ölüyorum

Canım hakikaten nekadar saçmalamislar...Hayır sen kazanınca ne olcakmis acaba evlilik planiniz vardida sınav dolayısıyla ertelendi filanmi? Gerçekten ayıp etmisler

evet vardı biraz. ben istemiştim işim olsun diye ki ezilmeyeyim adama yapışmayayım diye.

cem adriandan gelsin o zaman yalnızda ayağa kalkabilirim :) dinleyin bol bol. müziğin iyileştirici gücü gibisi yok çünkü...

ona çok güvenmiştim. ailem sorunlu demiştim. aileme güvenmiyordum ona güveniyordum. bir daha başka bi insana güvenemem. kendimi açamam. kendimi açamadığım insanla da düzgün ilişki olmaz.

evlilik falan çok uzak bi kavram

Orasini dert etme, bazi seyler nasil oluyor sen bile anlamiyorsun. Ozellikle arayip bulmak zorunda degilsin. Sadece firsat ver kendine, icine kapanma.

Orasini dert etme, bazi seyler nasil oluyor sen bile anlamiyorsun. Ozellikle arayip bulmak zorunda degilsin. Sadece firsat ver kendine, icine kapanma.

çok zor. çok sosyal bi insanken asosyal oldum bu sınav lanetinden ötürü.

önce odaklanıp onu aşmam lazım. sonra belki ortamdan tanıştığım biri olur bilmem. ama baya vakte ihtiyacım var.

psikiyatr a hiç gitmedim beni toparlar mı gerçekten?

psikolog tavsiyesi olan fayda gören varsa versin lütfen izmirde

Ilişkisinden, ayrılan her insan gibi konuşuyorsunuz. Sonrası elbette olacak bilin.

bu son olayla kendimin çok sevimsiz çekilmez biri olduğunu anladım. sanırım en çok bu koydu bana. arkadaş, aile üzerine en son sevdiğin de seni çekemiyorsa demek ki sorun bende

Bu söyledikleriniz depresyona girmiş bir insan için hiçbir şey ifade etmez. Başkalarının acılarını düşünüp kendi acımızı hafifletmek gibi kolay bir ruhsal durum tedavisi yoktur. Bu kadar basite indirgeyeceğimiz bir şey olsaydı bu kadar psikoloğa psikiyatriste gerek kalmazdı değil mi?

Yakinlarinda bi kurs vs. yok mu? Birine katilsan? Bir de hemen ilaca sarilma. Ilac kullanmis biri olarak soyluyorum benimki artik tibbi bir vaka olmasina be mecburen kullanmama ragmen tavsiye etmem. Ama kendini gercekten rahatsiz hissediyorsan bitkisel seyler kullanabilirsin. Ama suan sakin kimyasal ilaca baslama.

uyumak için p.... bitkisel ilacı kullanıyorum günde 2 kez falan ağlama krizimi engelliyor

işte bilmiyorum psikiyatr ne der ne verir. psikoterapist miş belki terapi yapar. şu an telkin işe yaramıyor bende gerçekten sevgiye ihtiyacım var kalbim çok kırık. yerine bişey koyamıyorum onun boşluğu da beni delirtiyor.

geceleri sarıldığım bi oyuncakım var sarışıp uyuyorum kaç gecedir. delirmemi engelleyen tek şey o. çocukken bile ayıcığa sarılıp uyumamışımdır ben. tamamen terse dönmüşsem demek

En önemlisi kimseye bağlanmamak dayanmamakmış hayatta, Allah'a dayanıp güvenmek gerek bugün içinde yarınlar için de ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim, herkes yüzüstü bırakabiliyor ailen, eşin, çocukların arkadaşların ama sen inancını kaybetmez umudunu yaşatırsan Allah daha iyi bir hayat nasip eder, başka güzellikler verir kaybettiklerinin yerine, her şerde bir hayır olduğunu hemen anlamak zor ama belki zamanla iyiki böyle olmuş diyeceksin, sen kalbini temiz tuttuğun iyi niyetli olduğun sürece inşallah hayatında güzel dostlar ve güzel insanlar olacaktır. Allah büyüktür belki de daha erken veda etmek ömrümüzün sonuna kadar o yükü boşuna taşımaktan iyidir. Sadece sınav olarak görme geleceğini, insanlar sana bunu söylemeden önce hedefini sen belirle, başka bir iş arayışın olsun, sana uygun olacak özel sektörde de pek çok iş vardır, tek bir noktaya odaklanırsan senin için etraftaki diğer seçenekleri göremezsin, sınavı kazanmak için gelmedin bu dünyaya, insanlar hayatlarını farklı şekilde kazanıyorlar, örgü örerek, takı yaparak dahi ekmeğini kazanan insanlar var. Hem yeni bir iş ortamı yeni arkadaşlıklar belki beğenebileceğin birisiyle tanışmanı da sağlar, asosyalim diyorsan kesinlikle zumba gibi grup dans derslerine katılabilirsin b-fit bu konuda çok iyi hem de sadece kadınlara özel, veya belediyenin verdiği ücretsiz kurslar oluyor, hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul da her ilçede var. Hem sosyalleşip hem de yeni birşeyler öğrenebilirsin, meslek edindirme amaçlı çoğu kurslar.

Oyuncagin seni rahatlatmasi bile cok guzel bir sey biliyor musun. Beynin bu durumdan kurtulmak icin tutunacak bir seyler ariyor cunku ilk firsatta herseyi duzeltecek. Kendine sans tani yeni firsatlar cikar kendine. Vucudun duzelmeye hazir, sadece senden gelecek hamleyi bekliyor.

+1500
Şehit anneleri bile ayakta duruyorsa daha da dayanılmayacak acı Yok bence.

Konu sahibi elbet üzülüyorsun haklısın da ama geçecek, kendine zaman tanı, zaman herşeyin ilacı, kimse aşktan ölmemis İnan bana

polyanacı degilim ama ölüyorum cok agır bir laff.

sizin dediğiniz gibi ise olay bıraya yazmanında etkisi yok.

insanlar kötü seyler yasayabilrler burada ki konu sahibi ölüyorum demiş . bu fazla geldi içindeki ruh halini biraz düsünmesine sevkedebilir buda benim yorumum. zaten bir sürü insan pskologa pskiyatrise git yazıyor

Bende senin gibiydim çok seviyordum ölüyordum dünyada bir ikimiz kalmıştık sanki.. Ayrıldık ölüyorum sandım.. Sonra bir gün kalktım ben ne yapıyorum ya ne için ağlıyor üzülüyorum dedim ve hayatıma renk geldi ve ben Allah'a çok dua etmiştim beni bu durumlardan kurtar diye şükürler olsun geçiyor gerçekten geçiyor..

ölüyorum evet hissettiğim acının büyüklüğünün hesabını verecek değilim.

sizin gördüğünüz ölümlerin on katını kendim gördüm. gözümün önünde insanlar öldü. ellerimin arasında insanlar öldü. ölüm ne demek biliyorum. demek ki o kadar acı çekiyorum. küçümsenecek halim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…