediorsunuz kendinize.toparlanin bir insan kendine neden bunu yapar .nefret ederek unutun en azindan bir sebebiniz var.insan nefret ettigi insan icin üzülür mu bir düşünün. Psikolojik destek alin imkaniniz varsa bikacgunlugune biyerlere tatil kafasinda gidin.yeni insanlarla tanisip hayati mutlu kilin .bakin maalesef kendi durumumuzu unutucak daha buyuk acilar var.sukur nefes alabilioruz.bunun icin bile sukuredecek daha buyuk durumlar varken degmeyecek insanlar icin kendinizi heba etmeyiniz

Kesinlikle uzman desteği alın çok işe yarıyor.
Lütfen gerçekten kurtulmak isteyin ve uzman desteği almaya başlayın bu ilk ve en büyük adım.

Başkasını aldin mi ondan sonra hayatina hic? Ama 2 gun konusayim seklinde değil adam akilli baska birini sevmeyi denedin mi? Hayat birilerini beklemek icin o kadar kisa ki.. Buyuk konusmayayim da kimse vazgeçilmez degil bence. Her sey yeniden sevip, sevilene kadar.

Denedim ama olmadı yapamadim

canım benim ya boşver üzülme bu aşamalardan geçip atlatmış biri olarak söliyim bende 6 yıldır aşık oldum adamlar defalarca ayrılıp barıştım kahroldum hastalandım intihar etmeye çalıştım ama çok pişmanım bunları yaptım için o kişiyle şuan 5 aylık evliyim ne oldua evlenmeye karar verdi deli gibi ilgileniyordu daha çok ama malesef evlenince huyu değişti asosyal adam oldu herşeye alınıyor ilgi bekliyor bazen çekilmez oluyor her konuda evlendim için pişmanım bence üzülme demekki karşına daha mükemmel bir adam çıkacak boşuna harap etme kendini bir erkek denen şahsiyetler için onlar hepsi aynıdır değişmez

Ya b,r insan hayatta bir kişi odaklı,bir erkeğe bağımlı bu kadar zayıf bir psikolojiyle olmamalı.Ne geldi başına neye ölüyorsun.Çaresiz derdin,dermansız hastalığın,evladınla ilgili kaygıların,bozulmuş evliliğin,işsiz güçsüz güvencesiz bir hayatın mı var.Millet 20 senelik 4 çocuğuyla kocasından ayrılıyor,hayat arkadaşı ölüyor da hayata devam ediyor.

Ya Allah bir hayat bahşetmiş.Sapasağlam göz kula el ayak vücut beyin vermiş.
Nimetler seçenekler sunmuş.Şu vatan da iyi bir birey olmak için,iyi evlatlar yetiştirmek için çabalamalı insan ya.Gün geçsin diye uyumak.Seni yetiştiren 9 ay karnında taşıyan bugüne getiren annen bir herif için şu hale geldiğini hissetse ne düşünür acaba.

Başa çıkamıyorsan psikolojik destek al.

Biz evlenirsek mutlu olamayız bunu biliyorum zaten ama vazgecemiyorum hala.
Offf öyle kötü bi durumdayım ki

Biz evlenirsek mutlu olamayız bunu biliyorum zaten ama vazgecemiyorum hala.
Offf öyle kötü bi durumdayım ki

sıkılma üzülme canım hayat yaşamak için çok kısa bence onunla evlenseydin boşanmak zounda kalacaktın veya ilgisiz biri olacaktı şuan dünyaya gözlerini aç eğer çalışıyorsan işine odaklan okuyorsan derslerine gez toz sosyal ol kendi paranı harca alışveriş yap arada kuaföre git imkanların varsa kendinle ilgilen
ben senden daha kötüydüm inan beklemedim anda çıktı evlenelim dedi ama tabi bir faydası olmadı o 7sinde neyse 70 de de oydu değişen olmadı evlisin aynı evdesin deli gibi sevdin adamla ama birbirine vakit bile ayıramıyorsun nekadar kötü böylede olabilirsin onunla olsaydın butarfından bak canım salla gitsin o şuan kimbilir kimle gezip tozuyor hiç düşünmemeye çalış önüne bak birsürü insan aşk acısı çekiyor öyle düşünerek teselli ver kendine sadece yalnız olmadını düşün bolbol müzik dinle uzaklara dal ağla rahatlarsın inan çok iyi geliyor

Cok tesekkur ederim sagolun. Deneyecegim tavsiyelerinizi Allah razı olsun.
Allah yardımcınız olsun sizinde, dilerim herşey yoluna girer hayatinizda...

Aklımda hep gastronomi okumak var sınava girip gastronomi okumak istiyorum ama nasip tabii.

İnşaAllah. Kendini verebileceksen neden olmasın? Harika olur senin için, çok da güzel bir bölüm. O zaman şimdiden ufak ufak başlayabilirsin. Kendini hedefine odakla ve başar canım. Herşey güzel olacak. İnancını yitirme sakın.

Çok tesekkur ederim sagolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…