ölüyorum

ben kendime de acıyorum bi yandan saflığıma emeklerime. onun yaşadığı sıkıntıları bir ben bilirim.

ailesiyle arası kötü idi biraz uzaktılar ben yakınlaştırdım sonra bana karşı doldurdular çocuğu.

kariyer yapma hevesi yoktu ben yönlendirdim motive ettim destek oldum onun için kendi kariyerimi 2. plana attım. şimdi herşeyi kendi yaptı oldu.

bana koyanlar bunlar.

9 yilda niye evlenmemis seninle

Ben şimdi anlamadım siz doktorum demişsiniz zaten hastanede çalışmıyor musunuz? İşyerinde illa ki konuştuğunuz birileri vardır niye asosyal olasınız?

İkincisi size cidden kızdım. Adamın annesi telefon açıp azarlamış. 28 yaşında koskoca kadınsınız, üstüne doktorsunuz niye kendinizi ezdiriyorsunuz??? Bu kadar ezilmek niye bir adam için?

Canım belki duzelirsiniz..Geriye dönüş imkanı yokmu sevgiline dair..? Hakkında hayırlısı olur inşallah.bol bol duaya sarıl olurmu.toparlanmaya çalış.Belkide hayal kırıklığıdır bu yasadiklariniz

Evlat acısından haberin yok tabi ...yada anne -baba ...
Allah başka dert vermesin ..geçer ...izi bile kalmaz ...hatta evlenirsin, çocukların da olur ..şimdi ki çooookkkk büyük sandığın bu acı aklına bile gelmez ..kaybettiğin vakte yan .....

ezdirmedim kendimi ben de cevabımı verdim.

çalışmıyorum ben drsheldoncooper eski nickim yazmıştın konularıma hatırlarsın

Öncelikle çıkmaya karar vermelisin.Sakin ol yüzünü yıka,bi duş al ve atlaticam de kendine.Çok çok benzer bir donemden gecmistim nekadar kotu oldugunu biliyorum geçicek.Sakin olmayi basardiginda gecebilecegini de kavrayacaksin.

hayır bi psikoterapist olan psikiyatrdan randevu aldım şimdilik

psikologla da görüşmeyi düşünüyorum dediğin terapistle. daha önce gitmediğimden biraz çekiniyorum işte demiştim sana da.

Psikoterapistse onunla da görüşebilirsin. Terapi yapar, gerekirse ilaç başlar. İyi bir terapötik ilişki kurarsanız zaten benim önerdiğime gitmene gerek kalmaz. Umarım kısa sürede atlatırsın ama hemen de atlatmayı bekleme, yas sürecindesin. Böyle hissetmen çok doğal.

Arkadaşlar, acı yarıştırmıyoruz. Acının yarışı olmaz, yapmayın. Bu da bir kayıp, yas tutmak için illa kişinin ölmesi gerekmiyor. Arkadaşın 9 yılını paylaştığı, günlerini, aylarını birlikte geçirdiği kişi hayatında yok şimdilik, ilerisini bilemiyorum. Ama buna alışması, kabullenmesi zaman alacak bir süreç. Mesela benim çok çok sevdiğim bir köpeğim var çocuğumdan ayırmam, Rabbim korusun ölürse ve biri bana "Çocuğun ölürse görürsün, köpek bu nolcak yenisini alırsın" derse bu bana köpeğimin ölmesinden daha fazla acı verir. Yapmayın, acı kıyaslamayın.

+1

Herşey insanlar için diye boşa dememişler. Yıkılsa da insan genede devam etmeli tekrar ayağa kalkıp savasmali.Ne ölümler oluyor insanlar ne acilar çekiyor cok şükür bugunku halimize,elin ayagij tutuyor dimi,akli dengende yerinde ee daha ne.kendi yolunu çizmeli insan zorda olsa Allah yardim ettikten sonra evellallah hallolur hersey

Gelmiş yine haline şükretciler, insanlar "x"ini kaybediyor yine ayakta duruyorcular.
Sen hemen toparlanıyorsun diye başkası da ayni şekilde olacak diye bir şey yok.
İlk gençliğini, okul yıllarını birlikte geçirdiği insanla ayrılmışlar, bir sürü yaşanmışlık bir sürü hatıra var.
Bir anda bitmiş bir de.
Ayrıca başka konularda da sıkıntılar yaşıyor arkadaş.
Üzülüyor, depresif hissediyor diye neden üzerine gidiliyor.

