- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Canım hakikaten nekadar saçmalamislar...Hayır sen kazanınca ne olcakmis acaba evlilik planiniz vardida sınav dolayısıyla ertelendi filanmi? Gerçekten ayıp etmisler
cem adriandan gelsin o zaman yalnızda ayağa kalkabilirim :) dinleyin bol bol. müziğin iyileştirici gücü gibisi yok çünkü...kızlar psikiyatriden randevu aldım çarşamba günü. o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.
biliyorum ne acılar çekiyor insanlar ben de kendime söylüyorum ama yine de çok canım acıyor.
son kalem sevgilimdi. dayandığım tek şey oydu. onla ayrılma ihtimalini bile düşünmedim hala düşünemiyorum. şoktayım hayal kırıklığındayım. etimden et koptu sanki.
bişeyleri değiştiremediğim için o da pes etti sonunda. onun desteğiyle bile zorlanıyordum şimdi nasıl ayağa kalkarım?
9 yıl hayatınızı dolduran bir insandan ayrılmak elbette koca bir boşluk oluşturur. Acı verir.
Hayata asılmak zorundasınız. Kafanızı rahatlatan hobiler edinin.
Asosyallik için terapi alın.
9 yıllık ilişki çok yıpranır, yıpratır. Sonra yeniden aşık olduğunuzda , evlendiginizde anlayacaksınız herşey geçiyor.
cem adriandan gelsin o zaman yalnızda ayağa kalkabilirim :) dinleyin bol bol. müziğin iyileştirici gücü gibisi yok çünkü...
evet ama şu an mümkün değil çalışmadan etmeden
yeni sevgili de bilmiyorum yaşım küçük değil düzgün insanlar evlendi diye düşünüyorum
hem de yeni sevgili düşünemiyorum şu anda. dedim ya nası buluşuluyor şu devirde onu bile bilmiyorum. i
Orasini dert etme, bazi seyler nasil oluyor sen bile anlamiyorsun. Ozellikle arayip bulmak zorunda degilsin. Sadece firsat ver kendine, icine kapanma.
ona çok güvenmiştim. ailem sorunlu demiştim. aileme güvenmiyordum ona güveniyordum. bir daha başka bi insana güvenemem. kendimi açamam. kendimi açamadığım insanla da düzgün ilişki olmaz.
evlilik falan çok uzak bi kavram
Ilişkisinden, ayrılan her insan gibi konuşuyorsunuz. Sonrası elbette olacak bilin.
git bir acil servise .
yada bir hastanenin cocuk onkolojisine ozaman gör ölüm acı neymiş gözlerinin önünde eriyen evlatları anneler nasılmıs
su içmesi yasak olan kzıı su diye inşerkwn o annenin yüreği nasıl yanarmıs
kusura bakmayın zır olabilr ama degmez
çok zor. çok sosyal bi insanken asosyal oldum bu sınav lanetinden ötürü.
önce odaklanıp onu aşmam lazım. sonra belki ortamdan tanıştığım biri olur bilmem. ama baya vakte ihtiyacım var.
psikiyatr a hiç gitmedim beni toparlar mı gerçekten?
psikolog tavsiyesi olan fayda gören varsa versin lütfen izmirde
Yakinlarinda bi kurs vs. yok mu? Birine katilsan? Bir de hemen ilaca sarilma. Ilac kullanmis biri olarak soyluyorum benimki artik tibbi bir vaka olmasina be mecburen kullanmama ragmen tavsiye etmem. Ama kendini gercekten rahatsiz hissediyorsan bitkisel seyler kullanabilirsin. Ama suan sakin kimyasal ilaca baslama.
uyumak için p.... bitkisel ilacı kullanıyorum günde 2 kez falan ağlama krizimi engelliyor
işte bilmiyorum psikiyatr ne der ne verir. psikoterapist miş belki terapi yapar. şu an telkin işe yaramıyor bende gerçekten sevgiye ihtiyacım var kalbim çok kırık. yerine bişey koyamıyorum onun boşluğu da beni delirtiyor.
geceleri sarıldığım bi oyuncakım var sarışıp uyuyorum kaç gecedir. delirmemi engelleyen tek şey o. çocukken bile ayıcığa sarılıp uyumamışımdır ben. tamamen terse dönmüşsem demek
+1500bende bir şey oldu sandım. yahu insanlar 2 çocukla 30 senelik kocalarından boşanıyor sevgiliden ayrılmak dertmi allah aşkına. yukarıda da demişler bu dünyada evlat acısı çekenler bile yaşıyorsa kalanların acı çekiyorum dememesi lazım. silkelenin kendinize gelin bence..
polyanacı degilim ama ölüyorum cok agır bir laff.git bir acil servise .
yada bir hastanenin cocuk onkolojisine ozaman gör ölüm acı neymiş gözlerinin önünde eriyen evlatları anneler nasılmıs
su içmesi yasak olan kzıı su diye inşerkwn o annenin yüreği nasıl yanarmıs
kusura bakmayın zır olabilr ama degmez
sizin dediğiniz gibi ise olay bıraya yazmanında etkisi yok.Bu söyledikleriniz depresyona girmiş bir insan için hiçbir şey ifade etmez. Başkalarının acılarını düşünüp kendi acımızı hafifletmek gibi kolay bir ruhsal durum tedavisi yoktur. Bu kadar basite indirgeyeceğimiz bir şey olsaydı bu kadar psikoloğa psikiyatriste gerek kalmazdı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?