- 14 Mart 2010
- 7.927
- 6.846
- 723
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Başkasını aldin mi ondan sonra hayatina hic? Ama 2 gun konusayim seklinde değil adam akilli baska birini sevmeyi denedin mi? Hayat birilerini beklemek icin o kadar kisa ki.. Buyuk konusmayayim da kimse vazgeçilmez degil bence. Her sey yeniden sevip, sevilene kadar.
Ölüyorum kahroluyorum kızlar.
Dayanamıyorum. Gücüm yetmiyor artık. Nefes alamiyorum yediğimiz içtiğimin tadı yok herşey boş geliyor.
Ben deli gibi severken hala deli gibi severken onun hala başka kızlarla olması beni kahrediyor.
Artık dayanamıyorum boğazın düğüm düğüm nefes alamiyorum.
9 yılım gitti ama bende gittim. Bittim tukendim artık.
Oyle bi haldeyim ki hiçbir şey çare olmuyor. Bilerek öğleye kadar uyuyorum sırf gün daha hızlı geçsin diye. Ama geçmiyor. O zaman bir turlu geçmiyor.
Oyle caresizim ki öyle kimsesizim ki tarifi yok.
Kızlar nolur dua edin artık dayanamıyorum.
Artik ben yasayamiyorum. İçimde ki ağrı dinmiyor. Lütfen dua edin. Lütfen.
Kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kimsenin yanında aglayamiyorum kimsem yok. Hiç kimsem.
Oyle yalnızım ki. Yalnızlığın öyle farklı bi boyutundayim ki . Nefes almak zulüm geliyor artık.
Yemin ederim delirdim ben
Ya b,r insan hayatta bir kişi odaklı,bir erkeğe bağımlı bu kadar zayıf bir psikolojiyle olmamalı.Ne geldi başına neye ölüyorsun.Çaresiz derdin,dermansız hastalığın,evladınla ilgili kaygıların,bozulmuş evliliğin,işsiz güçsüz güvencesiz bir hayatın mı var.Millet 20 senelik 4 çocuğuyla kocasından ayrılıyor,hayat arkadaşı ölüyor da hayata devam ediyor.Ölüyorum kahroluyorum kızlar.
Dayanamıyorum. Gücüm yetmiyor artık. Nefes alamiyorum yediğimiz içtiğimin tadı yok herşey boş geliyor.
Ben deli gibi severken hala deli gibi severken onun hala başka kızlarla olması beni kahrediyor.
Artık dayanamıyorum boğazın düğüm düğüm nefes alamiyorum.
9 yılım gitti ama bende gittim. Bittim tukendim artık.
Oyle bi haldeyim ki hiçbir şey çare olmuyor. Bilerek öğleye kadar uyuyorum sırf gün daha hızlı geçsin diye. Ama geçmiyor. O zaman bir turlu geçmiyor.
Oyle caresizim ki öyle kimsesizim ki tarifi yok.
Kızlar nolur dua edin artık dayanamıyorum.
Artik ben yasayamiyorum. İçimde ki ağrı dinmiyor. Lütfen dua edin. Lütfen.
Kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kimsenin yanında aglayamiyorum kimsem yok. Hiç kimsem.
Oyle yalnızım ki. Yalnızlığın öyle farklı bi boyutundayim ki . Nefes almak zulüm geliyor artık.
Yemin ederim delirdim ben
canım benim ya boşver üzülme bu aşamalardan geçip atlatmış biri olarak söliyim bende 6 yıldır aşık oldum adamlar defalarca ayrılıp barıştım kahroldum hastalandım intihar etmeye çalıştım ama çok pişmanım bunları yaptım için o kişiyle şuan 5 aylık evliyim ne oldua evlenmeye karar verdi deli gibi ilgileniyordu daha çok ama malesef evlenince huyu değişti asosyal adam oldu herşeye alınıyor ilgi bekliyor bazen çekilmez oluyor her konuda evlendim için pişmanım bence üzülme demekki karşına daha mükemmel bir adam çıkacak boşuna harap etme kendini bir erkek denen şahsiyetler için onlar hepsi aynıdır değişmez
Öyle bir sey yok. O kendini kandirmaca. Gercekten sans verdigine alismaya calistigina gonulden inaniyo musun? Nesini seviyosun ki bahsettigin adamin. Sadece yaptiklari zoruna gidiyor.Denedim ama olmadı yapamadim
İşe girCeylinimdeceylinim . Şu an en büyük ilaç bu senin için.
Biz evlenirsek mutlu olamayız bunu biliyorum zaten ama vazgecemiyorum hala.
Offf öyle kötü bi durumdayım ki
Tekrar universiteye gitmek istiyorum aslında. Belki iyi gelir.
Baktım yapamadim bırakıp ise girerim aklımda var hakikaten
2 yıllık sınavsızlara mı yoksa 4 yıllıklara mı gireceksin?
sıkılma üzülme canım hayat yaşamak için çok kısa bence onunla evlenseydin boşanmak zounda kalacaktın veya ilgisiz biri olacaktı şuan dünyaya gözlerini aç eğer çalışıyorsan işine odaklan okuyorsan derslerine gez toz sosyal ol kendi paranı harca alışveriş yap arada kuaföre git imkanların varsa kendinle ilgilen
ben senden daha kötüydüm inan beklemedim anda çıktı evlenelim dedi ama tabi bir faydası olmadı o 7sinde neyse 70 de de oydu değişen olmadı evlisin aynı evdesin deli gibi sevdin adamla ama birbirine vakit bile ayıramıyorsun nekadar kötü böylede olabilirsin onunla olsaydın butarfından bak canım salla gitsin o şuan kimbilir kimle gezip tozuyor hiç düşünmemeye çalış önüne bak birsürü insan aşk acısı çekiyor öyle düşünerek teselli ver kendine sadece yalnız olmadını düşün bolbol müzik dinle uzaklara dal ağla rahatlarsın inan çok iyi geliyor
Aklımda hep gastronomi okumak var sınava girip gastronomi okumak istiyorum ama nasip tabii.
İnşaAllah. Kendini verebileceksen neden olmasın? Harika olur senin için, çok da güzel bir bölüm. O zaman şimdiden ufak ufak başlayabilirsin. Kendini hedefine odakla ve başar canım. Herşey güzel olacak. İnancını yitirme sakın.
Bu kadar abartılacak ne var yahu öldüm bittim ne milletin 30 40 yılı bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?