Ohooooooo.. Ölüyorum, bitiyorum.
Allah ana baba evlat acıdı vermesin

Biraz kendini iyi hissetsin diye öyle yaptım çaktırma tamam mı

Ben de 27 yaşında 4 senelik sevgilimden ayrılmıştım. Atlatması zor oldu ama kpss kursuna gidip orda arkadaş edinmiştim. Çevre edinebileceğiniz kurslara gidin. Kendinize zaman tanıyın.

annemleri zorladım biraz boşta bir evimiz vardı oraya geldik

biraz burda kalıcam

sevgilim bi süreliğine gelmişti buraya. hala burda. benim normalde kaldığım evle evlerimiz çok yakın. dibinde olup da görüşmemeye dayanamadım. o yüzden diğer eve geldim.

zaten sürekli 4 senedir aynı oda içinde çırpınıyordum sevgilime ev yakın diye kıpırdamadım. şimdi odamdaki herşeyi birlikte aldık nerdeyse sarıştığım peluşu bile o almıştı. ondan onsuz yeni bir yere ihtiyacım var. onun tuzu kuru doğuda yepyeni bir çevre kurdu o açıdan beni unutması kolay.

en son dün görüştük bana zaman ver vs dedi. bu da bana çok koydu. bi suçum yok çünkü. benim hakkımda karar vermesini beklemek insana koyuyor.

bir yandan da düşünüyorum onla olan onun hayatında olan sıkıntılarımızdan kendi hayatımı unutmuşum. o kadar adamışım ki kendimi ona o kadar ailem yapmışım ki kendi çocuğummuş gibi koşulsuz sürekli vermişim kendimi tüketene dek.

en zor anımda bana tekme vurması çok canımı acıttı. hep bu dönemde dostumu düşmanımı tanımış oldum beni seven sevgilim 3 5 arkadaşım var o bana yeter demiştim. şimdi o da gidince hayata bakış açımı sorguluyorum. bir insana yaptığın fedakarlığın önemi yok. önemli olan senin nası olduğun. sen güzelsen neşeliysen kariyerliysen etrafça sevilensen peşinden ayrılmıyor insanlar. ama birine ihtiyacın varsa o biri olmaktan nefret ediyorlar.

bi süre acı çekip küllerimden doğarım umarım

yanıma kitap da aldım. belki biraz çalışmaya çalışırım.

ben burda kendimi heder ederken o yarın sınava girecek. zorunlusundan gün eksiltecek. hatta kongreye gidip haftaya sunum yapacak. ne kadar depresif mutsuz da olsa yine kendine yatırım yapmış olacak. peki ben? onun yasını tutmaya çalışayım derken kitap başında işkence çekeceğim.

işte bu haksızlık.

bu bütün olanların bana öğrettiği tek şey bencil olmak ve en yakınına bile en içini açmamak. mükemmel rolü oynamak.

gerçekten yazıklar olsun diyorum. zor günümde yanımda kimse kalmadı. bir gün bu durumdan çıkıcam. o gün de kimseyi ciddiye almayacağım. böyle böyle insanlar sevme yeteneğini kaybediyor işte.

tüm yazanlara teşekkür ederim hepinizi okuyorum alıntılayıp beğenemedim affola.

9 yil suren bir ilişkinin bitme sebebini de yazsaydin bari konuya daha iyii yorum getirebilseydik. Neyse ölüm dışında her şeye care var. Psikolojik olarak zor bi donemdesin. Atlatman icin bir uzmana basvurmussun. O da guzel. Ailen neden yaninda değil mesela bu durumu biliyor mu? Arkadaslarindan neden koptun? Sana bu konuda destek verecek hic mi kimse yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…